valla pınar gidince dağıldınız hepiniz, bi rehavet, bildirim yapmamalar, yediklerinizi yazmamalar, foruma uğramamalar, uğrayıp yazmadan kaçmalarpınarcım o kadar işinin telaşının arasında bile sizden çok bildirim yapıyor.
forumun delisi gibi kendi kendime yazdım kendi kendime okudumküscem artık hepinize, kendime başlık açıp orada takılcam
afiyet olsun canımmm
sağol canımm :)
bizim hamileyken diyetisyene kesin gitmemiz lazım kilo almaya da meyilliyiz gördük,bi de ben bigün abartınca bugün de yiyim yarın başlayım der der alırım kiloları
heheh aynen vallaaaman allah korusun o hale gelmeyelim.
o hale gelmemek için hep dikkat etmemiz lazım canım hayat boyu aaah ah yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslı
Aksam yemegim mercimek corbasi ve salata. Çorbayi azicik abarttim ama ondan bisey olmaz herhalde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar napiyonuz nasılsınız herkes buaraki sesizlikten şikayetçi ben tekte kalsam devam edicem 60a kadar burdan kazisalar sokemezler beni sizlerde kendinize gelin şöle bi baktimda herkesde bi bahar bosvermisligi bi kendini salmalarr kendinize gelin bende gelimm:) bu bi hafta herkese ödül olmus olsunn yaza az kaldi kizlar hatirlatirimmm[/QUOT
evet evet , devam edelim hep birlikte
Kızlar napiyonuz nasılsınız herkes buaraki sesizlikten şikayetçi ben tekte kalsam devam edicem 60a kadar burdan kazisalar sokemezler beni sizlerde kendinize gelin şöle bi baktimda herkesde bi bahar bosvermisligi bi kendini salmalarr kendinize gelin bende gelimm:) bu bi hafta herkese ödül olmus olsunn yaza az kaldi kizlar hatirlatirimmm[/QUOT
evet evet , devam edelim hep birlikte
Burdan uzak kalınca gercekten saliyoz kendimizi abartiyoruz
Bişey olmazzz takilma okadarcik seylere ben bu bi haftada dunyayi yedim kilo almadim:))) takma afiyetler olsun
ben 2 sene önce vermiştim 15 kilo 77 den başlamıştım
eskiden olsa ben o abarttıığım çorbanın üzerine bir de ana yemek, pilav ekmek yerdim. amaaaann Allah korumuş beni de yuvarlanmamışım
Nasil beceriyosunuz yav :what: bi kac ay önce fitnesse yazilmistim. Kilo verecegime dahada aldim üstüne, zaten ise yaramiyo diye biraktim
Kızlar napiyonuz nasılsınız herkes buaraki sesizlikten şikayetçi ben tekte kalsam devam edicem 60a kadar burdan kazisalar sokemezler beni sizlerde kendinize gelin şöle bi baktimda herkesde bi bahar bosvermisligi bi kendini salmalarr kendinize gelin bende gelimm:) bu bi hafta herkese ödül olmus olsunn yaza az kaldi kizlar hatirlatirimmm
Aksam yemegim mercimek corbasi ve salata. Çorbayi azicik abarttim ama ondan bisey olmaz herhalde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
perşembeden beri toparladım kendimi canım kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim ve nisan sonuna kadar da kaçamak yapmayı düşünmüyorum 4 kilocuk hedefim vardasonraki hedefim de mayıs sonuna kadar en az 2.5 olmak üzere ne kadar verebilirsem:)hadi bakalım bırakmayalım birbirimizi
Aksam yemeğim : salata yogurt patates az bugun 45dk yürüdüm bi haftadir yuruyorum git gide cogalticam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?