Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ooo maşallah kuzum ahh ahh bende göreyimmm o kiloları

inş.. bebeğim süper bi azmin var bende
o zaman 77 i görünce sen napıon dur artık dedim ve
başladım 65 e kadar düştüm
düğünden sonra tekrar 69 u görünce
yeniden başladım
ee napalım gelinlik giycez
bebeğimiz olsun istiyorum
ama 53 de falan anca yoksa b3en kiloların önüne geçemem

günaydın arkadaşlar, 1 saat yürüdüm, öncesinde greyfurt yemiştim. birazdan da kahvaltımı yapıcam.

aynen kuzumm zayıfken hamile kalmak lazım en az 55 olmak lazım. yoksa 100 ü görürüz valla

günaydın canım, gün boyu az su içtiysen şalgam da tuzlu olunca su tutmuştur vücudun.

günaydın canım, dondurma kaçamaktan sayılmaz bile. patatesin yanında ekmek yemezsen sıkıntı olmaz canım, bir orta boy patates 1 dilim ekmeğe eşit çünkü.

aynen kuzumm zayıfken hamile kalmak lazım en az 55 olmak lazım. yoksa 100 ü görürüz valla

millete bakıyorum 6 kilo alan da 3,5 kg bebek doğuruyor, 15 kg alan da. her daim dikkat etmek lazım, hele beniiiiimm içime canavar kaçıyor ama bi daha aynı hataları tekrarlamak yok.

günaydın canım, dondurma kaçamaktan sayılmaz bile. patatesin yanında ekmek yemezsen sıkıntı olmaz canım, bir orta boy patates 1 dilim ekmeğe eşit çünkü.

ekmek konusunda çok rahatım sadece sabah kahvaltıda ekmek kullanıyorum sonraki öğünlerde hiç yemem teşekkür ederim canımmm

teşekkürler canım, spor yapmadığım hafta az kilo veriyorum, o yüzden tam gaz devam.

bende dün akşam başladım yürüyüşe bakalım bu hafta kilo kaybı nasıl olacak. ama cuma günkü kilom gerçek olmaz çünkü perşembe doğum günüm kesin kaçamaklı olur. :26::26:

bende dün akşam başladım yürüyüşe bakalım bu hafta kilo kaybı nasıl olacak. ama cuma günkü kilom gerçek olmaz çünkü perşembe doğum günüm kesin kaçamaklı olur. :26::26:

eminim faydasını göreceksin, benim basenlerim toplandı, kalçam sıkılaştı. perşembe akşama kadar dikkat eder akşam da pastanın hepsini yemezsen bişeycik olmaz herhalde. şimdiden doğum günün kutlu

Selam kızlar,
haftasonu kaçamaklar olmuş yine benimde oldu valla
cumaya kadar çooooook dikkat edicem, çookk az yicem gündüzleri, akşamları da yoğurt çorba fln geçiştircem.
kafam çok meşgul, bu yüzden hiç çalışasım yok
offff

canım senin telaşın yüzünden kilolar da hızla gider o kaçamak çok da önemli değil takma:)

günaydın canım kaçamak günümüzde en hoş kaçamağı yapmışsın benim de canım çok çekiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…