- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
sebze yemeği, salata, 1 dilim ekmek yedim.
afiyet olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebze yemeği, salata, 1 dilim ekmek yedim.
afiyet olsun canım.
Umarim bizi yalnız bırakmaz larteşekkürler canım, kızlar yarın bildirim için gelirler umarım
Kızlar bu sabah 72.900 u gördüm. .. ya hemen su koyverdim. Demin öyle karnim aciktiki uc dilimm tahilli ekmekle bir kibrit kutusu peyniri yedim ama bir güzel yedim ki sormayin ekmek isirmayi ozlemisim :) :) tam bildirimin gecesi olmadi ama sağlık olsun ... yarin bildirim yapmaya gelecegim kızlar yarin görüşürüz. .. ben oglumu uyuttum esim uyudu su bisikletime bi saat binersem fitlerim de ekmekleri ... bakalım usenmessem inşallah. . Yazarim size ne yaptigimi :) :)
kızlar günaydın
bu haftaki kilom 60.30
geçen hafta 60.90 geliyordum
günaydın canlar ya herkesler nerde kaç gündür çok sessiz kaldı buralar eksikliğinizi hissediyorum
işe gelirken 2 dilim ekmek 1 kk peynir yarım domates yarım y.biber yedim
bu hafta kilo bildirimim kötü geçen hafta da 56.5 dü bu hafta da 56.5 hakettim ben galiba bunu bu hafta 4 gün boyunca tatlı da yedim hamur işi de ama dün toparladım devamı gelicek inşallah..
günaydın canlar ya herkesler nerde kaç gündür çok sessiz kaldı buralar eksikliğinizi hissediyorum
işe gelirken 2 dilim ekmek 1 kk peynir yarım domates yarım y.biber yedim
bu hafta kilo bildirimim kötü geçen hafta da 56.5 dü bu hafta da 56.5 hakettim ben galiba bunu bu hafta 4 gün boyunca tatlı da yedim hamur işi de ama dün toparladım devamı gelicek inşallah..
çok az kaldıııııııı tebriklerrrrr bu hafta 5li kilolaları görüceksin.
kızlar günaydın
bu haftaki kilom 60.30
geçen hafta 60.90 geliyordum
haftaya 59 olursun hilalcim, hadi gözün aydın. Iddiayı kazanıcaksın
günaydın canlar, sabah yine 3 kaşık yoğurt yedim 12 gibi kahvaltımı ederim. geçen hafta 79.9 iken bu sabah 79.1 geldim hadi bakalım gidiyor yavaştan benimkiler sizlerde durum nedir.
tebrikler canım, güzel gitmiş, daha da gitsin inşallaaaah
maşallah sana kilo almak yaradı eskisinden de hırslı oldun
Kızlar sizi canı gönülden kutluyorum :) bende dun sabah 72.900 cikmistim. Gece onda uc dilim ekmek yedim peynirle bu sabah 73.800 çıktım ...ilk kacamagim oldu yanlis günde ve zamanda oldu :) ama problem değil tam gaz devam ediyorum .. haftaya hedefimi 72 koyuyorum..bakalım haftaya görüşürüz artk :)
günaydın canlar, sabah yine 3 kaşık yoğurt yedim 12 gibi kahvaltımı ederim. Geçen hafta 79.9 iken bu sabah 79.1 geldim Hadi bakalım gidiyor yavaştan benimkiler Sizlerde durum nedir.