• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

yok canım ben bu hafta baya fazla bozdum tek hamburger olsa iyi yine :17:

[sıze=3]kızlar arık kendimize
gelelim hafta bir kaçamak
yapıyoruz zaten
bu hakkı o yönde kullanalımm
motivasyonumuz mu düştü canım
pazar kaçamak günümüz olsun haftaiçi yapmayalım
hadi kızlar biraz hareket lazım
kaçamak yerine su içmeye davet ediyorum sizi
durmak yok yola devam
motivasyonumuz sağlam olsun:52:
[/sıze]

Kızlar sizi canı gönülden kutluyorum :) bende dun sabah 72.900 cikmistim. Gece onda uc dilim ekmek yedim peynirle bu sabah 73.800 çıktım ...ilk kacamagim oldu yanlis günde ve zamanda oldu :) ama problem değil tam gaz devam ediyorum .. haftaya hedefimi 72 koyuyorum..bakalım haftaya görüşürüz artk :)

devam canım devam bence bu kadar farketmez o yediklerin bikaç güne daha düşük çıkarsın:)

Günaydın kızlar hilal selcan rukiş tebrikler kilolar gitmiş güzel güzel ayşe almamışsın canım sende oda güzel bende durum kötü
geçen hafta 63,700
bu hafta 64,200 ++++ 500 gram :43:
ödül yemeğimi 60 beklemeden yedim ve bana iyi bir ders oldu hamburger falan yok artık

canım ben de bu aralar dağıttım ama çok şükür ki tartıya yansımadı toparlanalım bi an önce şu nisan ayını iyi değerlendirelim mayısta yazlıkları giymeye başlarız ona göre:20:

[sıze=3]kızlar arık kendimize
gelelim hafta bir kaçamak
yapıyoruz zaten
bu hakkı o yönde kullanalımm
motivasyonumuz mu düştü canım
pazar kaçamak günümüz olsun haftaiçi yapmayalım
hadi kızlar biraz hareket lazım
kaçamak yerine su içmeye davet ediyorum sizi
durmak yok yola devam
motivasyonumuz sağlam olsun:52:
[/sıze]

bu ara topiğimiz sessiz bu da etkisini böyle gösterdi fırsattan istifade yapacağımızı yaptık ama artık toparlayalım gerçekten:20:
pınar da bugün gelir heralde bildirim yapar en azından:)

günaydın canım seni de tebrik ederim iyice hızlandı kilo vermen:46:

teşekkür ederim canımm :)

evet canım yediğim şeyler baya da yağlıydı 2-3 dilim pasta yedim hem de ağır bi pasta bi sürü kurabiye ve börek buna da şükür:18:

ozaman böyle olması normal bebeim :34: takılma sen bu hafta daha çok dikkat bekliyoruz senden :34::34:

inşallah canım bu haftayı kaçamaksız geçirsem çok güzel olucak hatta bu ayı:)

yaparsın canımmm merak etmeee. aranızda en zor kilo veren bendim biliosun ben pes etmiyorsam hiç biriniz etmeyin. bak havalar ısınıyor. yazlıklar çıkınca pişman olmayalım sonra... :34:

Back