• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar sizi canı gönülden kutluyorum :) bende dun sabah 72.900 cikmistim. Gece onda uc dilim ekmek yedim peynirle bu sabah 73.800 çıktım ...ilk kacamagim oldu yanlis günde ve zamanda oldu :) ama problem değil tam gaz devam ediyorum .. Haftaya hedefimi 72 koyuyorum..bakalım haftaya görüşürüz artk :)

canım biraz sık dişini
60 ları görünce daha hırslancan eminim ben buna
kaçamak yapma biraz:34:

Günaydın kızlar hilal selcan rukiş tebrikler kilolar gitmiş güzel güzel ayşe almamışsın canım sende oda güzel bende durum kötü
geçen hafta 63,700
bu hafta 64,200 ++++ 500 gram :43:
ödül yemeğimi 60 beklemeden yedim ve bana iyi bir ders oldu hamburger falan yok artık

kızlar günaydın
bu haftaki kilom 60.30
geçen hafta 60.90 geliyordum:52:

canım çok güzel gidiyosun hedefe çok az kaldı inşallah:34:

hadi biraz azimlen bakalım
senn kilon iyi ama boyun a göre
fazla galiba biraz hırslan bakalım:34:

evet canım fazla boyuma göre yeniden istikrar lazım nisan sonuna 4 kilo daha gitsin istiyorum,yürümeye çıkıcam bazı akşamlar inşallah hızlanır belki:)

günaydın kızlar hilal selcan rukiş tebrikler kilolar gitmiş güzel güzel ayşe almamışsın canım sende oda güzel bende durum kötü
geçen hafta 63,700
ödül yemeğimi 60 beklemeden yedim ve bana iyi bir ders oldu hamburger falan yok artık

metebolizman mı yavaş canım senin
bende yiyorum ama
pek almam hafta bir sonuçta:44:

evet canım fazla boyuma göre yeniden istikrar lazım nisan sonuna 4 kilo daha gitsin istiyorum,yürümeye çıkıcam bazı akşamlar inşallah hızlanır belki:)

canım mutlaka yürümelisin, kilo da fark etmese bile acayip toparlıyor vücudu.

Evet canım fazla boyuma göre yeniden istikrar lazım nisan sonuna 4 kilo daha gitsin istiyorum,yürümeye çıkıcam bazı akşamlar inşallah hızlanır belki:)

çık canım
ben akşamları eve yürüyerek gidiyorum
kardeşim katılırım bugün geene o yürüyüş yapıyor
burdann ev 30 dakka sürüyor
ordada yürüyorum yarım saat:34:

günaydın canlar, sabah yine 3 kaşık yoğurt yedim 12 gibi kahvaltımı ederim. geçen hafta 79.9 iken bu sabah 79.1 geldim :52::52::52: hadi bakalım gidiyor yavaştan benimkiler :52::52: sizlerde durum nedir.

günaydın canım seni de tebrik ederim iyice hızlandı kilo vermen:46:

canımmm günaydın. bide şöle düşün diyorsun ya tatlı yedim diye kiloda almış olabilrdin ama almadın demekki tolere etmişsin :34::34:

evet canım yediğim şeyler baya da yağlıydı 2-3 dilim pasta yedim hem de ağır bi pasta bi sürü kurabiye ve börek buna da şükür:18:

Günaydın kızlar hilal selcan rukiş tebrikler kilolar gitmiş güzel güzel ayşe almamışsın canım sende oda güzel bende durum kötü
geçen hafta 63,700

günaydın fazicim, hiç canını sıkma, haftaya daha çok dikkat edersin olur biter.

Back