Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

çok güzel vermişsin mervecim

1 saat yürüdüm ooohhh :) kahvaltım da 1 yumurta, 6 zeytin, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, domat-biber.

1 saat yürüdüm ooohhh :) kahvaltım da 1 yumurta, 6 zeytin, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, domat-biber.

canım belki durağan dönemdesindir bi de kahvaltıdan önce mi gidiyosun yürüyüşe,bence bu kadar erken saatler değil de akşam yemeğinden sonra çıksan ya da akşama doğru bi saatte en azından o zamana kadar yediklerini yakarsın benden naçisane tavsiye,ben kendi vücudumdan biliyorum o saatlerde hareket edince çok hafif hissediyosun hem fiziken hem ruhen bu da tartıya daha çok yansıyo

kızlar sabah kahvaltı etmemiştim. 12.30 da kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1,5 dilim cavdar ekmeği 1 salatalık yeşillik az peynir. bol suya devam. bakalım akşamada bişiler düşüncez artık :44::44:

bu günkü kahvaltım 1 yumurta 1 şekersiz çay 1 dilim ekmek öğlen yemeği yok akşama Allah Kerim

selam kızlar dün sabah uğradım bir daha giremedim bu aralar bozuldu benim diyet kendimi iyi hissetmiyorum dün akşam bir bluz aldım M beden oldu normalde L giyiyordum bunu görünce tekrar motive oldum bırakmak istemiyorum havalardan mı ne
kaç sayfa olmuştur dedim ama fazla ilerlememiş herkes iyidir umarım öpüldünüz

benim de gram gram ilerliyor iki haftadır, sıkıldım ama yarım bırakmayalım, hedef 15 kg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…