tamam canım öyle yapim bakalım
Pınar da gelseydi bi ya merak ettim iyice:44:
pınarcık nişan telaşında
canım çok istikrarlısın bi de bu hafta yürüyüş de var inşallah sonuçlarını da güzel alırsın:)
Canm ben 75 kiloyken bu topigi açtım ... sonra anneme gittim orda oldum 78.800 :)
Geldim nasıl utanıyorum kızlara söylemeye utanıyorum falan ben bi gazla bi dieyete basladim bi spor yapıyorum hic yapamasam kesinlikle gunde yarim saatte olsa yürüyorum yürüyüş bandında .. martin 14 unden beri diyetteyim + spor la dun sabah 73.200 çıktım. ...veeee coook mutluyum :)
Kızlar kızlar geeeeleeem miiii? Yanaaaağğğğnızdan öpemm miiii ?
Bugün tam 1.ayım doldu ve ben 5 kilo verdim
Keşke daha fazla verebilseydim ama olmadı , buna da şükürler olsun. Durmak yok, daha kararlı bir şekilde yola devaaaamm
Dün kendime ödül verdim ve içki içtim ! Sonra üzüldüm "ahh be Sorç kalorileri aldın gece gece" diye, çünkü yanında cips neyin de yedim
Ama gece , ayıptır söylemesi istifra edince, onlar da gitti. Sabah kilo vermiş kalktım
Bir de geçen pazar akşam saat 9 da cornetto yidim. İki kaçamağım oldu bu şekilde yani.
Ama şöyle bir şey var, içki içtiğim gün yani dün ben normal kahvaltımı edip, dışarı çıktığım için bir şey yiyemedim. Sadece 8.30ta çorba içebildim akşam.
Cornetto yediğim gün de aynı şekilde, sabah bir dilim ekmek bir dilim peynir vs . Akşam iki tane tavuk parça yiyebildim. Yani az beslendiğim günleri seçtim.
Bir haftadır acıkmıyorum, hiçbir şey yiyesim yok . Biraz sıkıntım var boğazım kesildi.
Ne zaman aşk acısı çeksem zayıflarım. 26 kiloyu eski sevgilim sayesinde vermiştim bu yüzden.
Şimdi de bunları yeni sevgilim bile olamayan bir şahsiyet yüzünden vericem galiba
1 saat yürüdüm ooohhh :) kahvaltım da 1 yumurta, 6 zeytin, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, domat-biber.
ay evet ama bi uğrasa çatlarım meraktan
aysocann bak bidaha yemek yok sana akşam
veremiycen yaz geliyor
kızlar sabah kahvaltı etmemiştim. 12.30 da kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1,5 dilim cavdar ekmeği 1 salatalık yeşillik az peynir. bol suya devam. bakalım akşamada bişiler düşüncez artık :44::44:
selam kızlar dün sabah uğradım bir daha giremedim bu aralar bozuldu benim diyet kendimi iyi hissetmiyorum dün akşam bir bluz aldım M beden oldu normalde L giyiyordum bunu görünce tekrar motive oldum bırakmak istemiyorum havalardan mı ne
kaç sayfa olmuştur dedim ama fazla ilerlememiş herkes iyidir umarım öpüldünüz
bu günkü kahvaltım1 yumurta 1 şekersiz çay 1 dilim ekmek öğlen yemeği yok akşama Allah Kerim
afiyet olsun canım:)
bu hafta performans çok düşük bacılar kimseler yok burda :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?