canımmmm benimmm tebriklerrrr. Bende cumadan beri tabi reglim falanda bitti 700 gr verdim bende suan 79.200 üm. Ama vermem gereken daha çok kilo var yaaa bakınca gözüm korkuyooo :18::18::18::18:
Tatlım kafada bitirmek önemli ... aman Allahım dun bi arkadasin dogum gunune gttm yani kiz bi hazirlanmis cupcake leri bi gorseniz zaten profosyonel olarak yapio .. ama ben ne yaptim sadece bir tane kurabiye ve küçük bi parca cikolatali bisey yapmis bi lira büyüklüğünde :) onu yedim kalktim... ve kendimle gurur duyuyorum :)yaza 60 olayim daha cok yerim onlardan onlarin acelesi yok
sık dişini bebeğim
birden gidecek anlamıycan bile
yürüyüş yap biraz canım benm hızlansın metebolizman
günaydın canlar, bu hafta topiğimize bişiler oldu gelen giden pek yokneyse bu sabah yine bünyeyi şaşırtma çalışmalarına başladım sabah yoğurt yedim çıktım 12 de eve gidip kahvaltı edicem. hadi bakalım yarın kilom nasıl çıkacak :44::44: inşallah umduğum gibi çıkarda hayal kırıklığına uğramam.
uğramassın bebeğim meraklanma
sen derdine çare buldun ya gerisi mutlaka gelir
ben de cumadan beri 600 gr verdim
sabah tartıda 60.30 çıktım
inşallah bebeğim. Pes etmiyorum ama zaman azalıyo ya stres oluyorum. Sonra gözüm korkuyo. Bu akşam başlıyorum yürüyüşe. Spor yapamadığımdan artık asansör bile kullanmıyorum. Evim 5.kat iş dönüşü zor oluyo ama işe giderken hep merdivenleri kullanıyorum. Bu akşamda yürümeye başliiim bakalım nasıl olacak.
Günaydın kizlar ysrim saattir yuruyorum donerken bir saat olacak opuyorum sizleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlar ikinizi de tebrik ederim çok azimli gidiyosunuz selcancım sen de üzülme hızlandı kilo vermen doktora gitiğinden beri daha da iyi olucak inşallah:)
Kızlar kızlar geeeeleeem miiii? Yanaaaağğğğnızdan öpemm miiii ?
Bugün tam 1.ayım doldu ve ben 5 kilo verdim
Keşke daha fazla verebilseydim ama olmadı , buna da şükürler olsun. Durmak yok, daha kararlı bir şekilde yola devaaaamm
Dün kendime ödül verdim ve içki içtim ! Sonra üzüldüm "ahh be Sorç kalorileri aldın gece gece" diye, çünkü yanında cips neyin de yedim
Ama gece , ayıptır söylemesi istifra edince, onlar da gitti. Sabah kilo vermiş kalktım
Bir de geçen pazar akşam saat 9 da cornetto yidim. İki kaçamağım oldu bu şekilde yani.
Ama şöyle bir şey var, içki içtiğim gün yani dün ben normal kahvaltımı edip, dışarı çıktığım için bir şey yiyemedim. Sadece 8.30ta çorba içebildim akşam.
Cornetto yediğim gün de aynı şekilde, sabah bir dilim ekmek bir dilim peynir vs . Akşam iki tane tavuk parça yiyebildim. Yani az beslendiğim günleri seçtim.
Bir haftadır acıkmıyorum, hiçbir şey yiyesim yok . Biraz sıkıntım var boğazım kesildi.
Ne zaman aşk acısı çeksem zayıflarım. 26 kiloyu eski sevgilim sayesinde vermiştim bu yüzden.
Şimdi de bunları yeni sevgilim bile olamayan bir şahsiyet yüzünden vericem galiba
çok iyi vermişsin canım 1 ayda 5 kilo valla süper bence gayet iyi daha hızlısı da sağlıksız olurdu,o kaçamaklar da hiç bişey değil biz ne kaçamaklar yapıyoruz okumuyomusun
canlar ikinizi de tebrik ederim çok azimli gidiyosunuz selcancım sen de üzülme hızlandı kilo vermen doktora gitiğinden beri daha da iyi olucak inşallah:)
sende sakın bırakma canım
acayip kızarım bak
etme bebeğim bende
başladım akşam yürüşüne eve yürüyerek gidiyorum
bide parkta kardeşimler yarım saat yürüyorum
zaten yemek falan canım istemiyor
birilerinin bana kızmasına ihtiyacım var zaten canım kızın bana kızın
aynen kuzum bende. Akşamları neredeyse hiç bişi yemeden geçiriyorum. Atıştırmayla yoğurt salatalık falanHadi bakalım inşallah güzel bişiler olurrrrrr
canım sen alman gereken besinleri
mutlaka al tamm mı
daha vermen gereken varya
benim artık mide almıyor ondan yiyemiyorum
yok bebeim almam gereken gıdaları alıyorum akşamları canım pek istemiyor biliosun ben ara öğünde yapıyorum. Ondan akşama bişi kalmıyo
kızıyorum ama
geçiş dönemindesin
yemek isteyince canın
süt iç diyom ama ben sana
tamm bebeğim dikkat et kendine
bu hafta ne böyle kimse yok
pınarda gelmedi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?