- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım
ben hazır yoğurt yiyorum
hiç bakmam yapcak bişey yok
çalışıyoruz sonuçta
günaydın kızlar, 1 saat yürüdüm, şimdi kahvaltımı yapıcam.
Kızlar merhabalar. .. benim diyet süper gidiyor. .. cumayi sabırsızlıkla bekliyorum bildirim yapmak için :) hazirana 15 kilo dedim .. ve bunu basaracagima inanıyorum artk ... sizler nasılsınız. .. pinarimizi evlendiriyoruz ne güzel. . Okuyorum sürekli takipteyim de ara sıra girince sohbete dahil olunmuo hemen slm verip te kacmak olmuo gibi oluo iste herneyse. :) ben oglumu uyutuyorum suan.. uyuduktan sonra spora inecegim. . Bi saat spor yapsam ortaya karışık süper olacak ... donerim tekrar öpüyorum kızlar ..
bu gün kimsecikler yok akşam yemeğim: semiz otu yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek.
Kızlar merhabalar. .. benim diyet süper gidiyor. .. cumayi sabırsızlıkla bekliyorum bildirim yapmak için :) hazirana 15 kilo dedim .. ve bunu basaracagima inanıyorum artk ... sizler nasılsınız. .. pinarimizi evlendiriyoruz ne güzel. . Okuyorum sürekli takipteyim de ara sıra girince sohbete dahil olunmuo hemen slm verip te kacmak olmuo gibi oluo iste herneyse. :) ben oglumu uyutuyorum suan.. uyuduktan sonra spora inecegim. . Bi saat spor yapsam ortaya karışık süper olacak ... donerim tekrar öpüyorum kızlar ..
Canim sen kac kilo oldun ,cok merak ettim simdi...
günaydın canlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta ve 1 y.biber:)
dün gün boyu dikkat ettim ama akşam 3 dilim börek 6 kurabiye bi de peynirli salata yedim çok utanıyorum
Canm ben 75 kiloyken bu topigi açtım ... sonra anneme gittim orda oldum 78.800 :)
Geldim nasıl utanıyorum kızlara söylemeye utanıyorum falan ben bi gazla bi dieyete basladim bi spor yapıyorum hic yapamasam kesinlikle gunde yarim saatte olsa yürüyorum yürüyüş bandında .. martin 14 unden beri diyetteyim + spor la dun sabah 73.200 çıktım. ...veeee coook mutluyum :)
günaydın canlar, bu hafta topiğimize bişiler oldu gelen giden pek yok Neyse bu sabah yine bünyeyi şaşırtma çalışmalarına başladım sabah yoğurt yedim çıktım 12 de eve gidip kahvaltı edicem. Hadi bakalım yarın kilom nasıl çıkacak :44::44: Inşallah umduğum gibi çıkarda hayal kırıklığına uğramam.
uğramassın bebeğim meraklanma
sen derdine çare buldun ya gerisi mutlaka gelir
ben de cumadan beri 600 gr verdim
sabah tartıda 60.30 çıktım