- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
vay eniştemin saçlar da süper miş
sennde süpeer görünüyosun canım
teşekkürler canım
bir ara benim saçımdan uzundu saçı
at kuyruğu varı tekrar küt kesti daha yeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay eniştemin saçlar da süper miş
sennde süpeer görünüyosun canım
Eki Görüntüle 1047601 buda o günden hatıramız saklıyorum evde orjinalini
teşekkürler canım
bir ara benim saçımdan uzundu saçı
at kuyruğu varı tekrar küt kesti daha yeni
canım inş.. ben ocakta başladım
anca oldu iştee
dilediğin gibi olsun
Eki Görüntüle 1047601 buda o günden hatıramız saklıyorum evde orjinalini
mutluluğunuz daim olsun canım.
oda iyimişş
canım sen hangisini beğeniyosan tabe
çok güzel canım, ne güzel hatıra kalmış
Kizlar bugun yediklerim:
Sabah pekmezli yogurt
Oglen durum doner (gunluk 3 dilim ekmek hakkimi bu sekilde kullandim)
Ara 6 tane badem
Aksam haslanmis brokoli yogurt domates salatalik kirmizi biber
Aksam arasi olarak da hurma yerim ve sonra da sut icerim
afiyet olsun canım, ben kahvaltıdan sonra hiçbir şey yiyemedim, akşam da çok acıktım haliyle. mercimek yemeği, salata yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim.
günaydın kızlar:)
ben bu aralar akşamları hiç dikkat edemiyorum yüzüm de yok yazmaya,akşama kadar herşey normal ama eve gidince içimden aç canavar çıkıyo desteğiniz lazım bana kızlar
günaydın kızlar:)
ben bu aralar akşamları hiç dikkat edemiyorum yüzüm de yok yazmaya,akşama kadar herşey normal ama eve gidince içimden aç canavar çıkıyo desteğiniz lazım bana kızlar
Günaydın canlar, dün itibariyle 1 haftadır bıraktıgım sirkeli suyuma geri döndüm. sabah 8 de sirkeli suyumu içtim. Sonra 9 da kahvaltımı ettim. Hilalcim dünkü düzene devam edemedim bugün toplantı var neyse az kalorili bir gün olsun canlaaaarrrrrr. Bir de bi kitap okuyorum diyetlerle ilgili insanların günde içmesi gereken su miktarı 20 kg için 1 lt imiş mesela 60 kg olan bir arkadaş (bu sen oluyosun hilalcim ) 2,5 lt su içmesi gerekirmiş. buna göre içmeniz gereken suyu hesaplayabilirsiniz canlar
canım günaydın
evet bnde okumuştum ama 4 lt su falan hesap
çıkıyor çok kilolu olanlara
çok gözüm korkmuştu
evet canım öyle. kitap beni bayaa etkiledi bu alkali diyetle alakalı bi kitap bu arada. ne bilim bana mantıklı geldi vücuttaki asitin atılması için gerekli olan buymuş
canımm çok teşekkür ederim :)
anlatıcam şimdi
hilalcim ve selcancım ikinizi de tebrik ediyorum, haftasonu yaramış ikinize de
kaç gündür ben yokum, çok sayfa ilerlememişsiniz, bana okumak zor olmasın die mi yazmadınız yoksa
ayy ne telaş ne telaş
ayyyyy canım bizimde 11 nisan da nişan olacak, aynı tarih valla
geldim geldim sonunda
Kızlar acaip yoğundum anca gelebildim, sizleri de merakta bıraktım kızmayın bana
Cuma aile görüşmesinin ardından pazartesi isteme, 11 nisan a da nişan kararı verildi.
Ara bi de cumartesi günü benimki bana evlilik teklifi etti sonunda süpriz bişiler hazırlamış, çok güzeldi
Dün de istemeye geldiler, ev çok kalabalıktı valla, çok yoruldum, hatta yorgunluktan gece uyuyamadım.
Herşey yolunda gitti, benimkine tuzlu kahve yaptım
bi yudum aldı, bıraktı, sonra baktım annem ona kahve yapmış, kıyamamaış, yenisini götürdü
sonra ne zaman çay veya su götürsen içinde tuz var mı die sorup durdu
eğlenceliydi yani anlayacağınız
bugün düğün için yer bakmaya gidicez.
bu hafta içi benim nişan kıyafetimi halletmem lazım.
nişan alyanslarımızı almamız lazım.
nişanda ona takılacak saati almam lazım.
nişan organizatörü ile görüşmemiz lazım.
annesi ile alışverişe çıkmamız lazım.
yani çok iş var yaaa off.
nişan bitince ev fln bakcaz artık.
eee sizler ne yaptınız bakiiim
Günaydın canım gündüz az yiyorsan akşama çok acıkırsın ondandır eve gitmeden ara öğün yap
kuzuuu geçen konuştukk
yemek istediğin zaman süt veya yoğurt ye
yapma böyle canavar çıkmasın diye
demekki öğlen fazla yemen lazım
mutlaka arada yap sen canım
eve süt alamadım bi türlü fırsat olmadı canım yoğurt da yapamıyorum tabi biraz onun eksikliği de var,hazır var onun da bi faydası yokmuş gibi geliyo ama suç benim canım öğlen falan her zamanki gibi yiyorum irademi sağlam tutamıyorum sorun bende:18: