• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kizlar bugun yediklerim:
Sabah pekmezli yogurt
Oglen durum doner (gunluk 3 dilim ekmek hakkimi bu sekilde kullandim)
Ara 6 tane badem
Aksam haslanmis brokoli yogurt domates salatalik kirmizi biber
Aksam arasi olarak da hurma yerim ve sonra da sut icerim ;)

Kizlar bugun yediklerim:
Sabah pekmezli yogurt
Oglen durum doner (gunluk 3 dilim ekmek hakkimi bu sekilde kullandim)
Ara 6 tane badem
Aksam haslanmis brokoli yogurt domates salatalik kirmizi biber
Aksam arasi olarak da hurma yerim ve sonra da sut icerim ;)

afiyet olsun canım, ben kahvaltıdan sonra hiçbir şey yiyemedim, akşam da çok acıktım haliyle. mercimek yemeği, salata yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim.

afiyet olsun canım, ben kahvaltıdan sonra hiçbir şey yiyemedim, akşam da çok acıktım haliyle. mercimek yemeği, salata yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim.

Afiyet olsun canim sanada.
Aksam yemegin de guzel olmus, yogurt var sonucta protein olarak mercimegin saninda ;)

günaydın kızlar:)
ben bu aralar akşamları hiç dikkat edemiyorum yüzüm de yok yazmaya,akşama kadar herşey normal ama eve gidince içimden aç canavar çıkıyo desteğiniz lazım bana kızlar:17::17:

ben bu aralar akşamları hiç dikkat edemiyorum yüzüm de yok yazmaya,akşama kadar herşey normal ama eve gidince içimden aç canavar çıkıyo desteğiniz lazım bana kızlar:17::17:

Günaydın canım gündüz az yiyorsan akşama çok acıkırsın ondandır eve gitmeden ara öğün yap

kuzuuu geçen konuştukk
yemek istediğin zaman süt veya yoğurt ye
yapma böyle canavar çıkmasın diye
demekki öğlen fazla yemen lazım
mutlaka arada yap sen canım:30:

Günaydın canlar, dün itibariyle 1 haftadır bıraktıgım sirkeli suyuma geri döndüm. sabah 8 de sirkeli suyumu içtim. Sonra 9 da kahvaltımı ettim. Hilalcim dünkü düzene devam edemedim bugün toplantı var :41::41: neyse az kalorili bir gün olsun canlaaaarrrrrr. Bir de bi kitap okuyorum diyetlerle ilgili insanların günde içmesi gereken su miktarı 20 kg için 1 lt imiş mesela 60 kg olan bir arkadaş (bu sen oluyosun hilalcim :1::1::1: ) 2,5 lt su içmesi gerekirmiş. buna göre içmeniz gereken suyu hesaplayabilirsiniz canlar :34::34:

Günaydın canlar, dün itibariyle 1 haftadır bıraktıgım sirkeli suyuma geri döndüm. sabah 8 de sirkeli suyumu içtim. Sonra 9 da kahvaltımı ettim. Hilalcim dünkü düzene devam edemedim bugün toplantı var :41::41: neyse az kalorili bir gün olsun canlaaaarrrrrr. Bir de bi kitap okuyorum diyetlerle ilgili insanların günde içmesi gereken su miktarı 20 kg için 1 lt imiş mesela 60 kg olan bir arkadaş (bu sen oluyosun hilalcim :1::1::1: ) 2,5 lt su içmesi gerekirmiş. buna göre içmeniz gereken suyu hesaplayabilirsiniz canlar :34::34:

canım günaydın
evet bnde okumuştum ama 4 lt su falan hesap
çıkıyor çok kilolu olanlara
çok gözüm korkmuştu:25:

canım günaydın
evet bnde okumuştum ama 4 lt su falan hesap
çıkıyor çok kilolu olanlara
çok gözüm korkmuştu:25:

evet canım öyle. kitap beni bayaa etkiledi bu alkali diyetle alakalı bi kitap bu arada. ne bilim bana mantıklı geldi vücuttaki asitin atılması için gerekli olan buymuş

canımm çok teşekkür ederim :)

anlatıcam şimdi :34:

hilalcim ve selcancım ikinizi de tebrik ediyorum, haftasonu yaramış ikinize de :34:

kaç gündür ben yokum, çok sayfa ilerlememişsiniz, bana okumak zor olmasın die mi yazmadınız yoksa:1::1:

ayy ne telaş ne telaş :34:

ayyyyy canım bizimde 11 nisan da nişan olacak, aynı tarih valla :1:

geldim geldim sonunda :1:

Kızlar acaip yoğundum anca gelebildim, sizleri de merakta bıraktım kızmayın bana :34:
Cuma aile görüşmesinin ardından pazartesi isteme, 11 nisan a da nişan kararı verildi.
Ara bi de cumartesi günü benimki bana evlilik teklifi etti sonunda:52: süpriz bişiler hazırlamış, çok güzeldi:34:

Dün de istemeye geldiler, ev çok kalabalıktı valla, çok yoruldum, hatta yorgunluktan gece uyuyamadım.
Herşey yolunda gitti, benimkine tuzlu kahve yaptım:52::52::52:
bi yudum aldı, bıraktı, sonra baktım annem ona kahve yapmış, kıyamamaış, yenisini götürdü :52:
sonra ne zaman çay veya su götürsen içinde tuz var mı die sorup durdu :1::1::1:
eğlenceliydi yani anlayacağınız :1:

bugün düğün için yer bakmaya gidicez.
bu hafta içi benim nişan kıyafetimi halletmem lazım.
nişan alyanslarımızı almamız lazım.
nişanda ona takılacak saati almam lazım.
nişan organizatörü ile görüşmemiz lazım.
annesi ile alışverişe çıkmamız lazım.
yani çok iş var yaaa off.

nişan bitince ev fln bakcaz artık.

eee sizler ne yaptınız bakiiim :34:

canım çok sevindim senin adına maşallah hızla ilerlemiş herşey inşallah çok güzel gider bütün hazırlıklar da nişan da,senin koşuşturman başladı artık yemene de aynı böyle dikkat edersen kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın,ayrıca evlilik teklifi de süper olmuş oh daha ne olsun:34:

kuzuuu geçen konuştukk
yemek istediğin zaman süt veya yoğurt ye
yapma böyle canavar çıkmasın diye
demekki öğlen fazla yemen lazım
mutlaka arada yap sen canım:30:

eve süt alamadım bi türlü fırsat olmadı canım yoğurt da yapamıyorum tabi biraz onun eksikliği de var,hazır var onun da bi faydası yokmuş gibi geliyo ama suç benim canım öğlen falan her zamanki gibi yiyorum irademi sağlam tutamıyorum sorun bende:18:

eve süt alamadım bi türlü fırsat olmadı canım yoğurt da yapamıyorum tabi biraz onun eksikliği de var,hazır var onun da bi faydası yokmuş gibi geliyo ama suç benim canım öğlen falan her zamanki gibi yiyorum irademi sağlam tutamıyorum sorun bende:18:

valla canım
ben hazır yoğurt yiyorum
hiç bakmam yapcak bişey yok
çalışıyoruz sonuçta:34:

Back