Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bu gün kimsecikler yok akşam yemeğim: semiz otu yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek.

Kızlar merhabalar. .. benim diyet süper gidiyor. .. cumayi sabırsızlıkla bekliyorum bildirim yapmak için :) hazirana 15 kilo dedim .. ve bunu basaracagima inanıyorum artk ... sizler nasılsınız. .. pinarimizi evlendiriyoruz ne güzel. . Okuyorum sürekli takipteyim de ara sıra girince sohbete dahil olunmuo hemen slm verip te kacmak olmuo gibi oluo iste herneyse. :) ben oglumu uyutuyorum suan.. uyuduktan sonra spora inecegim. . Bi saat spor yapsam ortaya karışık süper olacak ... donerim tekrar öpüyorum kızlar ..

54kg dan 73 kg oldum boyum 1.58m morelim cok bozuk zayiflamam laziim yaza kadar yardimci olabilirmisiniz bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 58 im yemeyi çok kısmıyorum sadece ekmekyok gibi bişey günde en fazla iki dilim ama spor bir buçuk saat günde bakalım 1ayda kaç kilo gidecek...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sen kac kilo oldun ,cok merak ettim simdi...

sevindim canım ah bi de benim öyle olsa bu aralar saldım iyice bi toparlasaydım kendimi çok iyi olucak.senin sonuçları da iyice merak ettim inşallah yüzünü güldürür:)

günaydın canlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta ve 1 y.biber:)
dün gün boyu dikkat ettim ama akşam 3 dilim börek 6 kurabiye bi de peynirli salata yedim çok utanıyorum

Canim sen kac kilo oldun ,cok merak ettim simdi...

Canm ben 75 kiloyken bu topigi açtım ... sonra anneme gittim orda oldum 78.800 :)
Geldim nasıl utanıyorum kızlara söylemeye utanıyorum falan ben bi gazla bi dieyete basladim bi spor yapıyorum hic yapamasam kesinlikle gunde yarim saatte olsa yürüyorum yürüyüş bandında .. martin 14 unden beri diyetteyim + spor la dun sabah 73.200 çıktım. ...veeee coook mutluyum :)

günaydın canlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta ve 1 y.biber:)
dün gün boyu dikkat ettim ama akşam 3 dilim börek 6 kurabiye bi de peynirli salata yedim çok utanıyorum

Tatlım kafada bitirmek önemli ... aman Allahım dun bi arkadasin dogum gunune gttm yani kiz bi hazirlanmis cupcake leri bi gorseniz zaten profosyonel olarak yapio .. ama ben ne yaptim sadece bir tane kurabiye ve küçük bi parca cikolatali bisey yapmis bi lira büyüklüğünde :) onu yedim kalktim... ve kendimle gurur duyuyorum :) yaza 60 olayim daha cok yerim onlardan onlarin acelesi yok

günaydın canlar, bu hafta topiğimize bişiler oldu gelen giden pek yok neyse bu sabah yine bünyeyi şaşırtma çalışmalarına başladım sabah yoğurt yedim çıktım 12 de eve gidip kahvaltı edicem. hadi bakalım yarın kilom nasıl çıkacak :44::44: inşallah umduğum gibi çıkarda hayal kırıklığına uğramam.

maşallah canım, hızlı kilo aldığından hemen gidivermiş kilolar. ah benimde birazcık hızlansa. düğüne giderek az kalıyo bende stres oluyorum. 3 ay sonra gelinlik ölçülerini vericem ozamana kadar bayaa bi vermem gereken kilo var. :18::18::18:

merhaba bayanlar. benide alır mısınız aranıza ? ben diyetteydim ama şimdilerde saldımhala toparlayamıyorum kendmi. 93 kgden 71 e kadar inmiştim ama şuan 72 kg civarlarında dolaşıyorum. çok moralim bozuk bi toparlanamadım. yaza kadar gitmesi gereken bi 10 kg m var. Benide motive edin lütfen neler yapıyorsunuz. dün akşam spora başladım tekrardan. eliptik bisikletim var akşamları 50 dk onunla çalışyıorum. güzel yoruyor ama düzene oturtamadım. inşallah b usefer kararlıyım ama beyin olarak motive olamıyorum nedense :26:

uğramassın bebeğim meraklanma
sen derdine çare buldun ya gerisi mutlaka gelir
ben de cumadan beri 600 gr verdim
sabah tartıda 60.30 çıktım

uğramassın bebeğim meraklanma
sen derdine çare buldun ya gerisi mutlaka gelir
ben de cumadan beri 600 gr verdim
sabah tartıda 60.30 çıktım

canımmmm benimmm tebriklerrrr. bende cumadan beri tabi reglim falanda bitti 700 gr verdim bende suan 79.200 üm. ama vermem gereken daha çok kilo var yaaa bakınca gözüm korkuyooo :18::18::18::18:

Günaydın kizlar ysrim saattir yuruyorum donerken bir saat olacak opuyorum sizleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…