• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım benim nedir bizim bu herşeyin denk gelmesi yaaa, valla ben de şaşırıyorum.
bizim regl dönemleri, onlara da bişi oluo bence :44: hayır bizim sinirli gergin olmamız lazım normal şartlarda..
üzüldüm gerçekten..
inşallah en kısa sürede düzelir aranız, hatasını anlar.
doğumgününde de sen normal şartlarda ne yapacaksan yap canım, eğer o bu hazırlığına olumlu tepki vermezse onun ayıbı olur, sen daha da haklı duruma girersin. vicdanın rahat olsun.

hoş geldin pınarcım valla bizimkinin de dönemi tuttu heralde bi agresiflik geldi üstüne birden,yapıcam canım doğum günü için de düşündüklerimi inşallah anlar hatasını

ben yediklerime dikkat ettigim zaman hep üstten veriyorum kiloyu ama benim sıkıntım basenlerim ve bacaklarımın kalınlıgı onları napıcam yaa :14::14:

ah canım ben de onu anlamıyorum 10 sene içinde ne değişiklikler olur o satılan arsalarda o yüzden bana fesatça geliyo zaten güya bizim için plan yapıyo ama derdi yakın olmak off neyse bakalım belki doğum günü değiştirir durumu dua edin benim için:43:

canım benim dua ediyorum tabii ki senin için.
İnşallah ikinizinde mutlu olacağı bir yerde yaşarsınız…
siz ikiniz artık bir aile oldunuz, anne babalarınız 2. planda gelen aileler oldu artık, bu sonuçta ikiniz için de geçerli.
iki tarafın da ailelerini konu dışı bırakıp konuşmaya çalış.
değişecek doğumgününde inanıyorum, sen planladığın gibi devam et hazırlığa :34:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize herkesi tebrik ediyorum 100grda olsa gitmis ben berbat durumdayim:( 7 Şubat baslangic 75.800. Gecen hafta 65. Bu hafta 67.200 alicamyaaa

kızlar canlar günaydın..
kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta

kızlar bizim bu hallerimiz hep aynı gidiyo ya gerçekten seçildik de mi geldik buraya anlamadım benimkiyle önceki gün güzel güzel konuşup anlaşmıştık hatta o beni ikna etmişti,akşam saçma sapan bişeyden parladı ne olduğumu anladım sesini yükseltti gitti kapattı kendini odaya yanına gittim derdin ne senin ne yaptım ben sana dedim tabi yüksek tonda konuşuyoruz git kapıyı kapat dedi bana ilk defa bana böyle davrandı onun tarzı bile değil bu kadar yükselmek hele ortada bişey yokken sanki bahaneye bakıyodu,artık birilerinin alttan alttan aklına girdiğini düşünmeye başlıyorum,çok kırıldım o konuşana kadar bişey yapmayı düşünmüyorum pazar da doğum günü napcam bilemedim:43::43::43::43:
ahh canım sende mi :( üzüldüm zor bir durum biz düzeldik çok şükür darısı başınıza sen güzel güzel yap doğum günü için hazırlık barışmanızı sağlar belki
günaydın canlarrr, sabah kahvaltım yarım dilim ekmek 1 yumurta az peynir ve salatalık. şimdide bol limonlu yeşil çayımı içiyorum. itiraf ediyorum bu hafta ctesiden düne kadar misafirim olduğundan hiç dikkat edemedim desem yeridir elbette ipin ucunu kaçırmamaya gayret ettim ama yinede çok diyetteymiş gibi olmadı ben kilo almışımdır diye düşünüyordum ama bu sabah 100 gr eksik çıktım sadece :53: 79,800 geldim. ben kilo almış bekliyordum açıkçası bu yüzden bu 100 gr ma asla üzülmüyorummm hatta sevindim bile diyebilirim. evet kilo bildirimim ;

09 Şubat 84,400
Geçen hafta 79,900
Bugün 79,800 :34::34:
canım kaçamaklarına rağmen almaman güzel demek ki kilo vermen hızlanmış regl olduktan sonra güzel bir rakam göreceksin eminim :)
kilo bildirimi de yapayım geçen hafta 56.6 dü bu hafta 56.5 benden de 100 gr gitti yani ama hafta sonum çok kaçamaklıydı anca heralde..
canım sende kaçamaklara rağmen almamışsın buda güzel
kızlar günaydın
eşimle akşam barıştık
o kadar çok yanlış anlamışık ki birbirimizi
gece 12 de börek yedim resmen:52:
ama aramı düzelttim

kilo bildirimi yapıyım size
ocak 22 de 68,90 mışım
mart 28 de 60,90 geldim
2 ayda 8 kilo verdim
:42::42::42::42::42::42:
canım sizinde barışmanıza sevindim
çok güzel kilo vermişsin ellili rakamlara az kaldı süpersin :nazar:

kızlar canlar günaydın..
kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta

kızlar bizim bu hallerimiz hep aynı gidiyo ya gerçekten seçildik de mi geldik buraya anlamadım benimkiyle önceki gün güzel güzel konuşup anlaşmıştık hatta o beni ikna etmişti,akşam saçma sapan bişeyden parladı ne olduğumu anladım sesini yükseltti gitti kapattı kendini odaya yanına gittim derdin ne senin ne yaptım ben sana dedim tabi yüksek tonda konuşuyoruz git kapıyı kapat dedi bana ilk defa bana böyle davrandı onun tarzı bile değil bu kadar yükselmek hele ortada bişey yokken sanki bahaneye bakıyodu,artık birilerinin alttan alttan aklına girdiğini düşünmeye başlıyorum,çok kırıldım o konuşana kadar bişey yapmayı düşünmüyorum pazar da doğum günü napcam bilemedim:43::43::43::43:

Boşver cnm sen gene doğum günü hazrliklarini yap o utansin sana öyle davrandigi için

canım benim barışmanıza çok sevindim.. aynı evde yaşayınca fazla küs kalınmaması lazım.. oturup konuşsabilmişsiniz demek ki, birbirimizi yanlış anlamışız diyebiliosun, bu çok güzel bişi.

2 ayda da 8 kilo MÜKEMMEL…
muhteşemsin vallahi, zaten vermen gereken kilo aralığı az dı, ona rağmen bu kadar kilo gitmişya helal sana… :46::46:

bbeğim anlatınca o çok haksız tarflarım varmış anladım
gayet iyi bi akşamdı
teşekkür ederm
destğini olmasa napardım bilmem:34:

canım benim dua ediyorum tabii ki senin için.
İnşallah ikinizinde mutlu olacağı bir yerde yaşarsınız…
siz ikiniz artık bir aile oldunuz, anne babalarınız 2. planda gelen aileler oldu artık, bu sonuçta ikiniz için de geçerli.
iki tarafın da ailelerini konu dışı bırakıp konuşmaya çalış.
değişecek doğumgününde inanıyorum, sen planladığın gibi devam et hazırlığa :34:

sağol canım benim inşallah.erkekler için 2.plan olmuyo bi türlü nedense kadınlar en baştan 1.sıraya koyuyo eşlerini ama nafile hata bunda galiba..neyse tamam ben hazırlıklarımı yapayım da gerisini o düşünsün hayırlısı olsun:)

Kızlar benim kilo pazartesi günü ile aynı.

Başlangıç kilo : 73 (8 Ocak)
geçen cuma kilo: 67,4 (21 Mart)
bugün kilo : 65,8 (28 Mart)

2 ay 20 gün de 7,20 kg vermişim.

İlk hedef kilo : 60 (15 Nisan demiştim ama zor gibi :)))
Son hedef kilo: 55 (1 Haziran - Olur mu bilmem fantezi yapıorum :))))

canım zaten bizim bulduğumuz şehirler hep arada ben zaten demiyorum benim memlekete gidelim diye ama o arsa bahanesiyle kendi ailesine yakın olanı tercih ediyo benim zoruma giden o,bi sakinleşsin de o tavrını düşünsün inşallah ortak bi konuda buluşuruz

olsun bebeğim daha kaç sene var
aile zaaf oluyor adamda ailesiyle problemin yoksa
boşver nasılsa daha var
bişileri anlaması için vakit var baya:34:

bende kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta : 64,300
bu hafta : 63,700
giden -,600

bu hafta reglden sonra 63,200 ü görmüştüm ama geçen akşam pizza yedim hafta sonu yapmadığım kaçamağı hafta içi fazlasıyla yaptım genelde kilo vermiş olsamda hafta içi 500 ü almış bulunuyorum :52:

neden zor olsun bebeğim sende gayet iyi gidiyorsun maşallaahhhh :)

Biraz sporuda katsan hic zor dill cnm cok rahat gider bende artik agir kilomu verdim baslicam spora bu hafta ful yuricem

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize herkesi tebrik ediyorum 100grda olsa gitmis ben berbat durumdayim:( 7 Şubat baslangic 75.800. Gecen hafta 65. Bu hafta 67.200 alicamyaaa

canım 1 haftada 2.200 kg alma ihtimalin imkansız, mutlaka yediğin bişiler nedeniyle su tuttu vücudun..
1-2 gün ödem atıcı şeyler iç canım, sıkma canını :34:

ay herkes sıkıntısını anlatmıs benımde nısanlım sınırlerımı bozdu evlenıcez ev arıyoruz az once dedı ben evı bulıyım gırıyım ıcıne sende gelırsın askım dedı benımde sınırlerım bozuldu düğün salonu tutarkende aynı sey oldu salonlara baktık baktık sonra babasıyla gittiler bi salon tuttular tamam salon kötü değil güzel ama evdede aynı sey olunca sınırlerım bozuldu sonrada saka yaptım oyle sey olurmu dıyo :19::19::19:

Back