• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

çoğumuzda oldu bu ay gecikme, belki mevsim geçişi, belki kilo kaybı etkiledi hepimizi.

tek ben değilim demek ki. iştahta ful maşallah bugün 3 ay sonra ilk defa gece 12 gibi abuk bi saatte eşimin tostundan koparıp yedim ufak bi parça ye ye o kadarcıktan bişey olmaz dedi . şimdi pişman oldum bi daha yemem.. :47:

kızlar canlar günaydın..
kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta

kızlar bizim bu hallerimiz hep aynı gidiyo ya gerçekten seçildik de mi geldik buraya anlamadım benimkiyle önceki gün güzel güzel konuşup anlaşmıştık hatta o beni ikna etmişti,akşam saçma sapan bişeyden parladı ne olduğumu anladım sesini yükseltti gitti kapattı kendini odaya yanına gittim derdin ne senin ne yaptım ben sana dedim tabi yüksek tonda konuşuyoruz git kapıyı kapat dedi bana ilk defa bana böyle davrandı onun tarzı bile değil bu kadar yükselmek hele ortada bişey yokken sanki bahaneye bakıyodu,artık birilerinin alttan alttan aklına girdiğini düşünmeye başlıyorum,çok kırıldım o konuşana kadar bişey yapmayı düşünmüyorum pazar da doğum günü napcam bilemedim:43::43::43::43:

günaydın canlarrr, sabah kahvaltım yarım dilim ekmek 1 yumurta az peynir ve salatalık. şimdide bol limonlu yeşil çayımı içiyorum. itiraf ediyorum bu hafta ctesiden düne kadar misafirim olduğundan hiç dikkat edemedim desem yeridir elbette ipin ucunu kaçırmamaya gayret ettim ama yinede çok diyetteymiş gibi olmadı ben kilo almışımdır diye düşünüyordum ama bu sabah 100 gr eksik çıktım sadece :53: 79,800 geldim. ben kilo almış bekliyordum açıkçası bu yüzden bu 100 gr ma asla üzülmüyorummm hatta sevindim bile diyebilirim. evet kilo bildirimim ;

09 Şubat 84,400
Geçen hafta 79,900
Bugün 79,800 :34::34:

kızlar canlar günaydın..

kızlar bizim bu hallerimiz hep aynı gidiyo ya gerçekten seçildik de mi geldik buraya anlamadım benimkiyle önceki gün güzel güzel konuşup anlaşmıştık hatta o beni ikna etmişti,akşam saçma sapan bişeyden parladı ne olduğumu anladım sesini yükseltti gitti kapattı kendini odaya yanına gittim derdin ne senin ne yaptım ben sana dedim tabi yüksek tonda konuşuyoruz git kapıyı kapat dedi bana ilk defa bana böyle davrandı onun tarzı bile değil bu kadar yükselmek hele ortada bişey yokken sanki bahaneye bakıyodu,artık birilerinin alttan alttan aklına girdiğini düşünmeye başlıyorum,çok kırıldım o konuşana kadar bişey yapmayı düşünmüyorum pazar da doğum günü napcam bilemedim:43::43::43::43:

günaydın canımmmm, afiyet olsun öncelikle. kıyamam sana inşallah sorununuzu en kısa zamanda çözersiniz. Doğum gününe kadar barışırsınız canım okadar küs kalmayın :2::2:

günaydın canlarrr, sabah kahvaltım yarım dilim ekmek 1 yumurta az peynir ve salatalık. şimdide bol limonlu yeşil çayımı içiyorum. itiraf ediyorum bu hafta ctesiden düne kadar misafirim olduğundan hiç dikkat edemedim desem yeridir elbette ipin ucunu kaçırmamaya gayret ettim ama yinede çok diyetteymiş gibi olmadı ben kilo almışımdır diye düşünüyordum ama bu sabah 100 gr eksik çıktım sadece :53: 79,800 geldim. ben kilo almış bekliyordum açıkçası bu yüzden bu 100 gr ma asla üzülmüyorummm hatta sevindim bile diyebilirim. evet kilo bildirimim ;

09 Şubat 84,400
Geçen hafta 79,900

günaydın canımmmm, afiyet olsun öncelikle. kıyamam sana inşallah sorununuzu en kısa zamanda çözersiniz. Doğum gününe kadar barışırsınız canım okadar küs kalmayın :2::2:

sevindim canım senin adına 100 gr da olsa gitmiş kar kardır

hiç sanmıyorum canım ben adım atmayı düşünmüyorum hatta o atsa da kolayca barışamam çok kırıldım o da çok sert bi tavırda ne kadar sürer adım atması bilemiycem:43:

sevindim canım senin adına 100 gr da olsa gitmiş kar kardır

hiç sanmıyorum canım ben adım atmayı düşünmüyorum hatta o atsa da kolayca barışamam çok kırıldım o da çok sert bi tavırda ne kadar sürer adım atması bilemiycem:43:

ah be kuzummm :43::43::43::43: kıyamam sana ne desem boş biliyorum ama sakin ol en azından belki hatasını anlarda affettirir kendini. sende doğum günü hatrına uzatma bu seferlik bence.

ah be kuzummm :43::43::43::43: kıyamam sana ne desem boş biliyorum ama sakin ol en azından belki hatasını anlarda affettirir kendini. sende doğum günü hatrına uzatma bu seferlik bence.

hazırlarım bişeyler güzel bi masa yapar hediyemi de bırakırım masaya kendi bilir,artık bakalım sonrası onun tavrına göre belli olur sağol canım iyiki varsınız..

hazırlarım bişeyler güzel bi masa yapar hediyemi de bırakırım masaya kendi bilir,artık bakalım sonrası onun tavrına göre belli olur sağol canım iyiki varsınız..

canımm benim sende iyiki varsın. ya cidden ben anlamadım biz hepimiz aynı anda adet sıkıntısı çekip aynı anda beylerle tartışıyoruz :44::44::44: bi gariplik var bu işte.

kilo bildirimi de yapayım geçen hafta 56.6 dü bu hafta 56.5 benden de 100 gr gitti yani ama hafta sonum çok kaçamaklıydı anca heralde..

kızlar canlar günaydın..

bebeğim kızma sanırım
doğum günü için bişey yapmadıgına takıyordur
eminim ya
sen süper bi ortam hazırlar
ben doğumgününden mutluluktan çıldırdı resmen
tavsiye veririm sana:34:

canımm benim sende iyiki varsın. ya cidden ben anlamadım biz hepimiz aynı anda adet sıkıntısı çekip aynı anda beylerle tartışıyoruz :44::44::44: bi gariplik var bu işte.

bu arada ben hala regl olmadım. onunda şişkinliği var regl olsamda gerçek kilomu görsem.

bence de var bu kadar denk gelir yani herşey seçildik biz diyorum ya,evet yaa sen de regli ol artık inşallah da hem kilonu gör hem rahatla

09 Şubat 84,400
Geçen hafta 79,900

bebeğimm süpersn en azından almadın ve verdin yaa:34:

bence de var bu kadar denk gelir yani herşey seçildik biz diyorum ya,evet yaa sen de regli ol artık inşallah da hem kilonu gör hem rahatla

ayy inşallaaah hemen regl olurum bugün karnımda değişik bir ağrı var 2-3 gün içinde olurum diye düşünüyorum.

bebeğimm süpersn en azından almadın ve verdin yaa:34:

saol bebeğimmmmm evet en azından almadım 100 gr cık ta olsa verdim :52: Allaaaaam şu halime bak 100 gr a sevinir olduk:53::53:

kızlar günaydın
eşimle akşam barıştık
o kadar çok yanlış anlamışık ki birbirimizi
gece 12 de börek yedim resmen:52:
ama aramı düzelttim

kilo bildirimi yapıyım size
ocak 22 de 68,90 mışım
mart 28 de 60,90 geldim
2 ayda 8 kilo verdim
:42::42::42::42::42::42:

ayy inşallaaah hemen regl olurum bugün karnımda değişik bir ağrı var 2-3 gün içinde olurum diye düşünüyorum.

saol bebeğimmmmm evet en azından almadım 100 gr cık ta olsa verdim :52: Allaaaaam şu halime bak 100 gr a sevinir olduk:53::53:

bebebğim kaçamaklardan oldu seninki değilse
tedaviye başladın vermen lazım artık toparla bakalım
sana kaçamak yok haftasonu:34:
seninki geldiğinde bol bol kaçamak yapcan zatn
yeniden moda gir
bitki çayı içtee rahat gelsin adetin bebeğim:54:

bebeğim kızma sanırım
doğum günü için bişey yapmadıgına takıyordur
eminim ya
sen süper bi ortam hazırlar
ben doğumgününden mutluluktan çıldırdı resmen
tavsiye veririm sana:34:

ah canım keşke öyle olsa ama doğum günü için boş durmuycağımı bilir yavaş yavaş bi hazırlık içinde olduğumun da farkında zaten,onun derdi başka nerde yaşıycağımız konusu güzel güzel konuştuk anlaştık ama dün kendi kendine parladı saçma sapan bi bahaneyle hem de.ama doğum günü için tavsiyelerini alıyım yine de bakalım belki pişman olur.

kızlar günaydın
eşimle akşam barıştık
o kadar çok yanlış anlamışık ki birbirimizi
gece 12 de börek yedim resmen:52:
ama aramı düzelttim

kilo bildirimi yapıyım size
ocak 22 de 68,90 mışım
mart 28 de 60,90 geldim
2 ayda 8 kilo verdim
:42::42::42::42::42::42:

waaooowwwww bebeğim süpersinnnnn!!!! kutluyorum seni kocamannnnn! hem eşinle aranı düzelttin hemde resmen 5 li rakamlara geldin!!!1

bebebğim kaçamaklardan oldu seninki değilse
tedaviye başladın vermen lazım artık toparla bakalım
sana kaçamak yok haftasonu:34:
seninki geldiğinde bol bol kaçamak yapcan zatn
yeniden moda gir
bitki çayı içtee rahat gelsin adetin bebeğim:54:

tamam bebeğimmm bana kaçamak yok artık cezalıyım!! aslında zihin olarak diyetten çıkmadım ama normal yediğimden biraz fazla yedim. hemen frene basıyorum ve eski halime dönüyorummm. ayyy o bi teşrif etse nasıl sevincem.

ah canım keşke öyle olsa ama doğum günü için boş durmuycağımı bilir yavaş yavaş bi hazırlık içinde olduğumun da farkında zaten,onun derdi başka nerde yaşıycağımız konusu güzel güzel konuştuk anlaştık ama dün kendi kendine parladı saçma sapan bi bahaneyle hem de.ama doğum günü için tavsiyelerini alıyım yine de bakalım belki pişman olur.

başka bi şehir falanmı düşünüyor canım ki

bence sen kutla ve mutlu et sonra triplere gir öle
daha rahat olur zoruna gider hemde sen rahatlarsın
ben 1 ay önceden başladım resmen
1 şişe votka bitane taşlı yüzük aldım
sepetin içine yerleştirdim masaya pastanın yanına koydum
fotolarımızı çıkarttırıp duvara kalp yaptım salona
bayıldı votkayı görünce deli oldu
ben askerlik arkadaşını çağırdım
bi şekilde evden çıkardık yolda karşıladık
arkadaşını çok sever deli oldu görünce
en son dönüşte markete uğradık