• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

waaooowwwww bebeğim süpersinnnnn!!!! kutluyorum seni kocamannnnn! hem eşinle aranı düzelttin hemde resmen 5 li rakamlara geldin!!!1

evet bebeğim sağol bende mutlu oldum toplam yazınca baya yol katetmişim

canım bende mutlu oldum barışınca gelmedği eve zor getirdim gelme bi daha madem falan dedim:34:
geldi ama bu sıralar dediklerinde mantıklı bi açıklama gördüm yani
ben yanlış anlamışım ihmal etmişim adamı:24:

tamam bebeğimmm bana kaçamak yok artık cezalıyım!! aslında zihin olarak diyetten çıkmadım ama normal yediğimden biraz fazla yedim. hemen frene basıyorum ve eski halime dönüyorummm. ayyy o bi teşrif etse nasıl sevincem.

dur bi 5 6 kilo verde
öle gelsin
aman sakın bırakma
birazdaha versen işin kolaylaşcak bebeğim:34:

kızlar günaydın
eşimle akşam barıştık
o kadar çok yanlış anlamışık ki birbirimizi
gece 12 de börek yedim resmen:52:
ama aramı düzelttim

kilo bildirimi yapıyım size
ocak 22 de 68,90 mışım
mart 28 de 60,90 geldim
2 ayda 8 kilo verdim
:42::42::42::42::42::42:

tebrik ederim canım çok iradelisin güzel vermişsin gerçekten sağlıklı bi kilo gidişi olmuş az kaldı hedefine inşallah:)

kızlar günaydın
eşimle akşam barıştık
ama aramı düzelttim

ocak 22 de 68,90 mışım
mart 28 de 60,90 geldim
2 ayda 8 kilo verdim

barışmayı atlamışım çok sevindim canım inşallah bi daha böyle yanlış anlamalar olmaz valla evde küs olmak çok huzursuz edici bi durum:19:

başka bi şehir falanmı düşünüyor canım ki

bence sen kutla ve mutlu et sonra triplere gir öle
daha rahat olur zoruna gider hemde sen rahatlarsın
ben 1 ay önceden başladım resmen
1 şişe votka bitane taşlı yüzük aldım
sepetin içine yerleştirdim masaya pastanın yanına koydum
fotolarımızı çıkarttırıp duvara kalp yaptım salona
bayıldı votkayı görünce deli oldu
ben askerlik arkadaşını çağırdım
bi şekilde evden çıkardık yolda karşıladık
arkadaşını çok sever deli oldu görünce
en son dönüşte markete uğradık
kocam burdanda biri çıkmıycak demi aşkım diyodu
öle mutlu etmiştim yane:52:

canım bizim kafamızda 3 şehir var önclikli gerçi ben 3.pek istemiyorum da ama ikna etti beni geçen akşam güzel güzel konuştuk tamam onu da 3.sıraya koyduk ama ilk önceliğimiz farklı bunu biliyo,bi de bizim yıllar sonrası için bi arsa alıp küçük bi organik bahçe kurma hayalimiz var internetten bakmış neymiş efendim bizim düşündüğümüz şehirde arsa yokmuş ama diğer ailesine yakın olan 3.yerde arsa varmış ona göre seçecekmişiz sanki yarın alıcaz bizim onu almamız en az 10 yıl sürer daha ev yok ortada,bana da bu çok fesatça geldi bide ben buna göre mi seçicez deyince parladı bağırdı gitti öyle işte..
çok güzel bi süpriz olmuş canım mutlu olmazmı:) benim de doğum günü için hediyem hazır gibi ufak teferruatlar kaldı bi kaç süslü not falan yazıp ortamı da süslüycektim ama o kadar süs yapmam heralde :44:

canım bizim kafamızda 3 şehir var önclikli gerçi ben 3.pek istemiyorum da ama ikna etti beni geçen akşam güzel güzel konuştuk tamam onu da 3.sıraya koyduk ama ilk önceliğimiz farklı bunu biliyo,bi de bizim yıllar sonrası için bi arsa alıp küçük bi organik bahçe kurma hayalimiz var internetten bakmış neymiş efendim bizim düşündüğümüz şehirde arsa yokmuş ama diğer ailesine yakın olan 3.yerde arsa varmış ona göre seçecekmişiz sanki yarın alıcaz bizim onu almamız en az 10 yıl sürer daha ev yok ortada,bana da bu çok fesatça geldi bide ben buna göre mi seçicez deyince parladı bağırdı gitti öyle işte..
çok güzel bi süpriz olmuş canım mutlu olmazmı:) benim de doğum günü için hediyem hazır gibi ufak teferruatlar kaldı bi kaç süslü not falan yazıp ortamı da süslüycektim ama o kadar süs yapmam heralde :44:

herkezin derdi farklı ama ailelerine çok düşkün oluyor erkekler
senn problemin yoksa kabul et farklı bişey istiyosanda
güzel bi dille anlat erkekler biraz garip oluyorlar
zaten hemen olcak bişey değil 10 senenin kavgasını yapmanıza izin verme:34:

herkezin derdi farklı ama ailelerine çok düşkün oluyor erkekler
senn problemin yoksa kabul et farklı bişey istiyosanda
güzel bi dille anlat erkekler biraz garip oluyorlar
zaten hemen olcak bişey değil 10 senenin kavgasını yapmanıza izin verme:34:

ah canım ben de onu anlamıyorum 10 sene içinde ne değişiklikler olur o satılan arsalarda o yüzden bana fesatça geliyo zaten güya bizim için plan yapıyo ama derdi yakın olmak off neyse bakalım belki doğum günü değiştirir durumu dua edin benim için:43:

ah canım ben de onu anlamıyorum 10 sene içinde ne değişiklikler olur o satılan arsalarda o yüzden bana fesatça geliyo zaten güya bizim için plan yapıyo ama derdi yakın olmak off neyse bakalım belki doğum günü değiştirir durumu dua edin benim için:43:

ederm bebeğim
ama öyle düşünme yaa aynı şehirde olmak istemiyor bu yönden de düşün
gün ola devran döne:34:
sakince konuşursun
biraz üstünden geçsin
annelerini önee sürünce deli oluyorlar aile muhabbeti yapmaa
senin ailenle onun ailesine yakın ortak bi nokta bulsanız:34:

kızlar canlar günaydın..
kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 tane haşlanmış yumurta

kızlar bizim bu hallerimiz hep aynı gidiyo ya gerçekten seçildik de mi geldik buraya anlamadım benimkiyle önceki gün güzel güzel konuşup anlaşmıştık hatta o beni ikna etmişti,akşam saçma sapan bişeyden parladı ne olduğumu anladım sesini yükseltti gitti kapattı kendini odaya yanına gittim derdin ne senin ne yaptım ben sana dedim tabi yüksek tonda konuşuyoruz git kapıyı kapat dedi bana ilk defa bana böyle davrandı onun tarzı bile değil bu kadar yükselmek hele ortada bişey yokken sanki bahaneye bakıyodu,artık birilerinin alttan alttan aklına girdiğini düşünmeye başlıyorum,çok kırıldım o konuşana kadar bişey yapmayı düşünmüyorum pazar da doğum günü napcam bilemedim:43::43::43::43:

canım benim nedir bizim bu herşeyin denk gelmesi yaaa, valla ben de şaşırıyorum.
bizim regl dönemleri, onlara da bişi oluo bence :44: hayır bizim sinirli gergin olmamız lazım normal şartlarda..
üzüldüm gerçekten..
inşallah en kısa sürede düzelir aranız, hatasını anlar.
doğumgününde de sen normal şartlarda ne yapacaksan yap canım, eğer o bu hazırlığına olumlu tepki vermezse onun ayıbı olur, sen daha da haklı duruma girersin. vicdanın rahat olsun.

günaydın canlarrr, sabah kahvaltım yarım dilim ekmek 1 yumurta az peynir ve salatalık. şimdide bol limonlu yeşil çayımı içiyorum. itiraf ediyorum bu hafta ctesiden düne kadar misafirim olduğundan hiç dikkat edemedim desem yeridir elbette ipin ucunu kaçırmamaya gayret ettim ama yinede çok diyetteymiş gibi olmadı ben kilo almışımdır diye düşünüyordum ama bu sabah 100 gr eksik çıktım sadece :53: 79,800 geldim. ben kilo almış bekliyordum açıkçası bu yüzden bu 100 gr ma asla üzülmüyorummm hatta sevindim bile diyebilirim. evet kilo bildirimim ;

09 Şubat 84,400
Geçen hafta 79,900
Bugün 79,800 :34::34:

canım benim o kadar kaçamağa ve regl olamayısına rağmen, tartıda fazla bir rakam görmemen çok iyi, demek ki aslında sen kilo vermişsin..
haftayaki sonucun muhteşem olacak inanıyorum..

canım benim o kadar kaçamağa ve regl olamayısına rağmen, tartıda fazla bir rakam görmemen çok iyi, demek ki aslında sen kilo vermişsin..
haftayaki sonucun muhteşem olacak inanıyorum..

hoşgeldin canım benim. inşallaahhh haftaya cuma bende kendimden bi bomba bekliyorumm :52::52:

kızlar günaydın
eşimle akşam barıştık
ama aramı düzelttim

ocak 22 de 68,90 mışım
mart 28 de 60,90 geldim
2 ayda 8 kilo verdim

canım benim barışmanıza çok sevindim.. aynı evde yaşayınca fazla küs kalınmaması lazım.. oturup konuşsabilmişsiniz demek ki, birbirimizi yanlış anlamışız diyebiliosun, bu çok güzel bişi.

2 ayda da 8 kilo MÜKEMMEL…
muhteşemsin vallahi, zaten vermen gereken kilo aralığı az dı, ona rağmen bu kadar kilo gitmişya helal sana… :46::46:

ederm bebeğim
ama öyle düşünme yaa aynı şehirde olmak istemiyor bu yönden de düşün
gün ola devran döne:34:
sakince konuşursun
biraz üstünden geçsin
annelerini önee sürünce deli oluyorlar aile muhabbeti yapmaa
senin ailenle onun ailesine yakın ortak bi nokta bulsanız:34:

canım zaten bizim bulduğumuz şehirler hep arada ben zaten demiyorum benim memlekete gidelim diye ama o arsa bahanesiyle kendi ailesine yakın olanı tercih ediyo benim zoruma giden o,bi sakinleşsin de o tavrını düşünsün inşallah ortak bi konuda buluşuruz

başka bi şehir falanmı düşünüyor canım ki

bence sen kutla ve mutlu et sonra triplere gir öle
daha rahat olur zoruna gider hemde sen rahatlarsın
ben 1 ay önceden başladım resmen
1 şişe votka bitane taşlı yüzük aldım
sepetin içine yerleştirdim masaya pastanın yanına koydum
fotolarımızı çıkarttırıp duvara kalp yaptım salona
bayıldı votkayı görünce deli oldu
ben askerlik arkadaşını çağırdım
bi şekilde evden çıkardık yolda karşıladık
arkadaşını çok sever deli oldu görünce
en son dönüşte markete uğradık