• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

sağol canım sana da hayırlı cumalar,üzülme kısa bi sürede aldın onuda hemen verirsin ama artık dikkat et kaçamaklarına :20:

yapıcam hazırlıklarımı canım anlar inşallah bakalım

Bu hafta cok farkli olcak ful yuricem arti biraz azalticam yediklerimi bide regli olursam haftaya cuma iyibir sonuc alirim heralde

süre ve vermem gereken kilo aralığı azaldıya ondan zor olabilir canım :ssz: neyse ben inanıyorum ama, illaki gidecek :1:

olsun kuzum zaman azalabilir ama sende daha farklı şeyler yapıosun zaten. alkolu bıraktın birde sporu devreye soksan hiçte imkansız değil. bu arada akşama yine sizinkilerin buluşması var nasıl heyecanlımısın?

sağol tatlım evet ya çok garip bir grup olduk biz ya çok seviyoruz sizleri :16::16:

teşekkürler canım 55 ilk hedefim ama 52 de iyi oluyorum evlendiğim zaman ki halim ahh ahhh :24:

sağol pınarcım bizim önceki gün düzelmişti ama dün daha iyiydik :52:
kızı erkenden uyutup birlikte baya keyifli zaman geçirdik :nazar:
darısı ayşeye evet cinzirleme gidiyoruz zaten :)))

:54::54::54: canımmm bizde seni kocamannn seviyoruzzz.

işi biliosun sen bebeğim :34::34:

evet bebeğim kocamı tanıyorum
yüzüğü bi kere bile çıkarmadı
çok beğendi
on numara oldu ama çıtayı fazla
yüksek tuttum bi dahakine naparım bilmem:44:

bu arad 19 unda evlilik yıldönümüz
2 günlüğüne bizim burda termal var oraya gitcez gene hediye telaşı sardı:26:

olsun kuzum zaman azalabilir ama sende daha farklı şeyler yapıosun zaten. alkolu bıraktın birde sporu devreye soksan hiçte imkansız değil. bu arada akşama yine sizinkilerin buluşması var nasıl heyecanlımısın?
:54::54::54: canımmm bizde seni kocamannn seviyoruzzz.

ayyy evettt hiç sorma, yine buluşma vakti, zaman ne çabuk geçio yaa:1::1:
bugün onların eve gitcez, ben yine hizmet hörmet mecburen :34:
yok bu sefer heyecanlı değilim, alışıorum sanırım :1::1:
bu arada dün annesiyle telde konuştum, acele ediolar, pazartesi istemeye gelelim, cuma da, söz-nişan gibi bişi yapıcaz biyerde, o olsun dio, bu işler beklemez dio :1::1: bende olabilir, yarın konuşalım yüzyüze dedim :1:
benim acil hem isteme kıyafeti hem söz-nişan kıyafeti bakmam lazım haftasonu valla :18:
benim aile söz yemeğini dışarda mekanda yapmak istio, bende dedim madem dışarda bi yerde yapıcaz adı nişan olsun dedim. o yüzden işler biraz karışık, bu akşam netleşecek galiba :1::1:

Kızlar benim kilo pazartesi günü ile aynı.

Başlangıç kilo : 73 (8 Ocak)
geçen cuma kilo: 67,4 (21 Mart)
bugün kilo : 65,8 (28 Mart)

2 ay 20 gün de 7,20 kg vermişim.

İlk hedef kilo : 60 (15 Nisan demiştim ama zor gibi :)))
Son hedef kilo: 55 (1 Haziran - Olur mu bilmem fantezi yapıorum :))))

anlayacak canım mutlaka, sen gönlünü ferah tut :34:

sağol canım inşallah..
sende çok güzel verdin geçen haftadan beri canım inşallah hedeflediğin kilolara en yakın zamanda ulaşırsın zaten çok zayıf görünüyosundur nisan 15 e kadar yapabildiğini yaparsın artık yaklaşsa bile yeter:34:

ay bebeğim senin için önemli bi gün bugün demi
allah inş... rahat ve huzurlu geçmesini sağlar
sakin ol sende tamm mı:54:

evet bebeğim kocamı tanıyorum
yüzüğü bi kere bile çıkarmadı
çok beğendi
on numara oldu ama çıtayı fazla
yüksek tuttum bi dahakine naparım bilmem:44:

bu arad 19 unda evlilik yıldönümüz
2 günlüğüne bizim burda termal var oraya gitcez gene hediye telaşı sardı:26:

bugün sakinim canım allahtan :1:

ay evet o hediye çıtası ayrı bi dert, iyi bişi alınca, bi dahakine daha düşük bişi almayım deniyo, bu seferde secenek azalıyo :1:
ooo termal de iyi gelir, sıcak sıcak, yumuşarsınız :52::52:

sağol canım inşallah..
sende çok güzel verdin geçen haftadan beri canım inşallah hedeflediğin kilolara en yakın zamanda ulaşırsın zaten çok zayıf görünüyosundur nisan 15 e kadar yapabildiğini yaparsın artık yaklaşsa bile yeter:34:

evet zayıf duruyorum, vücut kitle endeksim zaten normal aralıkta, vücudumdaki yağ oranı da normal aralığa düştü, ama ben bu oranları normal aralığının alt sınırına cekmek istiyorum işte :1::1:

bende kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta : 64,300
bu hafta : 63,700
giden -,600

bu hafta reglden sonra 63,200 ü görmüştüm ama geçen akşam pizza yedim hafta sonu yapmadığım kaçamağı hafta içi fazlasıyla yaptım genelde kilo vermiş olsamda hafta içi 500 ü almış bulunuyorum :52:

bebeğim sıkma canını bi gün yemekle bişey olmaz
kasma kendini
bende çok seviyorum sizi
öpüyorum:54:

ruişim kasma kendini
pınarında dediği gibi illa çok vermiycez ya
bi dönemlerimiz tutuyor illa
sıkma tatlı canını
çıtır oldugumuzda bunları okuyup okuyup gülcez
ama çok oldu yaa oku oku bitmez:34:

valla ofise gelip bilgisayarımın başına oturup kalıyorum, size yazacam die tuvalete bile gidemiyorum yaaa :52::52::52:
anca yetişiyorum cevap yazıcam die:52:

Back