• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar ne zamnadır uğrayamadım internetten bi oyuna dadandım buraya yazamadım. :52: bende herşey gayet iyi gidiyor. 3 gün öncesi itibariyle 74 ü gördüm. gerçi 74.900 ama olsun ucundan yakaladım ve tam 10 kilo vermiş bulunuyorum... şu an adet öncesiyim bugün yarın gelecek bu ayki hedefimi şimdiden başardım. mart sonu 73 ü göreceğimi tahmin ediyorum . ilk 10 kiloyu verince ödül vericektim kendime sabah bi tabak kızarmış patates yedim . ikinci ödülüm 70 i görünce o zamanda dürüm yiyeceğim. kıyafetlerim baya bollaştı yeni almak istemiyorum zayıflamaya devam edicem diye eskilerde kocaman krizlerdeyim bi yere gideceğim zaman bütün dolabı boşaltıyorum ne giyicem diye :27:

canım hoşgeldin maşallah tebrik ederim seni çok güzel vermişsin diğer hedeflerine de ulaşırsın bu gidişle,ben de bu ara kıyafet almıyorum nisan ayını da böyle atlatıcam tek alabildiğim ayakkabı bu ara ona dadandım:34: sen de alma kıyafet boşver ilerde nasılsa bol gelicek inşallah o zaman çıtır çıtır cicişler alırız kendimize:)

canım sıkma canını bende 78 de 2 hafta kaldım ama bırakmadım tabi regl dönemimdi sabrettim sonrasında hızlı hızlı gitmeye devam etti arada takılıyor moral bozmak zor. devam edersek başarıcaz zaten . insanlar bu evrelerde bırakıyor çok tehlikeli dönemler sakın pes etme :32:

Kuzucum benim ilk başta takılması canımı sıktı. İlk başta takılması normal mi sence ? :44: :26:

o zmn bi öneri bebeğim
sabah kahvaltını sağlam et öğlen ve akşamı geçiştir 2 gün
yap kilon hızlansın
doktor herhangi bi sağlık problemi olmayanların 2 gün şok diyetlerinin bi sıkıntısı olmayacağını söylüyorlar:34:

Sağol canım o zamannn :16: Detoks yapayım diyorum. Sıvıyla besleneyim çorba filan . O da olur değil mi ?

Ben halimi bi anlatsam ağlarsınız yaa :( diyetisyen denedik olmadı spor denedik olmadı az yedik olmadı çok yedik olmadı şok diyet olmadı napcam ben biri bişey sölesin simidim gitmiyo bi türlü :(( bu arada hala diyetteyim 5 ayda 8-10 kilo verebildim. Metabolizmam yavaşmış ...:43:

canım hoşgeldin maşallah tebrik ederim seni çok güzel vermişsin diğer hedeflerine de ulaşırsın bu gidişle,ben de bu ara kıyafet almıyorum nisan ayını da böyle atlatıcam tek alabildiğim ayakkabı bu ara ona dadandım:34: sen de alma kıyafet boşver ilerde nasılsa bol gelicek inşallah o zaman çıtır çıtır cicişler alırız kendimize:)

saol canım inşallah hepimiz bir an önce ulaşırız hedefimize. bende nisan ayını iyi kötü atlatayım mayısta kendimi alışverişe vurcam .

Kuzucum benim ilk başta takılması canımı sıktı. İlk başta takılması normal mi sence ? :44: :26:

regl durumu varmı varsa normal. 1-2 kilo ödem topluyor vücut.

Ben halimi bi anlatsam ağlarsınız yaa :( diyetisyen denedik olmadı spor denedik olmadı az yedik olmadı çok yedik olmadı şok diyet olmadı napcam ben biri bişey sölesin simidim gitmiyo bi türlü :(( bu arada hala diyetteyim 5 ayda 8-10 kilo verebildim. Metabolizmam yavaşmış ...:43:

Yavaş mavas vermissinya cnm sonucta verebiliyosun azimli olmak gerekiyo insan arada cildiriyo ama pesetmeyince sonuc aliniyo birakma devam et

Selam kızlar nasılsınız?Rukiye nasılsın nasıl gidiyor?İadeyi ziyaret yapayım dedim :)
Bol eksili günleriniz olsun hanımlar.

iyi araştır canım
bak bende bakıyorum
benim az kaldı yaa gıdım gıdım gidiyor
ondan sürekli araştırma içerisindeyim vala
çorbada olur herhalde
:44:

İnşallah hepimiz veririz canım. Ah keşke az kalsa benim de :)

kızlar ne zamnadır uğrayamadım internetten bi oyuna dadandım buraya yazamadım. :52: bende herşey gayet iyi gidiyor. 3 gün öncesi itibariyle 74 ü gördüm. gerçi 74.900 ama olsun ucundan yakaladım ve tam 10 kilo vermiş bulunuyorum... şu an adet öncesiyim bugün yarın gelecek bu ayki hedefimi şimdiden başardım. mart sonu 73 ü göreceğimi tahmin ediyorum . ilk 10 kiloyu verince ödül vericektim kendime sabah bi tabak kızarmış patates yedim . ikinci ödülüm 70 i görünce o zamanda dürüm yiyeceğim. kıyafetlerim baya bollaştı yeni almak istemiyorum zayıflamaya devam edicem diye eskilerde kocaman krizlerdeyim bi yere gideceğim zaman bütün dolabı boşaltıyorum ne giyicem diye :27:

tebrikler, güzel vermişsin.:46:

canım sen yediklerini gün gün yaz buraya belki bazı şeyleri yanlış yapıyorsundur . gerçi diyetisyene gitmişsin. senin yerinde olsam yinede bırakmazdım uzun zamanda olsada bak 10 kilo vermişsin devamını da başarırsın inşallah . bu arada boy kilo kaçtı

saol canım inşallah hepimiz bir an önce ulaşırız hedefimize. bende nisan ayını iyi kötü atlatayım mayısta kendimi alışverişe vurcam .

regl durumu varmı varsa normal. 1-2 kilo ödem topluyor vücut.

Aynen canım 1-2 güne regl olucam. Ayıptır söylemesi göğüslerim de kocaman oluyor benim regl zamanı. Ve aşırı acıyor.

Selam kızlar nasılsınız?Rukiye nasılsın nasıl gidiyor?İadeyi ziyaret yapayım dedim :)
Bol eksili günleriniz olsun hanımlar.

hoş geldin canım, az önce ben de size baktım ne kadar verdiniz diye :1: benim iki ay bitti 8,5 kg gitti. devam ediyorum en az 7 kg daha vermeyi düşünüyorum. :42:

Benim için tam bir işkenceydi yemin ederim halada bitmedi ağustos gibi bebek düşünelim diyoruz ama ben 65 e inmeden onu da yapmam sıkıştım kaldım bööle yeni doktormu bulsam napsam bilmiyorum işte :(

Back