• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım sıkma canını, olabilir arada bir bozmalar, bende yedem geçen haftalarda hamburger-patetes. Bunlar bazen iyi bilio, şoklatıyor.
toparlarsınki tekrar, pes etme sakın, bol sıvı tüket. pekmezli yoğurt ye tatlı krizin için, çok lezzetli oluoo.
hedefini de aynada kendine baktığında mutlu olduğun zaman netleştirirsin. 60 da öle olacaksan, 60 da bırakırsın canım.:34:

Saolun valla desteginiz bana güç vriyo kendime geldim sayenizde umarim biran once60i görürüm

Kızlar selam uzun zamandır yazamıyorum. Daha doğrusu sinir olduğum için yazmıyorum kendi kendime.

Şuana kadar sadece 2 kilocuk verebildim koca 1 ayda. Çok az yani. Her ay böyle 2 kilocuk mu vericem ki ?
Ben bu kiloda çok durdum bir de ondan mı yavaş düşüyor acep ?

Kilo alırken hangi kiloda uzun süre takılı kalırsan, o kiloda takılı kalırmışsın biraz, zayıflarken de.

Gerçi 1-2 güne regl olucam. Onun şişliği var ise, reglden sonra da 1-2 kilo verirsem bu ayı 4 kilo ile kapatmış olurum. Ah keşke nerdeee :(

Böyle olan var mı ?

Kızlar selam uzun zamandır yazamıyorum. Daha doğrusu sinir olduğum için yazmıyorum kendi kendime.

Şuana kadar sadece 2 kilocuk verebildim koca 1 ayda. Çok az yani. Her ay böyle 2 kilocuk mu vericem ki ?

Kilo alırken hangi kiloda uzun süre takılı kalırsan, o kiloda takılı kalırmışsın biraz, zayıflarken de.

Gerçi 1-2 güne regl olucam. Onun şişliği var ise, reglden sonra da 1-2 kilo verirsem bu ayı 4 kilo ile kapatmış olurum. Ah keşke nerdeee :(

Böyle olan var mı ?

Her bünye farkli canım bide dedigin gibi oturmus kiloyu vernek zor oluyo ama sabret

Böyle olan var mı ?

canım doktora gitmişmiydin sen:34:

Saolun valla desteginiz bana güç vriyo kendime geldim sayenizde umarim biran once60i görürüm

Canımm benim bozma moralini hedeflerini bölüp küğçültürsen daha motive oluyorsun bak benim ilk hedefim 7li rakamları görmekti şimdide 75 i görmek küçük küçük olunca hem gözün korkmuyor hemde hızlı ulaşınca gaza geliyorsun. biz hep burdayız ve birbirimize destekçiyiz herşey güzel olacakkk inan bunaaaa:34::34:

canım doktora gitmişmiydin sen:34:

Evet canım hormonlarım , metabolizmam turp gibi. Maşallah . Bir engel yok kilo vermeme.

Ama neden böyle oldu acaba. Ben bu kiloda 1-2 yıla yakın kaldım 2aşığı 2 yukarı oynayarak.

Ondan bu ilk kilolar zor geçecek sanırım.

Her bünye farkli canım bide dedigin gibi oturmus kiloyu vernek zor oluyo ama sabret

3 nisanda 1 ay olucak bakalım, regl me güveniyorum ALLAH büyük canım.

Kızgınlıktan buraya yazasım gelmedi ama diete tam gaz devamım yani.

Önceden haftada 2-3 kere içki içerdim, yazın her gün :17:

Ama yarın içki içmeyişimin 1.ayı dolacak . :16:

kızlar ne zamnadır uğrayamadım internetten bi oyuna dadandım buraya yazamadım. :52: bende herşey gayet iyi gidiyor. 3 gün öncesi itibariyle 74 ü gördüm. gerçi 74.900 ama olsun ucundan yakaladım ve tam 10 kilo vermiş bulunuyorum... şu an adet öncesiyim bugün yarın gelecek bu ayki hedefimi şimdiden başardım. mart sonu 73 ü göreceğimi tahmin ediyorum . ilk 10 kiloyu verince ödül vericektim kendime sabah bi tabak kızarmış patates yedim . ikinci ödülüm 70 i görünce o zamanda dürüm yiyeceğim. kıyafetlerim baya bollaştı yeni almak istemiyorum zayıflamaya devam edicem diye eskilerde kocaman krizlerdeyim bi yere gideceğim zaman bütün dolabı boşaltıyorum ne giyicem diye :27:

Canımm benim bozma moralini hedeflerini bölüp küğçültürsen daha motive oluyorsun bak benim ilk hedefim 7li rakamları görmekti şimdide 75 i görmek küçük küçük olunca hem gözün korkmuyor hemde hızlı ulaşınca gaza geliyorsun. biz hep burdayız ve birbirimize destekçiyiz herşey güzel olacakkk inan bunaaaa:34::34:

Evt zaten bolmustum 65 60 55 52 olarak ama artik 52yi hic düşünmeden ilerlicem gercekten uzak geliyi direncimi kiriyo

canım sıkma canını bende 78 de 2 hafta kaldım ama bırakmadım tabi regl dönemimdi sabrettim sonrasında hızlı hızlı gitmeye devam etti arada takılıyor moral bozmak zor. devam edersek başarıcaz zaten . insanlar bu evrelerde bırakıyor çok tehlikeli dönemler sakın pes etme :32:

kızlar ne zamnadır uğrayamadım internetten bi oyuna dadandım buraya yazamadım. :52: bende herşey gayet iyi gidiyor. 3 gün öncesi itibariyle 74 ü gördüm. gerçi 74.900 ama olsun ucundan yakaladım ve tam 10 kilo vermiş bulunuyorum... şu an adet öncesiyim bugün yarın gelecek bu ayki hedefimi şimdiden başardım. mart sonu 73 ü göreceğimi tahmin ediyorum . ilk 10 kiloyu verince ödül vericektim kendime sabah bi tabak kızarmış patates yedim . ikinci ödülüm 70 i görünce o zamanda dürüm yiyeceğim. kıyafetlerim baya bollaştı yeni almak istemiyorum zayıflamaya devam edicem diye eskilerde kocaman krizlerdeyim bi yere gideceğim zaman bütün dolabı boşaltıyorum ne giyicem diye :27:

Ozletme kebdini gell cnm ayni kiyafet sorunu bendede var ama daha almicam sanrim bi ay sonra cikabilirim alisverise

selam kızlar diyettime başlaya lı 1 ay oldu hemen hemen 5 kilo vermişşim:36::36::36: ben öyle her cuma degil de ayda bir tartılmaktan yanayım bu aralar fazla giremiyorum kardeşim dogum yaptı onla ilgileniyorum bi kızımız oldu benn teyzee oldum:emir_bebek: tabi bu aralar biraz kaçamaklarım oldu ama telafiside olacak bu ay hedefimdede 5 kilocuk vermek inşallah olacak:9:

Evet canım hormonlarım , metabolizmam turp gibi. Maşallah . Bir engel yok kilo vermeme.

Ama neden böyle oldu acaba. Ben bu kiloda 1-2 yıla yakın kaldım 2aşığı 2 yukarı oynayarak.

Ondan bu ilk kilolar zor geçecek sanırım.

o zmn bi öneri bebeğim
sabah kahvaltını sağlam et öğlen ve akşamı geçiştir 2 gün
yap kilon hızlansın
doktor herhangi bi sağlık problemi olmayanların 2 gün şok diyetlerinin bi sıkıntısı olmayacağını söylüyorlar:34:

Back