• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Zaten bu aralar yoğurt yulaf ve lahana çorbasıyla besleniyorum valla bi değişiklik olursa olur olmazsa aynen bööle devam vazgeçip emeğimi heba etmeyi düşünmüyorum tatlım zaten :) bu arada metabolizma hızlandırıcı herşeyi yapıyormuşum yazıyı okudumda :)

tamm canım sakın vazgeçme
zayıflarsan hamileliğin çok rahat geçer
ama sen çok diyetlerden uzak dur
yoğurt ye bol bol
yeşilçay iç
denemediysen karbonarlı suyu dene
:34:

Kızlar beslenme düzenlerinizi bilmiyorum bu yüzden konuya pat diye dalmışta olabilirim.Öyleyse kusura bakmayın.Ayran detoksu yapan var mı aranızda?Diyetisyen esliginde zayıflayanlarınız var.Diyetisyen tarifiymiş kk da var.Bizim ilk topigimizde kızlarda denemişti.1.5-2 kg verdiriyormuş.Sizin topikte uygulayan var mı bu diyetisyenin verdigi detoksu.Şimdi ki topikte biz saglıklı olmadıgını konuştuk.Sizde yapan var mı?Tesekkürler hepinize.Azminiz daim olsun.

Bu karbonatlı suyu denemedim anlatsana bi nasıl bişi. Vazgeçmicem herkesin önünde söz eskisi gibi çıtır olcam:) ağzını bile gırarım ben o kiloların hıhh :32:

Ayyy kızlar maşallah nasil kaynatmissiniz oku oku oku bitmiyo ayyy...
Ogle menum
Bir tabak gevurdag salatası
Bir kase yogurt
Bir dilim tahılli ekmek...

Bu karbonatlı suyu denemedim anlatsana bi nasıl bişi. Vazgeçmicem herkesin önünde söz eskisi gibi çıtır olcam:) ağzını bile gırarım ben o kiloların hıhh :32:

bebeği karbonatlı su
alkali su diyoruz içtiğin suya ingiliz karbonatı ekliyoruz
öyle içiyooruz belki sende işe yarar :34:
Sabah uyanınca güne alkali su ile başlayın. İçine biraz bal ve limon ekleyin (Alkali su tarifi : 2 litre suya 1 tatlı kaşığı İngiliz karbonatı (temin edemezseniz normal karbonat koyun) ekleyip karıştırın. Bu alkali suyudur. Bu suyu çay ve yemeklerde kullanabilirsiniz.

Kızlar beslenme düzenlerinizi bilmiyorum bu yüzden konuya pat diye dalmışta olabilirim.Öyleyse kusura bakmayın.Ayran detoksu yapan var mı aranızda?Diyetisyen esliginde zayıflayanlarınız var.Diyetisyen tarifiymiş kk da var.Bizim ilk topigimizde kızlarda denemişti.1.5-2 kg verdiriyormuş.Sizin topikte uygulayan var mı bu diyetisyenin verdigi detoksu.Şimdi ki topikte biz saglıklı olmadıgını konuştuk.Sizde yapan var mı?Tesekkürler hepinize.Azminiz daim olsun.

deneyen yok sanırım, bizde detoks yapan da pek yok. az yiyerek, zararlı şeylerden uzak durarak vermeye çalışıyoruz. birkaç kişi karbonatlı su içiyor.

evt zaten bolmustum 65 60 55 52 olarak ama artik 52yi hic düşünmeden ilerlicem gercekten uzak geliyi direncimi kiriyo

kuşumm kırılmasın direncin bak benim kilolar direndi direndi şimdi gitmeye başladılar. Başarıcak bebeğim başka yolu yok hedefim nisan sonunda 75 in altına düşmek ama bakalım başarabilecekmiyim.

kaynanam çok ısrarcı onlara gidince sadece yoğurt yiyorum
resmen yesene diye ısrar ediyor bende yemiyorum:34:

Ah bu kaynanalar benimkide diyet yapmadan obce ahhh serpil ahhh nasil vercen sen bukadar kiloyu diyodu simdide ayy serpillll nolmus sana daha verme böyle iyi diyo iyi olmadini ben biliyom oda bilyoda kızı evlendi aninda camis gibi oldu ondan yane bana iyisin diyo hehe kiskanc nolcak

kuşumm kırılmasın direncin bak benim kilolar direndi direndi şimdi gitmeye başladılar. Başarıcak bebeğim başka yolu yok hedefim nisan sonunda 75 in altına düşmek ama bakalım başarabilecekmiyim.

Yok cnm yok vercem hırs yaptim :) zaten fazla bisi kalmadi dahs kolay bakiyorum suan 11 kiloya yakin verdim pesedersem bukadar cabaya yazik okadar kiloya yaziksuan biraksambenaz 16kilo fln alirim herzmn oöyle oluyo diyeti biraksnlar fazlasiyla aliyo ben diyetimi istedime ulastinda birakcam ondan sonrada salikli beslenip gebe aynen simdi oldugu gibi kacamaklarimi hafta sonuna getirip devam etcem

Son düzenleme:
Back