- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak iddialıyım süper yerler biliom çok gezdiririrm ona göreeeee
fark yapmaz yawrum ozamana kadar çıtır olacağımız için istediğimiz kadar içebilirizzz
heheheh demek isterdim deseydinnn
günaydın kızlar, muhabbetiniz bol olsun. kahvaltım: 1 kk peynir, 6 zeytin, domates,salatalık,maydanoz,1 yumurta, 1 dilim ekmek.
bak iddialıyım süper yerler biliom çok gezdiririrm ona göreeeee
fark yapmaz yawrum ozamana kadar çıtır olacağımız için istediğimiz kadar içebilirizzz
heheheh demek isterdim deseydinnn
aynen bizimde açıldı pazar günü itibariyle
vallaa bu ikili beni daha şimdiden güldürüyosa
tatilde neler olur bilmem
ayy ömürlüksünüz çok güldüm yaa
ben ozaman izmirden giriyim balıkesirden çıkıyım
onunda gönlü olsun
vallaa bu ikili beni daha şimdiden güldürüyosa
tatilde neler olur bilmem
ayy ömürlüksünüz çok güldüm yaa
ben ozaman izmirden giriyim balıkesirden çıkıyım
onunda gönlü olsun
hahahha, süper olur valla
onun gönlünü et tabii canım, huysuzlanmasın
hahahha, süper olur valla
onun gönlünü et tabii canım, huysuzlanmasın
heheheheheh bencede bencedeee çaktırmadan kıyı kıyı balıkesire doğru yola çıkarsın hatta bence anlamasın diye kuşadasındanda başlayabilirsin
ayy inş.. bebeğimm bakalım nasip ama kızlar
valla süper olur olsa
geçmiş olsun darısı selcanımın başına
ye canım pasta ince dilim al
kekinden yee kremasını fazla yeme rahat atlatırsın
ben pasta yediim zaman yemek yemiyorum mesela
ohh ne güzel olmuş bende regl olsam süper olcak. doğum günü bu kaçamaksız olmaz telafi edersin kasma kendini özel günlerde
Gözün aydın canım, nihayet :)
Kızlar benim kahvaltı da klasik, bi sorun yok. Regl bitti ama hilalcim bende de aynı sendeki durum var ya, iştahım çok açık, doygunluk hissedemiyorum. Canım bişiler yemek istio habire ((
ayy inş.. bebeğimm bakalım nasip ama kızlar
valla süper olur olsa
düşünmemiz bile bizi güldürmeye yetiyor,
pasta çok sorun olmaz heralde benim için bikaç çatal alır bırakırım canım da yanına hazırlıycaklarımdan korkuyorum
inşallah sen de bian önce olur kurtulursun canım burda çok konuşuyoruz belki seninki de duyar gelir
sağol canım sonun da ben de oldum valla:)
regli döneminin girişi ayrı çıkışı ayrı canım benim de canım sürekli bişeyler istiyo şuan yemekten yeni geldim ve midem bomboş sanki hep kek çikolata istiyo canım
öğle yemeğim büyük bi kase çorba,limonlu salata yedim bi de türlü vardı kızartmadan yapmışlar biraz da ondan aldım
sağol canım sonun da ben de oldum valla:)
regli döneminin girişi ayrı çıkışı ayrı canım benim de canım sürekli bişeyler istiyo şuan yemekten yeni geldim ve midem bomboş sanki hep kek çikolata istiyo canım
aynen nasip nerde ne zaman karşılacağımız belli değil belki bi başka yerde buluşuruz
aynen eğlenceli bi ekip oluruz bence
ayyy gelsin bacım artık duysun biran önceeeee
aynen nasip nerde ne zaman karşılacağımız belli değil belki bi başka yerde buluşuruz
aynen eğlenceli bi ekip oluruz bence
ayyy gelsin bacım artık duysun biran önceeeee
evet ya bu nedir anlamadım gitti, regl olucaz die 1 hafta önceden şişlik ve iştah açıklığı başlıo, regl haftası devam ediyo, ayrı bi hal alıyoruz, regl sonrası iştah açılıo yine, yani anlayacağınız bizim 1 ayın 3 haftası hep sorunlu
yazık bize valla, kadın olmak da ayrı bi derttt
dimi yaa:) ama Allah yokluğunu da vermesin canım o da çok zor yaşayanlar biliyodur,dediğin gibi önce şiş sonra iştah açıklığığı ayın çoğu onun etkileriyle geçiyo gibi
Slm kızlar moralim bozuldu bugun cumadan beri tartiiyodum 65i görünce biraz saldim kendimi hamburger yicem demistimya 65i gorunce neyse yedim patates filnda ve cumadan beri baya abarttim 67.700ciktim sabah aglicajtim resmen bide regli olmam gerejti normalde gecti bi hafta heral onun sisligi var ama coj sinir oldumya((neyse bugunku ogunlerim sabah salatalik peynir yumurta maydanoz roka az bal iki kurabiye bir incir iki ek cay felaket bisekilde tatli ihtiyacim oluyo aglicamya ((arada portakal öğle salata yoğurt bi ek sanirim dayabamayip assobra kahve kurabiye yicem off