sonunda regli oldum oh oh bu hafta içi tatlı krizlerimi kazasız atlatırsam güzel olucak inşallah pazar da kocamın doğum günü kaçamaklar serbest olsun o gün bana
Gözün aydın canım, nihayet :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonunda regli oldum oh oh bu hafta içi tatlı krizlerimi kazasız atlatırsam güzel olucak inşallah pazar da kocamın doğum günü kaçamaklar serbest olsun o gün bana
ben aslen çanakkaleliyim ama edremitte yaşıyorum canım
geçmiş olsun darısı selcanımın başına
ye canım pasta ince dilim al
kekinden yee kremasını fazla yeme rahat atlatırsın
ben pasta yediim zaman yemek yemiyorum mesela
evet canım en azından salam yok beyaz peynir var
hemde almak için yolumu uzattım
ay ben bayılıyorum oraya geçen senede akçaydaydım güreye falan gittim
assosa hele bittim
bizimkine desem bu sene hayatta götürmez yaa
ayyy evet darısı benim başımmaaaaaa sancım başladı hafiften psikolojik mi ne anlamadım gitti :44::44::44:
Az biraz yürümen de hiç fena olmamış :)
2 yıl akçayda oturdum 6 aydırda edremitteyim kuşum. aynen sahil kısmının her yeri güzel yaaa iş dolayısıyla geldim kaldım resmen burda çanakkaleye çok benziyor ya hemde çok yakın ondan burda kalmam süper oluyooo hiç yabancılık çekmiyorum.
Kızlar benim kahvaltı da klasik, bi sorun yok. Regl bitti ama hilalcim bende de aynı sendeki durum var ya, iştahım çok açık, doygunluk hissedemiyorum. Canım bişiler yemek istio habire ((
aynen öle bebeğim aynı
oramda çalışan ve söyleyen bayanlar aynı ada hasta oluyormuş
ooo iyiymiş ozamann bol bol konaşılmda benimkide gelsin artık
Kızlar benim kahvaltı da klasik, bi sorun yok. Regl bitti ama hilalcim bende de aynı sendeki durum var ya, iştahım çok açık, doygunluk hissedemiyorum. Canım bişiler yemek istio habire ((
3 kere gittim zorla götürdüm benimkini
ama bu sefer oraya gitmem dedi
zaten dikkat ettimnde aynı anda hasta oldu herkez
Kiyamammm. Hilal ime de söyledim midende genlesecek şeyler yemen gerek. En güzeli beyaz leblebi bir avuç ye üstünede 1 bardak su ondan sonra miden dolmuş hissedeceksiniz
Heheheheh sende kandır Ayvalık a gidelim de :) orasida yakın buraya nasılsa tüm Körfezi gezersiniz
Evet evet benimde dikkatimi çekti benimki burdaki tüm kızlarla senkronize olsa süper olcak :)))
bu sefer kandırmak zor olcak gibi heryeri güzel hele kaz dağları bayılıyorum
o kadar temiz bi havası var ki
Kiyamammm. Hilal ime de söyledim midende genlesecek şeyler yemen gerek. En güzeli beyaz leblebi bir avuç ye üstünede 1 bardak su ondan sonra miden dolmuş hissedeceksiniz
Heheheheh sende kandır Ayvalık a gidelim de :) orasida yakın buraya nasılsa tüm Körfezi gezersiniz
bu sefer kandırmak zor olcak gibi heryeri güzel hele kaz dağları bayılıyorum
o kadar temiz bi havası var ki
Aynen okadar dinlenmiş uyanıyorum ki
valla selcancım su ya dayanıyorum şimdilik, kuruyemişe dadanmayım hiç, çok yerim die korkuyorum
ya ne güzel tatil deniz muhabbeti yapıosunuz yaaaaa
valla çok canım çekti benim de
ben d eçok isterdim deniz kenarında yaşamayı, Ankara çok kötü o anlamda. Anca göl kenarına gidiyoruz, hiç aynı olur mu denizle, bak şimdi can damarıma bastınızz
bebeğim kandıralımda akçay buluşalım ya
iyi fikir valla