• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

geçmiş olsun darısı selcanımın başına
ye canım pasta ince dilim al
kekinden yee kremasını fazla yeme rahat atlatırsın
ben pasta yediim zaman yemek yemiyorum mesela:32:

ayyy evet darısı benim başımmaaaaaa :53::53: sancım başladı hafiften psikolojik mi ne anlamadım gitti :44::44::44:

ay ben bayılıyorum oraya geçen senede akçaydaydım güreye falan gittim
assosa hele bittim
bizimkine desem bu sene hayatta götürmez yaa:14:

2 yıl akçayda oturdum 6 aydırda edremitteyim kuşum. aynen sahil kısmının her yeri güzel yaaa iş dolayısıyla geldim kaldım resmen burda çanakkaleye çok benziyor ya hemde çok yakın ondan burda kalmam süper oluyooo hiç yabancılık çekmiyorum.:34::34:

Kızlar benim kahvaltı da klasik, bi sorun yok. Regl bitti ama hilalcim bende de aynı sendeki durum var ya, iştahım çok açık, doygunluk hissedemiyorum. Canım bişiler yemek istio habire :(((

2 yıl akçayda oturdum 6 aydırda edremitteyim kuşum. aynen sahil kısmının her yeri güzel yaaa iş dolayısıyla geldim kaldım resmen burda çanakkaleye çok benziyor ya hemde çok yakın ondan burda kalmam süper oluyooo hiç yabancılık çekmiyorum.:34::34:

3 kere gittim zorla götürdüm benimkini
ama bu sefer oraya gitmem dedi:(

Kızlar benim kahvaltı da klasik, bi sorun yok. Regl bitti ama hilalcim bende de aynı sendeki durum var ya, iştahım çok açık, doygunluk hissedemiyorum. Canım bişiler yemek istio habire :(((

aynen canım ya kaçamak yaptırıyor
resmen itiraf edeyim o fringlersi dün akşam yedim
ama napıyım canım istedi
şimdi gidip yogurt alcam
ceza vermiş olca kendime napıyım:34:

Kiyamammm. Hilal ime de söyledim midende genlesecek şeyler yemen gerek. En güzeli beyaz leblebi bir avuç ye üstünede 1 bardak su ondan sonra miden dolmuş hissedeceksiniz

3 kere gittim zorla götürdüm benimkini
ama bu sefer oraya gitmem dedi:(

Heheheheh sende kandır Ayvalık a gidelim de :) orasida yakın buraya nasılsa tüm Körfezi gezersiniz

zaten dikkat ettimnde aynı anda hasta oldu herkez:32:

Evet evet benimde dikkatimi çekti benimki burdaki tüm kızlarla senkronize olsa süper olcak :)))

Kiyamammm. Hilal ime de söyledim midende genlesecek şeyler yemen gerek. En güzeli beyaz leblebi bir avuç ye üstünede 1 bardak su ondan sonra miden dolmuş hissedeceksiniz

Heheheheh sende kandır Ayvalık a gidelim de :) orasida yakın buraya nasılsa tüm Körfezi gezersiniz

Evet evet benimde dikkatimi çekti benimki burdaki tüm kızlarla senkronize olsa süper olcak :)))

bu sefer kandırmak zor olcak gibi heryeri güzel hele kaz dağları bayılıyorum
o kadar temiz bi havası var ki:34:

bu sefer kandırmak zor olcak gibi heryeri güzel hele kaz dağları bayılıyorum
o kadar temiz bi havası var ki:34:

valla selcancım su ya dayanıyorum şimdilik, kuruyemişe dadanmayım hiç, çok yerim die korkuyorum :ssz:

ya ne güzel tatil deniz muhabbeti yapıosunuz yaaaaa
valla çok canım çekti benim de :43::43:
ben d eçok isterdim deniz kenarında yaşamayı, Ankara çok kötü o anlamda. Anca göl kenarına gidiyoruz, hiç aynı olur mu denizle, bak şimdi can damarıma bastınızz:47:

valla selcancım su ya dayanıyorum şimdilik, kuruyemişe dadanmayım hiç, çok yerim die korkuyorum :ssz:

ya ne güzel tatil deniz muhabbeti yapıosunuz yaaaaa
valla çok canım çekti benim de :43::43:
ben d eçok isterdim deniz kenarında yaşamayı, Ankara çok kötü o anlamda. Anca göl kenarına gidiyoruz, hiç aynı olur mu denizle, bak şimdi can damarıma bastınızz:47:

bebeğim kandıralımda akçay buluşalım ya:34:

Back