- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Ya aynen bendede bagimlilik yapti aksamlari tel hep elimde esim surekli laf sokuyo beni sattin diye:) ama gercekten bukadar güzel ve iradeyle gitcemi bende dusunmuyordum he emzirme konusundada cok haklisin ama sanrim benim metabolizmada hizli çünkü cok onceden 9kilo vermistim 9gundeya :)) sende cok iradeli gidiyosun buarada en az kacamk yapanlardansin
benim kaçamaklar hafta sonu oluyor ve sağlam oluyor ama miktar artıyor sadece, sağlıksız şeyler yememeye özen gösteriyorum.
Ya siz onu yapabiliyosunuz enazindan ben kacamklarimi yazmıyorum bile bazn cok kötü dagitiyom amannn olcak okadar gerci böyle yaparak iyi yapiyoruz aslinda yapmasak bu kacamklari sanrim dayanamazdik önemli olan nasilsa dunbyedim deyip salmiyoz
Verirsin cnm hic sitres yapma buraya takil yediklerini yaz yediklerini yaznak insana motive veriyo saglik problemlerin icinde üzüldüm Allah yardimcin olsun inş guzel bi bebisin olur tupbebekleSelam bende yaza kadar 15 kilo vermek isteyenlerden,m pko hastasıyım çok zor veriyorum bana destek olursanız beraber vermek isterim sizlerle bebeğim olmuyor malesef kilom ve pko yüzünden yaz sonu tüp bebek yaptıracağız Ozamana kadar vermem gerek
evet bırakmamak en büyük artı zaten,kaçamaklar olmasa bırakırdım benbir yönden bakarsak da daha fazla verirdik. neyse iyi gidiyoruz ya, en azından herkes her hafta az da olsa veriyor.
Verirsin cnm hic sitres yapma buraya takil yediklerini yaz yediklerini yaznak insana motive veriyo saglik problemlerin icinde üzüldüm Allah yardimcin olsun inş guzel bi bebisin olur tupbebekle
Selam bende yaza kadar 15 kilo vermek isteyenlerden,m pko hastasıyım çok zor veriyorum bana destek olursanız beraber vermek isterim sizlerle bebeğim olmuyor malesef kilom ve pko yüzünden yaz sonu tüp bebek yaptıracağız Ozamana kadar vermem gerek
Kesinlikle bide bu kacamklar yapilmaliymis zaten diyetten bikkinlik gelmemesi icin ve bunyenin sasirmasi icin sen kactan kaca düşmüştün??
hoş geldin, düğüne hazırlananlar, anneliğe hazırlananlar, çıtır anneler buradayız. birbirimize destek olup veriyoruz kilocukları.
Cana gelcene mala gelsin bosver sıkıntı yapma gecmisler olsun kötü dusunup kötüyü cagirma burdada herkesi takip edersen cok seyler öğrenir ve fikir edinirsin cok samimi bir ortam olusturdukInşallah canım ah su stresler bır bıraksa peşimizi rahat verıcem de 19gun önce arabamız yandı ona cok şıkkın canımız 10binlira masrafı var ona mı sıkılayım sağlığıma mı sıkılayım bebiş sahibi olamıyorum oba mı sıkılayım neye sıkılacağımı şaşırmış durumdayım hiç birşey yolunda gitmiyor maleseff üstümde bünü sıkıntıların verdiği bir tembellik peşkilojısi içindeyim azîme çok ihtiyacım var cok uzak geliyor bana zayıflamak 85 kiloyum yasım 22 7yılda 30 kilo aldım nasıl vrricem bu kadar kiloyu bilmiyorum tavsiyelerinize ve desteginize ihtiyacım var
hoş geldin, düğüne hazırlananlar, anneliğe hazırlananlar, çıtır anneler buradayız. birbirimize destek olup veriyoruz kilocukları.
80,5tan 72ye zevkli bir yolculuk benimki
Inşallah canım ah su stresler bır bıraksa peşimizi rahat verıcem de 19gun önce arabamız yandı ona cok şıkkın canımız 10binlira masrafı var ona mı sıkılayım sağlığıma mı sıkılayım bebiş sahibi olamıyorum oba mı sıkılayım neye sıkılacağımı şaşırmış durumdayım hiç birşey yolunda gitmiyor maleseff üstümde bünü sıkıntıların verdiği bir tembellik peşkilojısi içindeyim azîme çok ihtiyacım var cok uzak geliyor bana zayıflamak 85 kiloyum yasım 22 7yılda 30 kilo aldım nasıl vrricem bu kadar kiloyu bilmiyorum tavsiyelerinize ve desteginize ihtiyacım var
80,5tan 72ye zevkli bir yolculuk benimki
8,5 kiloyu kaç ayda verdı. Canım hatırlıyor musun? Denız sekıyı gördü. Şok oldum 4ayda 20 kilo vermiş haberciniz var mı kızlar?
Cana gelcene mala gelsin bosver sıkıntı yapma gecmisler olsun kötü dusunup kötüyü cagirma burdada herkesi takip edersen cok seyler öğrenir ve fikir edinirsin cok samimi bir ortam olusturduk
geçmiş olsun, her şey insanlar için Rabbim daha kötülerinden korusun. ben de kasımda bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım,şükür bu günüme diyorum. yıllarca altmışlı rakamlarda gezdim, evlendim yetmişlere çıktım, hamilelikte sekseni buldu. silkelendim ve kendime geldim, çare bende dedim ve başladım diyete. ilk ay 5,5 ikinci ay 3 kilo verdim. istedikten sonra yapılıyor.
Supersin cnmya iyigidiyo valla herkesin tebriklerrr bize
deniz seki, şeyda çoskunun yanından ayrılan biriyle çalışıyormuş ve bir hap kullanıyormuş spordan önce.lcarnitin diye. onların yaptıkları diyeti yapmak zor karabuğday, bilmediğimiz meyve sebzeler falan var. ayrıca yemekleri içecekleri bile kapılarına geliyor. günde 6 km yürüyormuş bir de.
valla iyi başladım ama ikinci ay iyi gitmedi adet olamadım, ilaç mide bulantısı baş dönmesi yaptı spora halim kalmadı. neyse pes etmek yok artık bahane de yok spora devam :)
valla iyi başladım ama ikinci ay iyi gitmedi adet olamadım, ilaç mide bulantısı baş dönmesi yaptı spora halim kalmadı. neyse pes etmek yok artık bahane de yok spora devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?