:84:
ayyyyyyy nasıl gidecek bu kilolar yaa
çokk sabırsızlanıyorum iştahım açık adet olamadımm
offffffffffffffffffffffffff ben en iyisi tartılmayayım 69 u görene kadar rahat uyku yok bana
ne güzel, ohh gitsin yağlarhafta sonlarını kontrol altında tutman işe yarıyor pınarcım.
Supersin bebekim... ..bravoooo
waooowwwwwww süperr olmuş pınarcım tebriklerrr
kuzum bravo helal olsun sana
valla sen benide sollıycan bu gidişle
canımm bol su içç
şu poğaça arası sandwiç yapıyorlar ya
onlardan ye ben öyle yapıyorum
kaşar falan iyi oluyor
bi dene derim hem aç kalmassın
hemde sağlıklı beslenmiş olursun
bide süt alırsın yanına süper olur
çook halsizim çok, öğrencim vardı bu gün 2 saat ders anlattım, karın ağrım felaket ama şikayet etmiyorum tabi, iki aydır bekliyorum kendilerini :) akşama portakallı kereviz ve et kavurma yaptım.
bugün yine sağlıksız beslenme günlerimden birisi yoğunluktan ne kahvaltı nede öğle yemeği yiyemedim. diyet bisküvi ve meyveyle geçti günüm bol su içtim allahtan. ama akşama gayet sağlıklı bir öğün yemiş olucam. balık ve bol yeşil salatam var
:84:
ayyyyyyy nasıl gidecek bu kilolar yaa
çokk sabırsızlanıyorum iştahım açık adet olamadımm
offffffffffffffffffffffffff ben en iyisi tartılmayayım 69 u görene kadar rahat uyku yok bana
BEN HEMEN KONUYA BALIKLAMA YAPARAK BUGUNKİ MENUMU YAZMAK İSTİYORUM KATILDIM VARSAYIYORUMMMM
sabah
çiğli yumurtayla bir dilim tam bugday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ara: yarım paket çizi
öğle: bir kase sütsüz nestle nesfit
akşam: bardak çorba
BEN HEMEN KONUYA BALIKLAMA YAPARAK BUGUNKİ MENUMU YAZMAK İSTİYORUM KATILDIM VARSAYIYORUMMMM
sabah
çiğli yumurtayla bir dilim tam bugday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
öğle: bir kase sütsüz nestle nesfit
akşam: bardak çorba
Iyi akşamlar kızlar bugünü şöyle kisaca gecim sabh domates salatalk zeytin peynir yumurta iki ek cay arada yarim elma öğlen kabuska yoğurt salata az turşu bir ek arada nescafe aksam ısırgan yemegi az kabuska salata bi ek bugun ekmek cok yedim durduramiyom kendimi simdide bir kase dondurma yicem :) bu nasıl diyet deyislerinizi duyar gibiyim nedimm cok aşırı oburum ben ve bu benim yediklerim inanin ceyregi bile dill
canım sen böyle bile kilo veriyorsun ve emziyorsun bizden çok yemen normal
nöbetçi forumcu iş başında :) kızçeler neredesiniz ?
Ya hakket nasıl oluyo anlamiyom basladim gunden beri hic aclik hissetmedim hatta bazen fazla bile geligi oldu :)
Senle ben nöbetçiyiz zati aksam esime anlatiyom hafta sonuya benim kizlar yok jendim yazip kendim cvp veriyorum dedim garip garip bakti yüzüme :))))
bağımlı oldum resmen, ya pcden ya telden sürekli buradayım :) iyi geldiniz bana. ben ve bu kadar uzun süreli bir şeye devam etmek imkansızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?