Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

çook halsizim çok, öğrencim vardı bu gün 2 saat ders anlattım, karın ağrım felaket ama şikayet etmiyorum tabi, iki aydır bekliyorum kendilerini :) akşama portakallı kereviz ve et kavurma yaptım.

Oo kerevizz, ben yapamadım onu halen
Afiyet olsun cnm. Ağrı da olsun iyidir hafifliosunya degerr

Cnm aman metabolizman yavaşlamasın dikkat et canım. Tost ye en kötü ayranla
Akşam yemeğin de iyiymiş canım, afiyet olsun

:84:
ayyyyyyy nasıl gidecek bu kilolar yaa
çokk sabırsızlanıyorum iştahım açık adet olamadımm
offffffffffffffffffffffffff ben en iyisi tartılmayayım 69 u görene kadar rahat uyku yok bana

Canım tartıda rakam görmek moralini bozuosa tartılma, sen yapabiliosun tartılmamayı, ben dayanamıyorum
Gidecek elbette kiloların, olumlu düşün ve stres yapma kendine.

4 ay sonra düğünüm var acil zayıflamam gerek 15 kilo kadar vermem lazım 2 günde 600 gr vermişim umarım diğerleride gider

BEN HEMEN KONUYA BALIKLAMA YAPARAK BUGUNKİ MENUMU YAZMAK İSTİYORUM KATILDIM VARSAYIYORUMMMM

sabah
çiğli yumurtayla bir dilim tam bugday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

ara: yarım paket çizi

öğle: bir kase sütsüz nestle nesfit

ara: yarım paket çizi

akşam: bardak çorba

Hoşgeldin cnm 4ayda 15kiloyu cok rahat verirsin yeterki iradeli ol menümüdede bisküvi yerine elma portakal süt yoğurt butarz seyker tercihet yada findik fistk gibi şeyler

Iyi akşamlar kızlar bugünü şöyle kisaca gecim sabh domates salatalk zeytin peynir yumurta iki ek cay arada yarim elma öğlen kabuska yoğurt salata az turşu bir ek arada nescafe aksam ısırgan yemegi az kabuska salata bi ek bugun ekmek cok yedim durduramiyom kendimi simdide bir kase dondurma yicem :) bu nasıl diyet deyislerinizi duyar gibiyim nedimm cok aşırı oburum ben ve bu benim yediklerim inanin ceyregi bile dill

hoş geldin :) et ve sebze de yemelisin. çiziler yerine meyve, ve kuru yemiş yesen daha iyi olur. açıkçası bana çok az geldi yediklerin.

canım sen böyle bile kilo veriyorsun ve emziyorsun bizden çok yemen normal

Senle ben nöbetçiyiz zati aksam esime anlatiyom hafta sonuya benim kizlar yok jendim yazip kendim cvp veriyorum dedim garip garip bakti yüzüme :))))

bağımlı oldum resmen, ya pcden ya telden sürekli buradayım :) iyi geldiniz bana. ben ve bu kadar uzun süreli bir şeye devam etmek imkansızdı

bağımlı oldum resmen, ya pcden ya telden sürekli buradayım :) iyi geldiniz bana. ben ve bu kadar uzun süreli bir şeye devam etmek imkansızdı

Ya aynen bendede bagimlilik yapti aksamlari tel hep elimde esim surekli laf sokuyo beni sattin diye:) ama gercekten bukadar güzel ve iradeyle gitcemi bende dusunmuyordum he emzirme konusundada cok haklisin ama sanrim benim metabolizmada hizli çünkü cok onceden 9kilo vermistim 9gundeya :)) sende cok iradeli gidiyosun buarada en az kacamk yapanlardansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…