Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

diyetisyene gitme şansın varsa değerlendir derim, sistemli olunca daha kolay oluyor. bir de pko var dedin ona göre bir şeyler hazırlar. protein almazsan diyet yaparken kaslar eriyebiliyormuş.

diyetisyene gitme şansın varsa değerlendir derim, sistemli olunca daha kolay oluyor. bir de pko var dedin ona göre bir şeyler hazırlar. protein almazsan diyet yaparken kaslar eriyebiliyormuş.

Şu aralar dıyetisyene gitme imkanım yok malesef ne zaman gidebilirim onuda bilmiyorum inanki . Haklısınn pko için metaforun kullanıyorum kilo vermeyende yardımcı oluyor insülini dengeliyor ve seker isteğini yok ediyor doktorum verdi ona düzenli bir sekilde içiyorum bakalım

progestan verdi doktor, işe yaradı da.

Dikkatli ve düzenli beslen salikli seyler ye sitresi unut kendini rahat birak biraz hersey duzelir inşallah

Protestan bebek tedavısı için verilmiyor mu? Sana ne için verdi doktor bende bir ay kullandım ama bebek tedavisinde kullandım

rahim duvarını kalınlaştırıp onarıyormuş. adet olmak için de duvarın kalınlaşıp dökülmesi gerekliymiş o yüzden vermiş. bebek de rahim duvarına yerleşip tutunuyor ya onunla alakalıdır. düşükten önce de kullanmıştım.

iyi geceler kızlar
bugün çok yoğun bir gündü mart nisan ayları maalesef böyle oluyor bizde mesaiye kaldım 9 a geliyordu çıktığımda
hafta sonu evde olduğum için kaçamaksız geçti
sabah evden çıkmadan çok az peynir yedim iş yerimde süt içtim öğlen tavuk ve salata akşam da iş yerinde köfte salata yedim

Hımm evet doğru dıyorsun .. Bana yan etki tapmıştı doktor bıraktırmıştı Tam bıtırmemiştim onu ben

menüler güzel canım, çok yorulmuş olmalısın, hem çalış hem anne hem eş hem ev hanımı ol, Allah güç kuvvet versin.

Iyı geceler sana da kolay gelsın ekmek parası ne yapalım ... Hersey bizler için , mensun güzelmiş bugün

beni de zorladı epey ama dayandım ne yapayım :S ilaç bitmeden regl oldum, bıraktım ilacı doğru mu yaptım ki ?

Benım tansıyonumu yükseltti çok o yüznden bıraktım Canım hiç bir fikrim yok inanki ama mantıklı düşünürsek iyi yapmışsın bence regliyken verilmiyor sonuçta bu ilaç Real'den sonra verilir ayda önce

beni de zorladı epey ama dayandım ne yapayım :S ilaç bitmeden regl oldum, bıraktım ilacı doğru mu yaptım ki ?

Benım tansıyonumu yükseltti çok o yüznden bıraktım Canım hiç bir fikrim yok inanki ama mantıklı düşünürsek iyi yapmışsın bence regliyken verilmiyor sonuçta bu ilaç Real'den sonra verilir ayda önce canım ben çıkıyorum iyi geceler

menüler güzel canım, çok yorulmuş olmalısın, hem çalış hem anne hem eş hem ev hanımı ol, Allah güç kuvvet versin.
sağol canım gerçekten de öyle her şeyde çocuklar için napalım :)
Iyı geceler sana da kolay gelsın ekmek parası ne yapalım ... Hersey bizler için , mensun güzelmiş bugün

teşekkür ederim sende hoşgeldin bu arada izmir mi antalya mı rukişin rumuzu gibi

sağol canım gerçekten de öyle her şeyde çocuklar için napalım :)

teşekkür ederim sende hoşgeldin bu arada izmir mi antalya mı rukişin rumuzu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…