- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sporumu yaptım geldim 60 dk
aksamda bir kase sarımsaklı yoğurt içine roka ve ceviz koydum yedim
kendimi 69 hissettiğimde tartılcam inşallah
maşallah canım, tam gaz hedefe ilerliyorsun.
günaydın canlaarrr, klasik haftasonumuz kimseler gelmez bugün ama pınarrr merak ediyoruzzzz sen gel anlat bize neler oldu akşam nasıl geçtş :44::44:
hepinize günaydın canlarım
selcancım kilon ne durumda
ben mailde gördüm ama bulamıyorum
naptın bakalım
off pınarcıkta nerde kaldı çatlarım meraktan:26:
Ayyy şükür kavusturana kac gundur giremedim bi türlü bi problem olmus sonrada sifremi yanlış diyip duruyodu yeni anladim beden oldunu mail e bakmak hic aklima gelmemişti özledim sizleri yeni kahvaltidan kalktim herzamnki kahvaltim cuma bildrimlrinizi yaptiniz bende yazayim 65ilk hedefine ulaştım cooook mutluyum
hoşgeldin canımmmm. tebriklerrr süper gidiyorsun. tam gaz devam
kuzummm 79.900 geldim ayy bende merak ediyorum pınar gelsende bi anlatsa neler olmuş.
oyy bebeğim gözünaydın olsun
aynen devam
iyiki baktırdın kan tahlillerine
aynen devam çok sevindim
bende sabah 61.20 geldim bende çok mutluyum
ayyy kuzumm bende çok sevindimmmm senin adınaa 2 haftaya kalmaz 5li rakamları görüceksinn evet çok iyi oldu en azından sebebini biliyorum.bide reglim düzene girse daha güzel kilo vericem. ama inanılmaz düzensiz. buyüzden şuan karnım davul gibi gergin. hala regl olamadım.ş
Ayyy şükür kavusturana kac gundur giremedim bi türlü bi problem olmus sonrada sifremi yanlış diyip duruyodu yeni anladim beden oldunu mail e bakmak hic aklima gelmemişti özledim sizleri yeni kahvaltidan kalktim herzamnki kahvaltim cuma bildrimlrinizi yaptiniz bende yazayim 65ilk hedefine ulaştım cooook mutluyum
bebeğim kilondan kaynaklı olduguna eminim
kasma kendini zayıflayınca oda düzene girecek
inanıyorum çünkü kiloda önemli etken olabiliyor
bende çok sevindim
acayip hoşuma gitti delirdim resmen ama
sana bişey diyim mi bu kemiklerim erimiyceğine göre
artık sadece yağlarım gitcek
kemiklerim yanlardan belli oluyor çünkü
bebeğim kilondan kaynaklı olduguna eminim
kasma kendini zayıflayınca oda düzene girecek
inanıyorum çünkü kiloda önemli etken olabiliyor
bende çok sevindim
acayip hoşuma gitti delirdim resmen ama
sana bişey diyim mi bu kemiklerim erimiyceğine göre
artık sadece yağlarım gitcek
kemiklerim yanlardan belli oluyor çünkü
ayyy aynen kuzummm.. zaten bayaa zayıfladın sen ben senin rakamlarını ne zaman görürüm bilmiyorum ama o halimi yani eski halimi acayip merakla bekliyorum. herhalde kuzum kemikleirn ericek değil ya. artık gidenler yağ ve su
zaten dün jinekoloğumda randevum vardı polikistik over sendromu muyum acaba diye bi sürü ultrason test falan yapıldı çok şükür ki kist falan çıkmadı. ama düzensizliğin sebebi smear testlerinin sonucuna göre gelicek. çünkü 45 günde 1 resl oluyorum buda sıkıntılı biliyorsun. ama bu son 4 aydır falan var.