• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar temmuztemmuzdan haber yok nicedir, akşam da olsa girerdi, bilgisi olan var mı?

maşallah canım, tam gaz hedefe ilerliyorsun.:46:

Rukisim tesekkurler. . Ya inşallah kendimde o azimi görüyorum . . Şöyle iki uc hafta geçsin öyle tartılmayi düşünüyorum. Hem regl olmadm daha .. olsun bitsin ondan sonra bakarım.. pınar ne yaptı acaba

günaydın canlaarrr, klasik haftasonumuz kimseler gelmez bugün ama pınarrr merak ediyoruzzzz sen gel anlat bize neler oldu akşam nasıl geçtş :44::44:

günaydın canlaarrr, klasik haftasonumuz kimseler gelmez bugün ama pınarrr merak ediyoruzzzz sen gel anlat bize neler oldu akşam nasıl geçtş :44::44:

hepinize günaydın canlarım
selcancım kilon ne durumda
ben mailde gördüm ama bulamıyorum:50:
naptın bakalım
off pınarcıkta nerde kaldı çatlarım meraktan:26:

Ayyy şükür kavusturana kac gundur giremedim bi türlü bi problem olmus sonrada sifremi yanlış diyip duruyodu yeni anladim beden oldunu mail e bakmak hic aklima gelmemişti özledim sizleri :( yeni kahvaltidan kalktim herzamnki kahvaltim cuma bildrimlrinizi yaptiniz bende yazayim 65ilk hedefine ulaştım cooook mutluyum

Ayyy şükür kavusturana kac gundur giremedim bi türlü bi problem olmus sonrada sifremi yanlış diyip duruyodu yeni anladim beden oldunu mail e bakmak hic aklima gelmemişti özledim sizleri :( yeni kahvaltidan kalktim herzamnki kahvaltim cuma bildrimlrinizi yaptiniz bende yazayim 65ilk hedefine ulaştım cooook mutluyum

hoşgeldin canımmmm. tebriklerrr süper gidiyorsun. tam gaz devam :34::34:

oyy bebeğim gözünaydın olsun
aynen devam
iyiki baktırdın kan tahlillerine
aynen devam çok sevindim
bende sabah 61.20 geldim bende çok mutluyum:23:

ayyy kuzumm bende çok sevindimmmm senin adınaa 2 haftaya kalmaz 5li rakamları görüceksinn :52::52: evet çok iyi oldu en azından sebebini biliyorum.bide reglim düzene girse daha güzel kilo vericem. ama inanılmaz düzensiz. buyüzden şuan karnım davul gibi gergin. hala regl olamadım.ş

ayyy kuzumm bende çok sevindimmmm senin adınaa 2 haftaya kalmaz 5li rakamları görüceksinn :52::52: evet çok iyi oldu en azından sebebini biliyorum.bide reglim düzene girse daha güzel kilo vericem. ama inanılmaz düzensiz. buyüzden şuan karnım davul gibi gergin. hala regl olamadım.ş

bebeğim kilondan kaynaklı olduguna eminim
kasma kendini zayıflayınca oda düzene girecek
inanıyorum çünkü kiloda önemli etken olabiliyor:34:
bende çok sevindim
acayip hoşuma gitti delirdim resmen ama
sana bişey diyim mi bu kemiklerim erimiyceğine göre
artık sadece yağlarım gitcek
kemiklerim yanlardan belli oluyor çünkü:32:

tebrik ederim canım
arada gelde merak ettime kendini:54:

bende çok sevindim

ayyy aynen kuzummm.. zaten bayaa zayıfladın sen ben senin rakamlarını ne zaman görürüm bilmiyorum ama o halimi yani eski halimi acayip merakla bekliyorum. herhalde kuzum kemikleirn ericek değil ya. artık gidenler yağ ve su :34:

bende çok sevindim

zaten dün jinekoloğumda randevum vardı polikistik over sendromu muyum acaba diye bi sürü ultrason test falan yapıldı çok şükür ki kist falan çıkmadı. ama düzensizliğin sebebi smear testlerinin sonucuna göre gelicek. çünkü 45 günde 1 resl oluyorum :50::50: buda sıkıntılı biliyorsun. ama bu son 4 aydır falan var.

ayyy aynen kuzummm.. zaten bayaa zayıfladın sen ben senin rakamlarını ne zaman görürüm bilmiyorum ama o halimi yani eski halimi acayip merakla bekliyorum. herhalde kuzum kemikleirn ericek değil ya. artık gidenler yağ ve su :34:

ayy evet bebeğim
göbeğimn bile indi ya daha ne isterim
eşim belli etmesede gayet mutlu gibi bu durumda:34:
senin dahada hızlancak meraklanma
adetin olursa hele sen bile anlamıycan nasıl gittiğini
sakın bırakma aynen azimle devam
seninki daha bi başka olcak haberi yokya bide:23:

zaten dün jinekoloğumda randevum vardı polikistik over sendromu muyum acaba diye bi sürü ultrason test falan yapıldı çok şükür ki kist falan çıkmadı. ama düzensizliğin sebebi smear testlerinin sonucuna göre gelicek. çünkü 45 günde 1 resl oluyorum :50::50: buda sıkıntılı biliyorsun. ama bu son 4 aydır falan var.

inş.. sadece stresten oluyorsundur bebeğim
sen kasma stres yapma
hiç bişey çıkmaz kilona bile çözüm
buldn onda bulcan inş..
çok güzel gelinler olcaz biz:1:

Back