Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Ayy valla dondurma nevsiminide acti herjes henüz tadamadim ben :)cok severim haklisin öyle atlatabilirim bizimde regli donemleri ilginc hep arja arkaya :))) ençok da iştahı aciyodiye hic istemiyorum regli olmayi

Evet hep ayni donemlerimiz:)) bende sinir oluyorum 1 hafta onceden basliyoo
Ye cnm dondurma arada bir

Aksam yine yogurt yesen bisi olmaz ki cnm, 7 den sonra yesen bile.. ayran/sut de olur
Bademde yag var.
Sen nasil planladiysan artik, karismayin ben

evet canım genel şeyleri biliyorum zaten; ama asıl konu şu ki, onları buraya yazanlar da biliyor

Ya tabikide bilinmicek bişey yok sadece suvar kimi hayt bicimi haline getirebiliyo kimi ise nefsine yeniliyo biz iyigidiyoz ama yaa :)inş böyle surer hepimiz hedefimize ulasiriz ve su dedikodu topiginde bu gunlerin dalgasino geceriZ

Aksam yine yogurt yesen bisi olmaz ki cnm, 7 den sonra yesen bile.. ayran/sut de olur
Bademde yag var.
Sen nasil planladiysan ahrtik, karismayin ben

Ayıp ediosun pinarcim sen karismican da kim kariscak :) böyle mesajlar bazen dik gidebilio yanlış anlasilmayalim lutfen .. burda hepimiz destek icin birbirimizi uyarmak icin burdayiz canm ...
Bu arada yogurdu pek sevmiyorum . Yemegin yaninda yiyorum. . Aci yedigimde ekmek yerine yogurt acisini alio o yüzden iyi oluyor. ..

gözlerim bozuk zaten iyice giitiler
sizi dedikoducular sizi birde sahta rumuz peşindeler
ben okurum sizi bol bol belki kaynım evlenir de eltimin dedikodusunu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…