Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Iyi geceler kızlar. . Bugünü mükemmel geçirmenin huzuru içinde uyuyayim bende :))

kızlar günaydın
akşam yemeğim pirinç lapası bundan sonra böle yoğurtlu kırmızı biberli
4 adet nugget bide bol acı biber turşusu

sabahta sandwiç yedim

canım valla ne biliiim sonra tepki almaktan korkuyorum bazen, aç kalmana da kıyamadım o yuzden ısrar ettim galiba ye ye diye

yogurt sevmiosan, onu semiotu veya salatalık ile karıştırsan yine mi olmuyor, ayran içsen yada :44:

Yarin ilk isim dondurma almsk olcak :)öğleyi atlayip dondurma ceviz fln yerim diye planladim şimdi

canım öğleyi atlama, ana öğün atlama yaniii, ara öğün yerine ye
bak benim dün akşam 2 meyvem ve 1 bardak sütüm vardı, onları yemedim içedimi yerine sade dondurma yedim 2 top.
hele sen bi de emziriyorsun, atlama lütfen ana öğün:26:

gözlerim bozuk zaten iyice giitiler
sizi dedikoducular sizi birde sahta rumuz peşindeler
ben okurum sizi bol bol belki kaynım evlenir de eltimin dedikodusunu yaparım
fazi baktık olmuyo, bizim dedikokular iyice derinleşio, başımıza dert açmadan çözüm ürettik napalım
valla eltilerin de görümcelerden kalır yanı yok galiba
benim görümce yok, kayın var, gerçi daha 20 yaşında ama olsun, er ya da geç ben de elti olcam, bak bak nası da havalı olurum o zaman
çekiştiririz gelinleri

kızlar günaydın
akşam yemeğim pirinç lapası bundan sonra böle yoğurtlu kırmızı biberli
4 adet nugget bide bol acı biber turşusu

sabahta sandwiç yedim

nugget hazır mıydı canım?
"bol acı biber turşu" canım yahu sen şişim şişim die bağırıp durmuyo musun, nie yiyosun halaaa turşuuuuuuu
kızıorum bak sana

Selam kızlar, valla özledim sizi dünden bugüne

sabah aç karnına tartıldım 66,7 kg geldim, bugün adetimin 2. günü
geçen cuma 67,4 kg çıkmıştım
valla süzüldüm kuğ gibi

sabah 8.30 da 3 kaşık yoğurt ile 1 kaşık üzüm pekmezini karıştırıp yedim.
saat 9.15 de de haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, söğüş, yeşiilik yedim, yeşilçay içtim
şimdi ofisteyim ama kahve içmiyorum, malum bi taraftan selülitleri de halletmek lazım:44:
benim ofisin altında market var, yeni mandalinalar gelmiş, geçerken abla al yeni geldi, çok güzel diye 1 tane tutuşturdular elime, hadi yine iyiyim ara öğünü de bedavaya getirdik

güzel bir çarşamba günü olsun dileğiyle, hepinizi öper, yeni yeni dedikodularınızı beklerim

bende kaynım evlensin diye bekliyorum anlaşacağım biri ile evlenir inşallah olmaza da bana malzeme çıkar haha
ben diyorum ki öyle bir grubu face de gizli olarak açarız çekinmeden dibine kadar dedikodu yaparız hem rahat rahat resimde paylaşırız :13:

nugget hazır mıydı canım?
"bol acı biber turşu" canım yahu sen şişim şişim die bağırıp durmuyo musun, nie yiyosun halaaa turşuuuuuuu
kızıorum bak sana

hazır bebeğim ben yapamıyorum öle nugget falan
ama acı biber şişirmiyo bebeğim beni ben çözdüm işi sen meraklanma acayip rahatım
bu pirinç lapası şişirmiyo ve bağırsaklarım iyi durumda tempo tuttuk gece beraber

valla gizli bişiler yapıcaz artık ama ne yaparız bilmem

adet olmana rağmen iyi verimişsin canım bende bugün sabah tartıldım rakamı görünce şok oldum baya baya gitmiş yarın adet olmam lazım
afiyet olsun güzel kahvaltı karbonatlı su selülitlere iyi geliyormuş hafta sonu hariç hafta içi içiyorum artık bende acaba o ödem mi söktü de baya azaldı kilom inceldiğim de belli oluyor kemersiz pantolon giyemiyorum

oh bebeğim yarasın iyisin iyi süpersin hatta
bende bu arada 62.40 yazıyodu tartıda reglden sonra morelim düzelecek benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…