- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
sağol canım bugün daha iyiydimdikkat et kendine canım bol bol c vitaminli meyve ye sıcak şeyler iç ıhlamur falan hemen toparlarsın kendini
bende de görümce yok benden 2 yaş küçük kaynım var henüz bekar çok iyidir aramız eşiminde 3 tane amca kızı var boy boy gerçekten çok faydaları oluyor yenge yenge deyip dönüyorlar etrafımda :)canım çok teşekkür ederim :)
telaş sardı tabii beni, aynen dediğin gibi olacak, onlar bize gelecek bu cuma, haftaya biz onlara, ondan sonra da isteme söz olacak işte.
şlk tanışmada da muhabbet uzasın istiorum zatennnn:18:
yeni kıyafetler almam lazım, acil zayıflamam lazım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir tane erkek kardeşi var, o da benden 10 yaş küçük, sorunsuz
amcasının kızları var, onlar da öyle 18 yaşında fln, bana yardımcı olacaklarını düşünüorum :44:
canım ne güzel yağdan vermişsin çok sevindim bu cuma güzel olacak bence de :)Günaydın canlarım cananlarım, hepinize güzel bir salı günü olmasını diliyorum
sabah sonunda regl oldum, ayrı bir sevindirik oldum(mani gibi oldu )
sabah elma yedim, şimdi de az kahveli sütlü nescafe içiyorum. çok özlemişim 1 haftadır içmiyordum.
dün diyetisyenime gittim, diyet listem aynen devam ediyor.
rakamsal kilomda değişiklik yok ama yağ kaybetmişim, su ve kas almışım
vücudumda olması gereken yağ oranı artık normal aralığa girdi, çok mutluyum
Bu arada bu cuma hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum, heyecanlandım şimdiden
canım ben hamileyken düşük tehlikesi geçirmiştim ve kullanmıştım ama hatırlayamadım yan etkileri kısmını okudun mu çok etkiliyorsa doktoruna söyle değiştirir belkiöğle yemeğim, et kavurma, 1 dilim ekmek.
kızlar ''progestan'' kullanan var mı içinizde (adet düzensizliği için verdi doktor, daha önce de bebeğin düşmesini engellemek için kullanmıştım.) sizde de mide bulantısı, baş dönmesi, uyku yaptı mı merak ettim. halsizlikten spor yapamıyorum ya, leslie bacım özledi beni :S
20 sayfam kaldı :)
afiyet olsun canım.
akşam yemeğim kuru fasülye, kırmızı lahanalı yoğurt ya da yoğurtlu kırmızı lahana tam ismini bilemedim :) ekmek yok. yeşilçay içiyorum şimdi.
Ohooo sen bi bilsen neler kaynattikayy kızlar ne yapmışsınız böle nerden baksam 30 sayfa okuyacağım :)
önce yediklerimi yazayım sonra okumaya başlarım :)
sabah bir kivi yedim sonra bir bardak süt içip çıktım evden işte biraz badem ve kahve
öğlen mercimek çorbası ve domates
akşam 2 tavuk kanat yoğurt ve bol salata
şimdi kızımla meyve keyfi yapacağız sonra onu uyutacağım
daha saç bakımı yapıp banyo yapacağım eşim şehir dışına çıkmıştı 2-3 saate evde olur sanırım
herkesler iyidir umarım ne kaynattınız bu kadar merak ediyorum
Sagol cnm :)
Canim fasulye ve lahana gaz yapar, yarin sis olursan sebebi belli :)
Afiyet olsun
önce yediklerimi yazayım sonra okumaya başlarım :)
sabah bir kivi yedim sonra bir bardak süt içip çıktım evden işte biraz badem ve kahve
öğlen mercimek çorbası ve domates
akşam 2 tavuk kanat yoğurt ve bol salata
şimdi kızımla meyve keyfi yapacağız sonra onu uyutacağım
daha saç bakımı yapıp banyo yapacağım eşim şehir dışına çıkmıştı 2-3 saate evde olur sanırım
herkesler iyidir umarım ne kaynattınız bu kadar merak ediyorum
Bir saatlik sporumu yaptım geldim. 10 adet cig badem yedim.. rahatladim:) aksam yemegi yok tabiki
teşekkürler pınarcım, evde sebze kalmamıştı kuru yapayım dedim. önce kaynatıp suyunu döküyorum o zaman pek gaz yapmıyor yaparsa da çekicem artık yedim bir kere :)
afiyet olsun, saç bakımında neler kullanıyorsun merak ettim :) benim kaşlarım küstü ya, banyodan önce sarımsak sürüp 1-2 saat geziniyorum kokulu kokulu. işe yaracak mı zaman gösterecek, var mı bildiğin bir yöntem?
Bir saatlik sporumu yaptım geldim. 10 adet cig badem yedim.. rahatladim:) aksam yemegi yok tabiki
Cok az yemişsin cnm bukadar yüklenme aksamlari önemli daga dikkatli gecirirsn sonuc alrsin bide bol su ic
canım hoşgeldin emziren birine göre bu menü az geldi sen temmuztemmuza bi danış derim onun menüsü daha kalabalık ve kilo veriyo,sütün azalmasın sonra bi de suyu bol içmen gerekiyo hem kilo vermek hem de emzirme aşamasında gerekli
Seni rahatsiz etmiosa sorun yok cnm :)
Ya hic sorma benim de kaslarim dokuldu, kalemle aralari kapatiyorum.
Sarimsak ise yariomi gercekten. Ben ole kokulu gezemem ya(
Haklısınız göze biraz az gibi görünüyor ama porsyonlar bayaaa büyüktüilk gün icin nefis terbiyesi oldu bugün daha normaldi hareketi artirdim suyu zaten günde 5lt icerim hep (birde şu tarçin kurunu kesinlikle tavsiye ediyorum emziren annelere )
Bugunku kötü menulerim
Kahvalti:2 buyuk kivi 2 ceviz
Oglen :yarim paket etiform, 1,5bardak ayran(disaridaydim)
Ara:dalginliktan 1avuc misir cipsi 2-3 kaşık puding
Akşam:2tabak bulgurlu karnibahar yemegi 2dilim ekmek 1buyuk kase ev yapimi yogurt
Ara:1eklerpasta cay
Gun boyu 4,5 lt su ve 3su bardagi tarcin kürü
Yorum ve elestirilerinizi bekliyorum kizlar
kuaför söylemişti ben de yeni başladım zamanla görücez işe yarayıp yaramadığını. kaş kirpik serumu alacaktım netten yorumlara baktım işe yaramıyormuş son çare sarımsak sürüyorum banyodan önce. ben de boyuyorum kalemle de eskiden gürdü kaşlarım 1 yıl önce iple aldı kuaförün biri o gün bu gündür düzelmedi aralarda boşluklar var.
Anam oku oku canim çıktı dedikodu dedikodu cok seviyoz biz dedikoduyuya:))))görümcesi olmayanlar adina cok sevindim:)))bugün eşimle ona alışverişe gittik herzamn giydigi beden olmadi be güldüm felaket göbek yapti ohhhh öyle keyfim yerine geldiki bendede görüntüde baya fark var kızlar her gören kilomu verdin diyo fakat halen hamile kalmadan önceki kiyafetlerime sigamiyorum az kaldi ama 5kilo daha gitse girerim :)sevgi Pıtırcıklari olmuşsunuz bugün bebde cook seviyom sizleri sizsiz bi hayt düşünemiyorum :) kaşlar icinde size yılan yağı önere bilirim cok faydasi oluyo
Anam oku oku canim çıktı dedikodu dedikodu cok seviyoz biz dedikoduyuya:))))görümcesi olmayanlar adina cok sevindim:)))bugün eşimle ona alışverişe gittik herzamn giydigi beden olmadi be güldüm felaket göbek yapti ohhhh öyle keyfim yerine geldiki bendede görüntüde baya fark var kızlar her gören kilomu verdin diyo fakat halen hamile kalmadan önceki kiyafetlerime sigamiyorum az kaldi ama 5kilo daha gitse girerim :)sevgi Pıtırcıklari olmuşsunuz bugün bebde cook seviyom sizleri sizsiz bi hayt düşünemiyorum :) kaşlar icinde size yılan yağı önere bilirim cok faydasi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?