Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

önce yediklerimi yazayım sonra okumaya başlarım :)
sabah bir kivi yedim sonra bir bardak süt içip çıktım evden işte biraz badem ve kahve
öğlen mercimek çorbası ve domates
akşam 2 tavuk kanat yoğurt ve bol salata
şimdi kızımla meyve keyfi yapacağız sonra onu uyutacağım
daha saç bakımı yapıp banyo yapacağım eşim şehir dışına çıkmıştı 2-3 saate evde olur sanırım
herkesler iyidir umarım ne kaynattınız bu kadar merak ediyorum

dikkat et kendine canım bol bol c vitaminli meyve ye sıcak şeyler iç ıhlamur falan hemen toparlarsın kendini
sağol canım bugün daha iyiydim
bende de görümce yok benden 2 yaş küçük kaynım var henüz bekar çok iyidir aramız eşiminde 3 tane amca kızı var boy boy gerçekten çok faydaları oluyor yenge yenge deyip dönüyorlar etrafımda :)
canım ne güzel yağdan vermişsin çok sevindim bu cuma güzel olacak bence de :)
canım ben hamileyken düşük tehlikesi geçirmiştim ve kullanmıştım ama hatırlayamadım yan etkileri kısmını okudun mu çok etkiliyorsa doktoruna söyle değiştirir belki

ayy kızlar ne yapmışsınız böle nerden baksam 30 sayfa okuyacağım :)
Ohooo sen bi bilsen neler kaynattik
Zaman zaman yuksek sesle guleceginden eminim okurken :)))))

Harika yemissin fazi bugun, bravo.
Ben iyiyim, sen de iyisin galiba bakimlar fln ohh )

Sagol cnm :)

Canim fasulye ve lahana gaz yapar, yarin sis olursan sebebi belli :)
Afiyet olsun

teşekkürler pınarcım, evde sebze kalmamıştı kuru yapayım dedim. önce kaynatıp suyunu döküyorum o zaman pek gaz yapmıyor yaparsa da çekicem artık yedim bir kere :)

afiyet olsun, saç bakımında neler kullanıyorsun merak ettim :) benim kaşlarım küstü ya, banyodan önce sarımsak sürüp 1-2 saat geziniyorum kokulu kokulu. işe yaracak mı zaman gösterecek, var mı bildiğin bir yöntem?

Bir saatlik sporumu yaptım geldim. 10 adet cig badem yedim.. rahatladim:) aksam yemegi yok tabiki

teşekkürler pınarcım, evde sebze kalmamıştı kuru yapayım dedim. önce kaynatıp suyunu döküyorum o zaman pek gaz yapmıyor yaparsa da çekicem artık yedim bir kere :)

Seni rahatsiz etmiosa sorun yok cnm :)

Ya hic sorma benim de kaslarim dokuldu, kalemle aralari kapatiyorum.
Sarimsak ise yariomi gercekten. Ben ole kokulu gezemem ya (

Cok az yemişsin cnm bukadar yüklenme aksamlari önemli daga dikkatli gecirirsn sonuc alrsin bide bol su ic

Haklısınız göze biraz az gibi görünüyor ama porsyonlar bayaaa büyüktü ilk gün icin nefis terbiyesi oldu bugün daha normaldi hareketi artirdim suyu zaten günde 5lt icerim hep (birde şu tarçin kurunu kesinlikle tavsiye ediyorum emziren annelere )

Bugunku kötü menulerim
Kahvalti:2 buyuk kivi 2 ceviz
Oglen :yarim paket etiform, 1,5bardak ayran(disaridaydim)
Ara:dalginliktan 1avuc misir cipsi 2-3 kaşık puding
Akşam:2tabak bulgurlu karnibahar yemegi 2dilim ekmek 1buyuk kase ev yapimi yogurt
Ara:1eklerpasta cay
Gun boyu 4,5 lt su ve 3su bardagi tarcin kürü

Yorum ve elestirilerinizi bekliyorum kizlar

Seni rahatsiz etmiosa sorun yok cnm :)

Ya hic sorma benim de kaslarim dokuldu, kalemle aralari kapatiyorum.
Sarimsak ise yariomi gercekten. Ben ole kokulu gezemem ya (

kuaför söylemişti ben de yeni başladım zamanla görücez işe yarayıp yaramadığını. kaş kirpik serumu alacaktım netten yorumlara baktım işe yaramıyormuş son çare sarımsak sürüyorum banyodan önce. ben de boyuyorum kalemle de eskiden gürdü kaşlarım 1 yıl önce iple aldı kuaförün biri o gün bu gündür düzelmedi aralarda boşluklar var.

oo afiyet olsun yemişsin bir kere gün boyu karnabahar dışında yemek yok listende bana pek sağlıklı gelmedi. bisküvi, ekler, cips, puding aman aman en azından birini yesen kaçamak derdim de hepsi birleşince diyetle alakası kalmamış. bunlar yerine standart şeyler yesen ekmek yemesen daha az kalori alırdın aç da kalmazdın.

Ben bi ara serum kullandim, cok guzel cikti cikmayan yerlerden ama birakinca aynen tekrar dokuldu(
Sarimsak umarim ise yarar canim

Anam oku oku canim çıktı dedikodu dedikodu cok seviyoz biz dedikoduyuya:))))görümcesi olmayanlar adina cok sevindim:)))bugün eşimle ona alışverişe gittik herzamn giydigi beden olmadi be güldüm felaket göbek yapti ohhhh öyle keyfim yerine geldiki bendede görüntüde baya fark var kızlar her gören kilomu verdin diyo fakat halen hamile kalmadan önceki kiyafetlerime sigamiyorum az kaldi ama 5kilo daha gitse girerim :)sevgi Pıtırcıklari olmuşsunuz bugün bebde cook seviyom sizleri sizsiz bi hayt düşünemiyorum :) kaşlar icinde size yılan yağı önere bilirim cok faydasi oluyo

Cok dedikodu yaptik evet :))
Ohh iyi olmus kocana, sigamasin kucuk bedene, sen zayifliosun tabii, iyice kiskanir artik seni
Canim cok normal daha hamile kalmadan onceki kiyafetlerine girememen ama eminim ki yakin zamanda gireceksin. Sonucta yakin zamanda hizlica aldigin bi kilo, hizla da gidecek sen icini ferah tut:)
Bizde seni seviyoruzzzz
Yilan yagi mi iyyy, dusununce bile bi tuhaf oldum, nasi surucem onu ben yuzume yaaa (

biz de seni seviyoruz canım, yılan yağını yazdım bir kenara. millet şişsin biz kilo verelim ooh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…