Maşallah kızlar size... :) yıne kaynatmıssınız. Su göbek olayına çok güldüm yahu neymiş o oyle...:)
kızlar ben diyete baslayalı 4 gun olmus ben tartılmıyorum ya bana yırmı gun gibi geldi .. Neyse az daha sabır.. Simdi leslie yapacagım bi sizi yoklayayım dedim....
EVET BAZEN SEVİMLİ OLUYOLAR
ayyy bak benim o topikte ogrenmem gereken cok sey olacak o zaman :))
:))))))))) oglunuz olursa ona benzeyebilir, oyle cok begenmemezlik etme.
yaa bende yaza kadar tam 15 kilo vermek istiyorum ne denediysem olmadı bende irade yok :)
sporumu yaptım, duşumu aldım, bitki çayımı demledim .. Yemegimi üçte yedim artk elmayla geçiştiririm... Akşamda spor salonuna inmeyi düşünüyorum.. çünkü leslie yapmadım mezdeke oynadım ve 20 dk kesmedi:) oglum uyanmadan dus almak için bıraktım..
Ya herneyse kızlar size bişi soracagım.. Bende bisiklet var evde ama bisiklet sadece basenleri eritiyormus die okudum... Acaba yürüyüş bandı daha mı etkili olurkı ... Bıde gecen 55 dk yurudum yanımdakı kadın sucuk oldu bende 1 gr ter yok :) neden acaba.. Spor yaparken terlemiyorum buda sankı kalori harcayamıymusum hissi uyandırıo bende... En etkilisi hangisi sizce ?
dur aman benzemesin lütfen:26:
hafif tempolu yürüyüş
ve ip atlama canım süper bir kardiyoymuş
tüm vücudu çalışıtırormuş saatte 1000 kalorisi var
oyle derler ya buyukler, ayyy ne bicim cocuk fln dediklerimize benzermis
sen hic buyuk konusma en iyisi :)
Sporumu yaptım, duşumu aldım, bitki çayımı demledim .. Yemegimi üçte yedim artk elmayla geçiştiririm... Akşamda spor salonuna inmeyi düşünüyorum.. çünkü leslie yapmadım mezdeke oynadım ve 20 dk kesmedi:) oglum uyanmadan dus almak için bıraktım..
Ya herneyse kızlar size bişi soracagım.. Bende bisiklet var evde ama bisiklet sadece basenleri eritiyormus die okudum... Acaba yürüyüş bandı daha mı etkili olurkı ... Bıde gecen 55 dk yurudum yanımdakı kadın sucuk oldu bende 1 gr ter yok :) neden acaba.. Spor yaparken terlemiyorum buda sankı kalori harcayamıymusum hissi uyandırıo bende... En etkilisi hangisi sizce ?
1000 kalori superde bir saat atlayamayacagıma göre :) 5 dk belki:)
yani sen kaç dk atlıyorsun acaba canm :)
1000 kalori superde bir saat atlayamayacagıma göre :) 5 dk belki:)
yani sen kaç dk atlıyorsun acaba canm :)
ip atlayinca nabzini yukseltiosun iyi oluo, ara ara ip atlayip yuruyus yapabilirsin :)
bana spor konusundada gaz lazım şu adam bi 8.30 a geçsede ben spora başlasam
zayıfladım farkındayım ama sarktı göbeğim ona ayar oldum:26:
bana spor konusundada gaz lazım şu adam bi 8.30 a geçsede ben spora başlasam
zayıfladım farkındayım ama sarktı göbeğim ona ayar oldum:26:
Aksam yemegim: kabak yemegi, yogurt, salata, 1 dilim ekmek
Simdide sodami iciyorum, sonra da yesilcay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?