- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
bacım benimki evli hatta bide hamile ama hala benmle uğraşıyor. düşün yaniiiay bende kayınço var oda küçük napsak ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacım benimki evli hatta bide hamile ama hala benmle uğraşıyor. düşün yaniiiay bende kayınço var oda küçük napsak ki
kızlar yani az fena değiliz biz de dedikodu deyince sayfalar sayfaları kovaladı ilahi biz
ay evet ben misafiri hiç sevmiyorum hizmet ekliyorlar ya deli oluyorum
kızlar yani az fena değiliz biz de dedikodu deyince sayfalar sayfaları kovaladı ilahi biz
ay bende kayınço var oda küçük napsak ki
bacım benimki evli hatta bide hamile ama hala benmle uğraşıyor. düşün yaniii
evet pek hoş olmuo, zaten gündüz yoruluyoruz :44:
o bende de var ama onlar zararsız bence
kıskanıyordur bebeğim öle oluyor durumlar benim kv de eşimi çok kıskanıyor
şapur şupr öpüyor falan geçen göbeğini açmış oturuyor geldi öptü göbeğinden tabe
bende sonra ağzına ettim ben bile öpmüyom oradandan doğru düzgün otur diye
bak hatıraldım sinir oldum
kıskanıyordur bebeğim öle oluyor durumlar benim kv de eşimi çok kıskanıyor
şapur şupr öpüyor falan geçen göbeğini açmış oturuyor geldi öptü göbeğinden tabe
bende sonra ağzına ettim ben bile öpmüyom oradandan doğru düzgün otur diye
bak hatıraldım sinir oldum
valla dün arkadaşım size gelcez dedi bende annem de anahtar var alda evleri topla biz geliriz dedim
evet zararsız ve şımarık bazen bizi deli ediyorlar
Hahahah kızma şekerim, öle denk gelivermiştir
vay arkadaşş! Anam bunlar bizi deli etmek için özellikle yapıyorlar. Benimkilerde aynen kıskançlıktan. Amannn boşver en güzel cvp yeri geldiğinde yerine koymak birde sakinlik Ben gayet sessiz karşılıyorum ama yeri gelincede lafı yerine koymaktan hiiiç çekinmiyorumm.
iyi demişsin
olsun olsun tolere edilebilir
bende aynen canım
gelinler kendini ezdirmez diye topikte benden
maşallah kızlar size... :) yıne kaynatmıssınız. Su göbek olayına çok güldüm yahu neymiş o oyle...:)
kızlar ben diyete baslayalı 4 gun olmus ben tartılmıyorum ya bana yırmı gun gibi geldi .. Neyse az daha sabır.. Simdi leslie yapacagım bi sizi yoklayayım dedim....
ilk ve en aktif üye ben olurum kesin
Kızlar yaza - 15 ile girmek isteyen varsa Tanisalim :) bi an once başlayalım beraber basaralim
ayy masus yapıyor gibi şapur şupur
deli ediyor beni kıskancım ama olan tansele oluyor
bende aynen canım
gelinler kendini ezdirmez diye topikte benden