Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

yok canım, adetim gecikti 2-3 hafta kadar da onun için kontrol

Anladım :) Bence mevsimsel olabilr. Çok gecikmemiş. Aylarca gelmeyenler var ya , onları duyunca korkuyorum. İnşallah endişelenecek bir şey çıkmaz :)

Aynen canım benim. Asla aldığımı düşünmüyorum ama neden öyle çıkıyor diye de sinirlendim.
Farkındayım boynum inceldi, kemiklerim belirgenleşti. Ben kilo alıp almadığımı boynumuzun altında kemikler var ya ordan anlıyorum .
Valla değil kaçamak, önümde cips yiyorlarda bir tanecik kırıntı bile almıyorum .
İnşallah hemen kırılır bu direnme. 1 kilo versem kar kardır bir haftada.

Anladım :) Bence mevsimsel olabilr. Çok gecikmemiş. Aylarca gelmeyenler var ya , onları duyunca korkuyorum. İnşallah endişelenecek bir şey çıkmaz :)

evet canım, ben de o aylarca bekleyenlerdendim, tedavi görmüştüm bilirim o sıkıntıyı, önlem almak en güzeli diye her şeye baktırdım.

evet canım, ben de o aylarca bekleyenlerdendim, tedavi görmüştüm bilirim o sıkıntıyı, önlem almak en güzeli diye her şeye baktırdım.

Ha anladım canım. Geçmişteki bu tecrübenden ötürü temkinlisin. Bence de en mantıklısı :) Sonuçları bekliyoruz :)

sıkıntı yapma bence de birkaç hafta gitmez sonra birden gider, sen yeter ki tedbiri elden bırakma.

maşallah canım iradene sahip olabilmen güzel şey çok kafana takma kırılacak illaki sen de vereceksin:)

Gecmis olsun canimmm :) umarim yum sonuclarin guzel cikar.

kızlar öğle yemeğinde tel şehriyeli çorba vardı onu yedim bi kase çorba bi de kızartılmış sebzelerden türlü vardı ondan da azıcık yedim başka çarem yoktu 4.çeşit olarak erişte vardı

Bende öğle yemeginde kasarlı mantar p . Pilavı yedim onun yerine ne yeseydim iyi olurdu:26::26:

Bende öğle yemeginde kasarlı mantar p . Pilavı yedim onun yerine ne yeseydim iyi olurdu:26::26:

3 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit, hiç ekmek yemediysen ve sadece 3 kaşık pilav yediysen sorun yok. pilavı fazla yediysen akşam ekmek yok

kızlar öğle yemeğinde tel şehriyeli çorba vardı onu yedim bi kase çorba bi de kızartılmış sebzelerden türlü vardı ondan da azıcık yedim başka çarem yoktu 4.çeşit olarak erişte vardı

afiyet olsun canım. akşama yoğurtlu yağsız bişi yersin halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…