• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kahvaltım: yumurta,1 dilim ekmek.
öğle yemeğim: etli bezelye (4 yemek kaşığı) ve yoğurt. akşam da aynısı olur.

afiyet olsun canım. akşama yoğurtlu yağsız bişi yersin halledersin :34::34:

canım ben peynirli salataya bayılıyorum içine biber marul domates brokoli bolca peynir atıyorum 1 tatlı kaşığı kadar da zeytinyağı bol limon çok sorun olurmu ki akşam da öyle yapayım diyorum

canım ben peynirli salataya bayılıyorum içine biber marul domates brokoli bolca peynir atıyorum 1 tatlı kaşığı kadar da zeytinyağı bol limon çok sorun olurmu ki akşam da öyle yapayım diyorum

yoo sorun olmaz, sadece kızartma yağlı olduğundan belki salatana yağ eklemezsin :34:

afiyet olsun canım ızgara şeyler çok hafif oluyo özellikle tavuk fırında yapınca da çok hafif hem de tok hissettiriyo:)

evett, ben tavuk göğsü çok severim zaten. dediğin gibi yanında salatayla fln bayaa doyuruyor.
ben şu sıralar hep öğle yemeklerinde köfte/tavuk , akiam yemeklerinde de sebze yemeği tüketiyorum.

ayyy onu da çok severimmmmm :43:
ikisinide uzun zamandır yemiyorum :43:

ben aynı gün içinde hem sebze yemeği hem et yemeği tüketmiyorum, sorun olur mu ki?
onun yerine bu gün sebze yediysem ertesi gün etli bir şeyler yapıp dengelemeye çalışıyorum, yoksa aynı gün içinde iki kez farklı yemek yapmak zorunda kalıyorum.

ben aynı gün içinde hem sebze yemeği hem et yemeği tüketmiyorum, sorun olur mu ki?
onun yerine bu gün sebze yediysem ertesi gün etli bir şeyler yapıp dengelemeye çalışıyorum, yoksa aynı gün içinde iki kez farklı yemek yapmak zorunda kalıyorum.

valla canım bilemiyorum ki, sorun olmaz herhalde.
çünkü benim bi ara diyetimde, 1 hafta sebze, 1 hafta protein haftasıydı.
sonra dedi ki, her gün hem sebze hem et ye.

ama peynir, yogurt, süt ile de protein almış oluyosun sonuçta, bişi olmaz.
haklısın hergün ayrı yemek yapmak zor, ben öğlen ofiste veya dışarda olduğum için et/tavuk ızgara bulmak daha kolay oluyo, akşamları evde sebze yemeği yapıyorum.

valla canım bilemiyorum ki, sorun olmaz herhalde.
çünkü benim bi ara diyetimde, 1 hafta sebze, 1 hafta protein haftasıydı.
sonra dedi ki, her gün hem sebze hem et ye.

ama peynir, yogurt, süt ile de protein almış oluyosun sonuçta, bişi olmaz.
haklısın hergün ayrı yemek yapmak zor, ben öğlen ofiste veya dışarda olduğum için et/tavuk ızgara bulmak daha kolay oluyo, akşamları evde sebze yemeği yapıyorum.

yorum için teşekkürler canım.

pilav yerine ekmek daha iyi olurdu
umarım çok yememişsindir :emir_bebek:

aşçı tepeleme doldurur tabakları. Her zaman az koy derim yarım tabağa yakındı pilav onun yerine ekmek mi alsam?

Ikisinden birini almasam aksam çok yerim. Onun için öğlen biraz doymak istiyorum

aşçı tepeleme doldurur tabakları. Her zaman az koy derim yarım tabağa yakındı pilav onun yerine ekmek mi alsam?

Ikisinden birini almasam aksam çok yerim. Onun için öğlen biraz doymak istiyorum

2-3 kaşık pirinç pilavı 1 dilim ekmeğe eşittir.
pilav yerine ekmek yemek bu nedenle daha doyurucu olabilir.
ayrıca pilavda ekstradan yağ olduğunu da hesap etmek lazım.

bu nedenle ikisinden birini tercih edebilirsin.

Back