• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar yarın sabahtan itibaren başlıyorum menü paylaşımına :) ve sık sık girmek istiyorum biraz okudum gecmisi onlar bile motive etmeye yetti beni... bu arada rukis kac kilosun görmedim .. pinar 67.100 e inmis te :)

Kızlar yarın sabahtan itibaren başlıyorum menü paylaşımına :) ve sık sık girmek istiyorum biraz okudum gecmisi onlar bile motive etmeye yetti beni... bu arada rukis kac kilosun görmedim .. pinar 67.100 e inmis te :)

canım 7 kg da benden gitti ;)

Slm kızlar bugünu özet geceyim buaralr yoğunum vaktim olmuyo sohbetlerinize katilmaya sabh peyr zeytin iki ek üç petibor yedim öğlen salata arada süt elma aksam taze fasulye salata

günaydın canlar nasılsınız bakalım dün sohbete pek devam eden olmamış:)
ben dün akşam evvelki günden kalan mercimek yemeği vardı 6 yemek kaşığı ondan yedim,bir kase yoğurt ve peynirli salata yedim ama hiç doymadım sonra eşim kuru yemişleri götürüyodu dayanamadım 2 avuca yakın normal fıstık ve antep fıstık yedim kötü ettim biliyorum:(
kahvaltım da 1 dilimden az fazla ekmek ve 1 yumurta

günaydın kızlar
gün içerisinde giremesem de akşam kesin girer yazardım tanıyanlar bilir :9:
ama dün hiç yazamadım önce ki gece siyaset meydanında yaptığım yorum için banlanmıştım bir günlüğüne :5:
dün kötü bir şey yaptım ve kısır yedim dayanamayıp çok şiştim :49:
şimdi sütümü içiyorum 2 ceviz eşliğinde öpüldünüz :16:

günaydın canlarrrrr, bu sabah da 1 haftadır yaptığım klasik kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmek bol yeşillik ve az peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim bol limonlu :1:

günaydın kızlar
ama dün hiç yazamadım önce ki gece siyaset meydanında yaptığım yorum için banlanmıştım bir günlüğüne :5:

seni yaramaz seniii:34:
hafta içinde dikkat edersin canım üzülme bugün ben de kaçamaklılardanım:)

günaydın canlar nasılsınız bakalım dün sohbete pek devam eden olmamış:)
ben dün akşam evvelki günden kalan mercimek yemeği vardı 6 yemek kaşığı ondan yedim,bir kase yoğurt ve peynirli salata yedim ama hiç doymadım sonra eşim kuru yemişleri götürüyodu dayanamadım 2 avuca yakın normal fıstık ve antep fıstık yedim kötü ettim biliyorum:(
kahvaltım da 1 dilimden az fazla ekmek ve 1 yumurta

güaydın cnm.
fıstıkların kalorisi yüksek canım, onun yerine meyve yesen daha iyi olurmuş ama olmamış, olsun sağlık olsun, bi süre götürür seni bu kaçamak en azından :34::1:

canım benim sen yine başlarsın, bekliyoruz seni :34:

günaydın kızlar

canım kısır çok da kötü bişi değil, gün içinde yediklerini dengeleyip yiyebilirsin tabii ki…
afiyet olmuş cnm :34:

Günaydın kızlar….
Dün akşam yemeğim saat 19.30 da ıspanak, cacık, salata ve 1 dilim ekmek
saat 20.00 da yeşilçay, soda
saat 21.30 da az çilek ve muz
saat 11.30 da 1 bardak süt

sabah 8.30 da pekmekzli yoğurt
saat 9.00 da peynir, söğüş, yeşillik, zeytin, 1 dilim ekmek, yeşilçay

şimdi bol bol karbonatlı suyumu içiyorum
kahveye de ara verdim :43:

Back