- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
Günaydın kızlar .
Dün akşam yemeğim saat 19.30 da ıspanak, cacık, salata ve 1 dilim ekmek
saat 20.00 da yeşilçay, soda
saat 21.30 da az çilek ve muz
saat 11.30 da 1 bardak süt
sabah 8.30 da pekmekzli yoğurt
saat 9.00 da peynir, söğüş, yeşillik, zeytin, 1 dilim ekmek, yeşilçay
şimdi bol bol karbonatlı suyumu içiyorum
kahveye de ara verdim
afiyet olsun canım ben sadece hafta sonu böyle kahvaltı yapabiliyorum ama yaz gelsin evde yapıp geleceğim öyle planlarım var :)günaydın canlarrrrr, bu sabah da 1 haftadır yaptığım klasik kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmek bol yeşillik ve az peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim bol limonlu
çok da üzülmedim açıkçasıseni yaramaz seniii
hafta içinde dikkat edersin canım üzülme bugün ben de kaçamaklılardanım:)
sağol canım dikkat edeceğim bugüncanım kısır çok da kötü bişi değil, gün içinde yediklerini dengeleyip yiyebilirsin tabii ki
afiyet olmuş cnm
sana da afiye olsun canım liste güzelGünaydın kızlar .
kahveye de ara verdim
güaydın cnm.
fıstıkların kalorisi yüksek canım, onun yerine meyve yesen daha iyi olurmuş ama olmamış, olsun sağlık olsun, bi süre götürür seni bu kaçamak en azından
Günaydın kızlar .
kahveye de ara verdim
afiyet olsun canım, maşallah ne kadar düzenli bir yemek listesi olmuş
sağol canım dikkat edeceğim bugün
sana da afiye olsun canım liste güzel
bende karbonatlı su içiyorum 3. günüm kuzenim gida mühendisi çok iyi yapıyorsun ama çok da abartma dedi dün 3 litre içmiştim başka sıvılarda alıyorsun böbreklere zarar dedi 1,5 litre iç yeter arada ara ver taçınlı su iç dedi oda şekeri dengeliyormuş
çok açtım canım hiç doygunluk hissi vermedi yemek artık önümüzdeki hafta sonuna kadar bana kaçamak yok
selcanın dediği gibi gerçekten süper bi liste olmuş canım oh oh afiyet olsun
slm kızlar, doktora gittim, bu saate kadar bir şey yemedim, 1,5 litre su içmem gerekti ultrason için. hormonlar, gebelik, kansızlık, smear bir sürü şeye bakacaklar. pazartesi sonuçların tümü belli olacak. çok açım kahvaltı yapmalıyıımmm acilen :)
canım benim inşallah güzel sonuçlar aırsın :18:
slm kızlar, doktora gittim, bu saate kadar bir şey yemedim, 1,5 litre su içmem gerekti ultrason için. hormonlar, gebelik, kansızlık, smear bir sürü şeye bakacaklar. pazartesi sonuçların tümü belli olacak. çok açım kahvaltı yapmalıyıımmm acilen :)
Geçmiş olsun canım :)
teşekkür ederiim .
inşallah canım, ultrasonda bir sıkıntı görülmedi, rahim içi ve girişi temiz, gebelik görülmedi ama kesin sonuç kan testiyle belli olacak. şimdilik her şey güzel.
Aaa pardon gebelik mi bekliyorsun ? :26:
geçmiş olsun canım güzel sonuçlarla inşallah:)
Kızlar günaydın .... Çok üzgünüm ya ben
Bu haftam daha bitmedi ben pztsiden pztsi ye tartılıyorum da, hiç kilo vermedim ben bu hafta. Ki hiç bozmadım dietimi. Hatta geçen haftaya göre stres sıkıntıdan dolayı daha az yedim.
Neden böyle oldu ki ?? 200 gr almış bile gözüküyorum .
Neden olabilir. İlk haftalarında kilosu böyle direnen oldu mu ?
Direnme mi bu sizce ? Lütfen fikirlerinizi belirtir misiniz ? Veremicem mi ben acaba eskisinde olduğu gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?