• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canlarrrr sabah ki ara öğünümü yeşil çay ve bir avuç beyaz leblebi ile yaptım. öğlen tavuklu salata yedim yoğurtlu :27: şimdi yine yeşil çayımı içiyorum. adetime de daha var ama canım inanılmaz tatlı çekiyor ne yapsam ki yaaaa:53::53:

canlarrrr sabah ki ara öğünümü yeşil çay ve bir avuç beyaz leblebi ile yaptım. öğlen tavuklu salata yedim yoğurtlu :27: şimdi yine yeşil çayımı içiyorum. adetime de daha var ama canım inanılmaz tatlı çekiyor ne yapsam ki yaaaa:53::53:

ya hiç sorma, o bende de var, bende bu pazar regl olucam sanırım.
ben tatlı krizimi hurma ile geçiştirmeye çalışıyorum, tüm meyvelerden daha tatlı gibiya :43::43:

sende bi dene bakalım cnm:34:

canım hurma da olur bi de bazı arkadaşlar tarçınlı süt de öneriyor

canım hurma da olur bi de bazı arkadaşlar tarçınlı süt de öneriyor

canım yaaa teşekkür ederim. tarçınla pek aram yok ki zaten işte içme şansımda yok :50:

ya hiç sorma, o bende de var, bende bu pazar regl olucam sanırım.
ben tatlı krizimi hurma ile geçiştirmeye çalışıyorum, tüm meyvelerden daha tatlı gibiya :43::43:

sende bi dene bakalım cnm:34:

saol kuzum hemen aldım hurma 1 hurma bi tanede keçiboynuzu yedim :1: ahhh bu diyet bana yemediğim herşeyi yedirdi valla:1:

kızlar işler konusunda çok yoğunum biraz
girmedim dünden beri
ama almış başını gitmiş gene muhabbet süper
pınarcım sinirlenme
o yazan arkadaş bayadır yazmadan önce sürekli takipteydi
sen sıkma canını boşver
kızlar benimde regl im yaklaşıyor
durumlar vahim gene şiştim bıktım artık bu durumdan
kaç gündür öğlen yoğurt 7 adet hurma falan yiyorum nerdeyse hiçbişey yemiyorum
amaa açlık değilde can sıkıntısından bişiler yemek istiyorum
hurma en iyi ilaç kilo aldırımı yok en azından tabi suyunu çıkarmadan
haftasonu doğum günü var napcam bilmem:3:

yok bebeğim
işlerim yoğun çok birikti
ama canım çok sıkılıyor sürekli bişiler yemek istiyorum:53:

kıyamammmm kuzum. sanırım regl öncesi bendede aynı durum söz konusu. ben şöyle yapıyoroum hani bir öğünde bir kase yogurt 7 hurma varya yoğurdu yiyorum hurmayıda ara ara agzıma atıyorum hem uzun süre oyalıyor.

kıyamammmm kuzum. sanırım regl öncesi bendede aynı durum söz konusu. ben şöyle yapıyoroum hani bir öğünde bir kase yogurt 7 hurma varya yoğurdu yiyorum hurmayıda ara ara agzıma atıyorum hem uzun süre oyalıyor.

aynen bebeğim bende atıyorum aralarda aağzıma
akşam yedirmiyor
cidden iştahımı azaltıyor
şaç kavurma yedim dün ama az yedim
ve hiç midem ağrımadı sanoırım az yemeyi ve doymayı öğreniyoruz:52:

Back