• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Günaydın kızlar….
Dün akşam yemeğim saat 19.30 da ıspanak, cacık, salata ve 1 dilim ekmek
saat 20.00 da yeşilçay, soda
saat 21.30 da az çilek ve muz
saat 11.30 da 1 bardak süt

sabah 8.30 da pekmekzli yoğurt
saat 9.00 da peynir, söğüş, yeşillik, zeytin, 1 dilim ekmek, yeşilçay

şimdi bol bol karbonatlı suyumu içiyorum
kahveye de ara verdim :43:

afiyet olsun canım, maşallah ne kadar düzenli bir yemek listesi olmuş :34:

günaydın canlarrrrr, bu sabah da 1 haftadır yaptığım klasik kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmek bol yeşillik ve az peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim bol limonlu :1:
afiyet olsun canım ben sadece hafta sonu böyle kahvaltı yapabiliyorum ama yaz gelsin evde yapıp geleceğim öyle planlarım var :)
seni yaramaz seniii:34:
hafta içinde dikkat edersin canım üzülme bugün ben de kaçamaklılardanım:)
çok da üzülmedim açıkçası :17: bizim grubun özelliği oldu artık sanırım :)
canım kısır çok da kötü bişi değil, gün içinde yediklerini dengeleyip yiyebilirsin tabii ki…
afiyet olmuş cnm :34:
sağol canım dikkat edeceğim bugün
Günaydın kızlar….

sana da afiye olsun canım liste güzel
bende karbonatlı su içiyorum 3. günüm kuzenim gida mühendisi çok iyi yapıyorsun ama çok da abartma dedi dün 3 litre içmiştim başka sıvılarda alıyorsun böbreklere zarar dedi 1,5 litre iç yeter arada ara ver taçınlı su iç dedi oda şekeri dengeliyormuş

güaydın cnm.
fıstıkların kalorisi yüksek canım, onun yerine meyve yesen daha iyi olurmuş ama olmamış, olsun sağlık olsun, bi süre götürür seni bu kaçamak en azından :34::1:

çok açtım canım hiç doygunluk hissi vermedi yemek artık önümüzdeki hafta sonuna kadar bana kaçamak yok:19:

Günaydın kızlar….

selcanın dediği gibi gerçekten süper bi liste olmuş canım oh oh afiyet olsun:34:

sağol canım dikkat edeceğim bugün
sana da afiye olsun canım liste güzel
bende karbonatlı su içiyorum 3. günüm kuzenim gida mühendisi çok iyi yapıyorsun ama çok da abartma dedi dün 3 litre içmiştim başka sıvılarda alıyorsun böbreklere zarar dedi 1,5 litre iç yeter arada ara ver taçınlı su iç dedi oda şekeri dengeliyormuş

valla ben neredeyse tüm sularımı karbonatlı içiyorum artık, ama az koyuyorum.
kuzenin öle diosa doğrudur cnm, sende öle yap bakalım:34:

Günaydın kızlar yoğun iki hafta geçirdim yazdıklarınızı okuyabiliyordum sadece, bitti şükür . Kan tahlili yaptırdım değerlere baktırmak için. Vitamin d total değerim 3 çıktı. Normal değerler 10--44 arası. Biraz kafama takıldı.

Ben artık sabah kahvaltılarında kepekli bisküvi ile geçistiriyorum . Yanına tek sekerli çay.

Hafta sonu tam bir yemek canavarı olmuştum d. Günümdü kocaman pasta mı dersin kahvaltıda poğacamı dersin üstüne birde iskender
çok kötüydü. Neyse toparlamaya çalışacam. Bu arada eşimi ikna edemiyordum. Onu ikna etmem gerekiyordu çünkü yemeği çok ama çok sever e halıyle yanında pes ediyordum. Hep gel yarışalım diyordum . Umursamazdı okulda bir arkadaşı ile başlamışlar çok şükür hazirana kadar beraberiz insallah . Bu arada hepinizin azmine hayranım.

Kızlar günaydın .... Çok üzgünüm ya ben :43:

Bu haftam daha bitmedi ben pztsiden pztsi ye tartılıyorum da, hiç kilo vermedim ben bu hafta. Ki hiç bozmadım dietimi. Hatta geçen haftaya göre stres sıkıntıdan dolayı daha az yedim.
Neden böyle oldu ki ?? 200 gr almış bile gözüküyorum .
Neden olabilir. İlk haftalarında kilosu böyle direnen oldu mu ?

Direnme mi bu sizce ? Lütfen fikirlerinizi belirtir misiniz ? Veremicem mi ben acaba eskisinde olduğu gibi ? :5:

slm kızlar, doktora gittim, bu saate kadar bir şey yemedim, 1,5 litre su içmem gerekti ultrason için. hormonlar, gebelik, kansızlık, smear bir sürü şeye bakacaklar. pazartesi sonuçların tümü belli olacak. çok açım kahvaltı yapmalıyıımmm acilen :)

slm kızlar, doktora gittim, bu saate kadar bir şey yemedim, 1,5 litre su içmem gerekti ultrason için. hormonlar, gebelik, kansızlık, smear bir sürü şeye bakacaklar. pazartesi sonuçların tümü belli olacak. çok açım kahvaltı yapmalıyıımmm acilen :)

canım benim inşallah güzel sonuçlar aırsın :18:

Geçmiş olsun canım :)

geçmiş olsun canım güzel sonuçlarla inşallah:)

Kızlar günaydın .... Çok üzgünüm ya ben :43:

Bu haftam daha bitmedi ben pztsiden pztsi ye tartılıyorum da, hiç kilo vermedim ben bu hafta. Ki hiç bozmadım dietimi. Hatta geçen haftaya göre stres sıkıntıdan dolayı daha az yedim.
Neden böyle oldu ki ?? 200 gr almış bile gözüküyorum .
Neden olabilir. İlk haftalarında kilosu böyle direnen oldu mu ?

Direnme mi bu sizce ? Lütfen fikirlerinizi belirtir misiniz ? Veremicem mi ben acaba eskisinde olduğu gibi ? :5:

canım herkesde oluyo bu tarz duraklamalar regli öncesi olabilir belki ya da başka bişey,yemene dikkat ettiysen kilo almamışsındır,benim de öyle oldu bu hafta ben de tartılmıyorum moralim bozuluyo diye,sağolsun arkadaşlar teselli etti sen de üzülme bikaç gün bekle bakalım ne olucak

Back