- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
yok canım, adetim gecikti 2-3 hafta kadar da onun için kontrol
Anladım :) Bence mevsimsel olabilr. Çok gecikmemiş. Aylarca gelmeyenler var ya , onları duyunca korkuyorum. İnşallah endişelenecek bir şey çıkmaz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım, adetim gecikti 2-3 hafta kadar da onun için kontrol
umarım hormonel bi sıkıntı yoktur
kızlaar 500.sayfadayız kııı maşallah bizeee
inşallah canım, ebe arkadaşım da kilo kaybı olunca vücutta değişiklik olur korkma dedi
canım herkesde oluyo bu tarz duraklamalar regli öncesi olabilir belki ya da başka bişey,yemene dikkat ettiysen kilo almamışsındır,benim de öyle oldu bu hafta ben de tartılmıyorum moralim bozuluyo diye,sağolsun arkadaşlar teselli etti sen de üzülme bikaç gün bekle bakalım ne olucak
Anladım :) Bence mevsimsel olabilr. Çok gecikmemiş. Aylarca gelmeyenler var ya , onları duyunca korkuyorum. İnşallah endişelenecek bir şey çıkmaz :)
evet canım, ben de o aylarca bekleyenlerdendim, tedavi görmüştüm bilirim o sıkıntıyı, önlem almak en güzeli diye her şeye baktırdım.
Aynen canım benim. Asla aldığımı düşünmüyorum ama neden öyle çıkıyor diye de sinirlendim.
Farkındayım boynum inceldi, kemiklerim belirgenleşti. Ben kilo alıp almadığımı boynumuzun altında kemikler var ya ordan anlıyorum .
Valla değil kaçamak, önümde cips yiyorlarda bir tanecik kırıntı bile almıyorum .
İnşallah hemen kırılır bu direnme. 1 kilo versem kar kardır bir haftada.
inşallah canım, ebe arkadaşım da kilo kaybı olunca vücutta değişiklik olur korkma dedi
inşallah 1000. sayfada herkes istediği kiloda olur :)
Aynen canım benim. Asla aldığımı düşünmüyorum ama neden öyle çıkıyor diye de sinirlendim.
Farkındayım boynum inceldi, kemiklerim belirgenleşti. Ben kilo alıp almadığımı boynumuzun altında kemikler var ya ordan anlıyorum .
Valla değil kaçamak, önümde cips yiyorlarda bir tanecik kırıntı bile almıyorum .
İnşallah hemen kırılır bu direnme. 1 kilo versem kar kardır bir haftada.
slm kızlar, doktora gittim, bu saate kadar bir şey yemedim, 1,5 litre su içmem gerekti ultrason için. hormonlar, gebelik, kansızlık, smear bir sürü şeye bakacaklar. pazartesi sonuçların tümü belli olacak. çok açım kahvaltı yapmalıyıımmm acilen :)
Bende öğle yemeginde kasarlı mantar p . Pilavı yedim onun yerine ne yeseydim iyi olurdu:26::26:
kızlar öğle yemeğinde tel şehriyeli çorba vardı onu yedim bi kase çorba bi de kızartılmış sebzelerden türlü vardı ondan da azıcık yedim başka çarem yoktu 4.çeşit olarak erişte vardı
Bende öğle yemeginde kasarlı mantar p . Pilavı yedim onun yerine ne yeseydim iyi olurdu:26::26: