- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
evet kendimi hazırlayım şimdiden, bu cuma yokmuş gibi davranayım
Kızlar yarın sabahtan itibaren başlıyorum menü paylaşımına :) ve sık sık girmek istiyorum biraz okudum gecmisi onlar bile motive etmeye yetti beni... bu arada rukis kac kilosun görmedim .. pinar 67.100 e inmis te :)
Slm kızlar bugünu özet geceyim buaralr yoğunum vaktim olmuyo sohbetlerinize katilmaya sabh peyr zeytin iki ek üç petibor yedim öğlen salata arada süt elma aksam taze fasulye salata
günaydın kızlar
gün içerisinde giremesem de akşam kesin girer yazardım tanıyanlar bilir
ama dün hiç yazamadım önce ki gece siyaset meydanında yaptığım yorum için banlanmıştım bir günlüğüne
dün kötü bir şey yaptım ve kısır yedim dayanamayıp çok şiştim
şimdi sütümü içiyorum 2 ceviz eşliğinde öpüldünüz
günaydın canlarrrrr, bu sabah da 1 haftadır yaptığım klasik kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmek bol yeşillik ve az peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim bol limonlu
afiyetler olsun canım iyi yapıyosun böyle kahvaltı etmekle:)
saol canımmm :) yalnız yaşayınca hiç kahvaltı etmez olmuştum 9 senedirama diyetle beraber başladım inşallah da devam ederim.
insan yalnız olunca canı pek bişey yapmak istemiyo ama kendimize de özen göstermemiz lazım canım hep böyle devam et sen:)
günaydın canlar nasılsınız bakalım dün sohbete pek devam eden olmamış:)
ben dün akşam evvelki günden kalan mercimek yemeği vardı 6 yemek kaşığı ondan yedim,bir kase yoğurt ve peynirli salata yedim ama hiç doymadım sonra eşim kuru yemişleri götürüyodu dayanamadım 2 avuca yakın normal fıstık ve antep fıstık yedim kötü ettim biliyorum
kahvaltım da 1 dilimden az fazla ekmek ve 1 yumurta
günaydın canlarrrrr, bu sabah da 1 haftadır yaptığım klasik kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmek bol yeşillik ve az peynir. birazdan da yeşil çayımı içerim bol limonlu
Kızlar yarın sabahtan itibaren başlıyorum menü paylaşımına :) ve sık sık girmek istiyorum biraz okudum gecmisi onlar bile motive etmeye yetti beni... bu arada rukis kac kilosun görmedim .. pinar 67.100 e inmis te :)
günaydın kızlar
gün içerisinde giremesem de akşam kesin girer yazardım tanıyanlar bilir
ama dün hiç yazamadım önce ki gece siyaset meydanında yaptığım yorum için banlanmıştım bir günlüğüne
dün kötü bir şey yaptım ve kısır yedim dayanamayıp çok şiştim
şimdi sütümü içiyorum 2 ceviz eşliğinde öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?