• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bugün canım hiç bişi istemioı benim :( sabahtan beri insülin direnci ve polikistik over sendromu ile ilgili bi sürü şey araştırıyorum. hemen salı gelsede kafam bi aydınlansa :((( belirtilerin hepsi var bende bu arada :(((

Bugün canım hiç bişi istemioı benim :( sabahtan beri insülin direnci ve polikistik over sendromu ile ilgili bi sürü şey araştırıyorum. hemen salı gelsede kafam bi aydınlansa :((( belirtilerin hepsi var bende bu arada :(((

canım internette yazılan şeylerin hepsi doğru olsa hepimizde kanser belirtileri de vardır emin ol.
takma kafanı bu kadar

bencede canım hem sıkma
canını tedavi edilmeyecek bişey değil varsa bile inş. yoktur
zayıflamaya başladıgın zaman bütün hastalıklardan kurtulmaya başlıycan zaten:32:

canım sende hilal gibi çok taktın kafana beyninizi bu kadar kötü yönlendirmeyin arkadaşlar,bunu ben de yapıyorum size diyorum ama
zamanında bu konuyla ilgili çok kitap okurdum beynimiz çok ilginç bir yapı Rabbim nasıl yarattıysa gerçekten şaşırtıcı güçleri var kendi kendini hasta yaparsın inan ki düşünme bu kadar arkadaşım,aynı şekilde iyi düşünüp iyi şeyler olması da senin elinde inşallah

kızlar teşekkür ederim destekleriniz için. yok aslında kafama takmıyorumda son zamanlarda bazı değişiklikler var. ben yer değişikliğine bağlamıştım. çünkü daha önceden yer değişikliği regl dönemimi falan çok etkilerdi. Fakat Aralık ayından beri bi gariplik var. neyse salı belli olacak.

Kizlar eve gelip ustumu degistim ciktim yuruyuse, kulagimda kulaklik, elimde telefon size yazıorum bi yandan :)))

Back