• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Iyi vermişsin gene verirsin yediginbseylerde degisiklik yapma derim sadece azalt dedin gibi aksamlara dikkat ac yatmak cok önemli kilo ozamn kaybediliyo hızlı kilo vermeyi cikar aklindan herkeste ayni aey oluyo üstüne yapismamis kilolar cabuk gidiyo sonrasi mesakkatli bir yok sabir gerek ve aslinda böylelikle yeme bicimimizi olusturmus okuyoruz gram gram gitsin ama gitsin almaktsn cokdaha iyi

Yok zaten hızlı gitmesi derken bu 10 -15 kilo hızlı gitse yeter. Yolum uzun . 10 kilo verdikten sonra bi 10 kilo daha vermem gerek. Toplam 20 kilo var. İlk 10 ununu biraz hızlı versem de diğer 10 ayda bir kiloda gitse olur :)

Yok zaten hızlı gitmesi derken bu 10 -15 kilo hızlı gitse yeter. Yolum uzun . 10 kilo verdikten sonra bi 10 kilo daha vermem gerek. Toplam 20 kilo var. İlk 10 ununu biraz hızlı versem de diğer 10 ayda bir kiloda gitse olur :)

Gider ya hic takılma ben baslayali bir ay oldu baya gitti simdi 8i kaldi ilk hedefim o iki ay veriyorum ağır gitsin ama tan gitsin yazın da zaten ister istemez gidiyo spor yapma sansimda olur gerisi gider:))

Gider ya hic takılma ben baslayali bir ay oldu baya gitti simdi 8i kaldi ilk hedefim o iki ay veriyorum ağır gitsin ama tan gitsin yazın da zaten ister istemez gidiyo spor yapma sansimda olur gerisi gider:))

Ne kadar verdin ilk ayda ? Sen neler yapıyorsun :)

Kizlar beni de alsaniza araniza bende yaza kadar vermek istiyorum on kilo. Sorcha tatlim birbirimizi takip edelim mi buradan

Sent from my GT-I8190 using Kadınlar Kulübü mobile app

Kızlar beni de alsaniza araniza . Yaza kadar on kilo vermek istiyorum

Ne kadar verdin ilk ayda ? Sen neler yapıyorsun :)

Ilk burayi keşfettim de 75.800dm biraz sadece okudum burda yazilnlari sonra baktim yediklerime dikkat eder oldum sonra gaza geldim azimlendim üye oldum ve başladım emziriyorum ben diyetimle ilgili pek bisi söylemim en faxla ben yiyorum çünkü suan tam 68im

Insallah canim.
Gecen yil tam on kilo vermistim . Evlenince geri aldim:( simdi on kiloyu vermek istiyorum. Boyum 172 kilom da muhtemel 70 flndir :)

Ilk burayi keşfettim de 75.800dm biraz sadece okudum burda yazilnlari sonra baktim yediklerime dikkat eder oldum sonra gaza geldim azimlendim üye oldum ve başladım emziriyorum ben diyetimle ilgili pek bisi söylemim en faxla ben yiyorum çünkü suan tam 68im

Emzirdiğin için sen hepimizden şanslısın ama :) Emzirenler hemen veriyor. :32:

Emzirdiğin için sen hepimizden şanslısın ama :) Emzirenler hemen veriyor. :32:

Aynen öyle onun avantajı var ama iki haftadir biraz zorlaniyorum tuvaletle ilgili sorinlar var pekk gitmiyor bu hafta cok debgesix oldu bastan baya kilo kaybetmis gördüm sonrasinda yine 68 siskinlik su tutmasi fln oluyo sanırım neyse öyle böyle gidiyo iste

Aynen öyle onun avantajı var ama iki haftadir biraz zorlaniyorum tuvaletle ilgili sorinlar var pekk gitmiyor bu hafta cok debgesix oldu bastan baya kilo kaybetmis gördüm sonrasinda yine 68 siskinlik su tutmasi fln oluyo sanırım neyse öyle böyle gidiyo iste

Yok yok, o durmalar normal bence. Çok güzel vericeksin bence :)

Back