Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

amin canımsende durursa kilon sende yaparsın
ama aman durmasın aynnen devam

ayy evet bende onu düşündüm. :) ama inşallah durmaz bakalım yarın sabah görücez kilo verebilmiş miyim. 3 gündür hiç tartılmadım. hiç kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum ama yarın sabaha belli olur.

kızlar günaydın kahvaltılar süper olmuş
bende 11 de yapcam
pınardan aldığım tüyolar ile böyle yapcam
1 2 hafta bakalım

günaydın canım dene bakalım görürsün inşallah faydasını,ben de hafta sonları pınar gibi ara öğünden başlıyorum 2 ana öğün yiyebiliyorum hem de aç kalmadan ve en çok bu dönemde kilo kaybettiğimi hissediyorum

inşallahhh :) Ama mesela ben sabah kaşarlı tost yiyorum sorun olur mu ?

Diğer zamanlar ekmek ve hamur işi türleri olmayacak asla.

Bir de bana şu kilo çizelgesini yapmayı öğretir misiniz ?

130. sayfada anlatmıştım çizelgeyi

cnm 4 ayda çok sıkı tutartsan verirsin.
bence sabah 2 dilim ekmeği 1 dilime düşür.

afiyet olsun canım dün bende 2-3 turşu yemiştim bugün koymadım masaya :)
tarifini deneyebilirim bu aralar makarna çekiyor canım tadı benziyorsa ne ala

canım tam da makarna gibi olmuo ama güzel tadı, benzettim ben açıkcası, kızartma tadı gibi de oluo

canım barbunya yediğin zaman ekmek yeme bence,
kurabiye poğaca yasaklarını gündüz delersen daha iyi olur
sonra da leslie fln yaparsın

canım 1 tam simit 3 dilim ekmek eder, onu bilerek ye.
akşam hem portakal hem incir olmasa daha iyi.
sirkeli su miğde bulandırmaz, bugünlerde bende de oluo bulantı, üşütmüş olabilirsin, dikkat et ekndine, diyet yaptığımız için direncimiz düşük maalesef:2:

afiyet olsun cnm, normal kahvaltı ya dönmen iyi olmuş,değişiklik yapmak kilo vermeni hızlandırabilir.

canım akşamki 2 cips den bişi olmaz da, süt ve muz şişirmiştir seni. muz yerine kuru kayısı fln ye ki sabaha tuvalete çıkarsın ve şişlik gitsin

kızlar günaydın kahvaltılar süper olmuş
bende 11 de yapcam
pınardan aldığım tüyolar ile böyle yapcam
1 2 hafta bakalım

hadi bakalımmmm, bende aynen bekliyorum öğünlerimin gelmesini, 12 gibi yapıcam bende.

ilk bi aç gün miğden kazınabilir, zorlanabilirsin, pes etme. vücut alıştığı için aynı saatlere, o saatlerde miğde kazınıo ama bu demektir ki metabolizma çalışıo yemek istio

cnm 4 ayda çok sıkı tutartsan verirsin.
bence sabah 2 dilim ekmeği 1 dilime düşür.

İnşallah canım. Yok eğer iki dilimi düşürürsem sonra kilom duraklama dönemine geçtiğinde azaltacak bir şeyim kalmaz ki ? Bir tek iki dilim yiyorum gün içerisinde. :44:

afiyet olsun cnm, normal kahvaltı ya dönmen iyi olmuş,değişiklik yapmak kilo vermeni hızlandırabilir.

Ayy inşallah canım yarın sonuçları görücez. 3 gündür tartılmıyorumda bakalım yarın nasıl bi süprizle karşılaşıcam :)

İnşallah canım. Yok eğer iki dilimi düşürürsem sonra kilom duraklama dönemine geçtiğinde azaltacak bir şeyim kalmaz ki ? Bir tek iki dilim yiyorum gün içerisinde. :44:

canım diyetlerde de önce 2 dilim, sonra 1 dilim olarak düşürüolar evet, hani sende tek seferde 2 dilim almak yerine, 1 dilimini öğle yemeğine aktarabilirsin bir süre sonra

Günaydın minnoş çıtır kızlarım

bende de sıkıntı yok şimdilik bu hafta, yarın sabah diyetisyenime gidicem kontrole, ama çok fark olduğunu düşünmüyorum.
inceldiğimi farkediyorum ama kiloda pek eksilme olmuyor
zaten geçen haftasonu bozmuştum, anca toparladım bu hafta.
bozmadan yapamıyoruz maalesef :44::44:

sabah süt içtim yine, şimdi de sütlü nescafe.
birazdan da yumurta, peynir, domates, salatalık, maydonoz yicem

herkese güzel bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…