günaydın canım dene bakalım görürsün inşallah faydasını,ben de hafta sonları pınar gibi ara öğünden başlıyorum 2 ana öğün yiyebiliyorum hem de aç kalmadan ve en çok bu dönemde kilo kaybettiğimi hissediyorum
Günaydın minnoş çıtır kızlarım
bende de sıkıntı yok şimdilik bu hafta, yarın sabah diyetisyenime gidicem kontrole, ama çok fark olduğunu düşünmüyorum.
inceldiğimi farkediyorum ama kiloda pek eksilme olmuyor
zaten geçen haftasonu bozmuştum, anca toparladım bu hafta.
bozmadan yapamıyoruz maalesef :44::44:
sabah süt içtim yine, şimdi de sütlü nescafe.
birazdan da yumurta, peynir, domates, salatalık, maydonoz yicem
herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın canımm :) kilon da değişim olmasa bile geçen haftayı tolere etmen bence harika oldu. en azından kilo almadın. ve incelmeye devam ediosun. bende şu 8li rakamlardan bi kurtulsam diyorum artık :)
evet bende ona seviniyorum, en azından kilo almıyoruz
canım ben hatırlayamadım senin kilo gidişatını, kaçtın kaçsın kaç olcaksın boyun ve yaşın kaçtı :44:
evet bende ona seviniyorum, en azından kilo almıyoruz
canım ben hatırlayamadım senin kilo gidişatını, kaçtın kaçsın kaç olcaksın boyun ve yaşın kaçtı :44:
canım akşamki 2 cips den bişi olmaz da, süt ve muz şişirmiştir seni. muz yerine kuru kayısı fln ye ki sabaha tuvalete çıkarsın ve şişlik gitsin
bende de sıkıntı yok şimdilik bu hafta, yarın sabah diyetisyenime gidicem kontrole, ama çok fark olduğunu düşünmüyorum.
canım yaş 28 boy 1,68 kilo 84.400 ile buraya başlamıştım önsesinden gitmiş bir 3 kilom daha var. en son geçen hafta 81.600 düm.
9 şubattan beri aranıza katıldım ve ozaman dan beri çok çok az kaçamak yaptım.
ayy evet bende onu düşündüm. :) ama inşallah durmaz bakalım yarın sabah görücez kilo verebilmiş miyim. 3 gündür hiç tartılmadım. hiç kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum ama yarın sabaha belli olur.
günaydın canım dene bakalım görürsün inşallah faydasını,ben de hafta sonları pınar gibi ara öğünden başlıyorum 2 ana öğün yiyebiliyorum hem de aç kalmadan ve en çok bu dönemde kilo kaybettiğimi hissediyorum
sağolasın canım:)
aslında benim kabızlık falan da yok canım o yüzden şaşıyorum ya niye şiş hissediyorum diye belki de hafta sonu baya bi kaçırdım ya psikolojik midir nedir,kayısıyı deneyim bari
sana da afiyet olsun önemli olan incelmiş olman canım bu kaçamakları toparlamak yavaşlatıyo biraz ama sen yine vermişsindir
canım diyetlerde de önce 2 dilim, sonra 1 dilim olarak düşürüolar evet, hani sende tek seferde 2 dilim almak yerine, 1 dilimini öğle yemeğine aktarabilirsin bir süre sonra
hadi bakalımmmm, bende aynen bekliyorum öğünlerimin gelmesini, 12 gibi yapıcam bende.
ilk bi aç gün miğden kazınabilir, zorlanabilirsin, pes etme. vücut alıştığı için aynı saatlere, o saatlerde miğde kazınıo ama bu demektir ki metabolizma çalışıo yemek istio
inş... benim bağırsaklar acayiip sesler çıkarıyor
gene başladı galiba kilo kaybım
aynen canım çok acıktım 11 de yedim sandiwiçimi 1 de falan hurma ile süt içecem
4 5 te falan salatamı yerim bazen akşamları ağır kaçıyor ya benim
canım afiyet olsun bende sana uycam bakalım
toparlarsın sen herkezde haftasonu var bi kaçamak zaten sıkma canını
benim kilo azalırken beden ölçülerim artıyor
çok garip geldi ama vardır bi hikmet su topluyordur
canım barbunya yediğin zaman ekmek yeme bence,
kurabiye poğaca yasaklarını gündüz delersen daha iyi olur
sonra da leslie fln yaparsın
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
güzel yemişsin arada sana özel kaçamaklar olur ama bence o kaçamakları daha faydalı şeyler yiyerek kullan bebişe de süt olsun:)
sen yine yarım paket karbonatı suya at da iç, miğdendeki kavgaları özlemişsindir
cnm 1 de meyveni ye, salatanı 3-4 de ye
6 da süt
8 de yemek
unutma, her zaman yediğin saatlerde farklı yiceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?