- 17 Mart 2010
- 5.560
- 1.592
- 448
- 38
Kızlar bende akşam yemeği olarak
Fırında kabak yaptım, kabağı doğrayıp üstüne az yağ ve yumurta, kıyma kavurdum soğanlınsalçalı
Bi de sarımsaklı yoğurt, bunları üst üste koyup servis ettim. Valla bildiğiniz yoğurtlu kıymalı makarna gibiydi tadı, mutlaka deneyin. Salata yedim bi de. Dayanamayıp 6-7 kornişon turşu yedim, şişicem yine yarın :))))
:/ çikolata yedim, dayanamadım :/ 40 grlık bitteri eşimle paylaştık. 75 kalori aldım akşam akşam :/
merhaba istikrarlı olursan tabi ki verirsin takıl bize zayıfla :)))
inşallahhh :) Ama mesela ben sabah kaşarlı tost yiyorum sorun olur mu ?
Diğer zamanlar ekmek ve hamur işi türleri olmayacak asla.
Bir de bana şu kilo çizelgesini yapmayı öğretir misiniz ?
kaşarı ben pek sorun etmiyorum ama aşırıya kaçmadan yağlı sonuçta tost ekmeği önemli tabi küçük dilimlerden mi yarım ekmek mi :)
çizelge için kk da anlatan yer vardı
Azminize hayran kaldım15 değil ama bi 6-7 kilom var vermem gereken, beni aranıza kabul ederseniz bundan sonra ben de burda sohbetinize katılmak istiyorum :) yarından itibaren başlıyorum kilo vermeye.. şuanki kilom: 61
Ben yediklerime dikkat ediyorum fakat cevremdekilerle mucadeleyle geciyor vaktim. Biri yer biri bakar misali. Annem ve is arkadaslarimi da kanalize ediyorum kilo aldiniz diyet yapalim diye. Ama kararliyim sizin azminiz sayesinde gaza geldim mayis 15 e kadar 10 kilo vericem 62 yim 52 hedefim..
Merhaba kızlar. Bugün sabah sirkeli suyumu içtim. 1 mil leslie ile yürüdüm. Kahvaltıda yarım simit peynir 3 Zeytin domates yedim. 1 tane arada kuru incir yedim. Öğlen yoğurtlu brokoli yedim. Arada 1 cay bardağı süt içtim. Akşam da balıkla salata yedim. Yemekden sonra bir portakal 1 tane de cayın yanında kuru incir yedim. Yalnız 2 gündür midem bulanıyo ara ara benim balık azıcık yiyebildim o yüzden yumurtada ağır geliyo. Sirkeli sudan olabilir mi siz de hiç böyle bişey oldu mu? Birazdan yürüyüşe çıkıcaz 3 km kadar yürürüz herald. midem iyi olmadığından 1 lt. Su ancak içebildim.
Gunaydin kizlar. Sabah yine sirkeli suyumu ictm ve yine bir ilke imza atarak normal kahvalti ettim. 1.5 dlm tam buğday ekmegi peynir yogurt maydonuz ve derenotundan olusan kahvaltimi yedimm :) buarada ben 9 subattan beri duzenli sirkeli su iciyorum hic mide bulantisi yapmadi. Baska bisi olabilir mi?
Slm kızlar sohbetler yine koyulasmis bu hafta pek aktif olamadim benim kizlar cok huysuz buara bende rahatsizimpekbi keyifsiziz aileck bugünü solebi anltim sabah domates peynir yumurta roka maydanoz iki ek çay arada süt kayisi öğlen sadece yogurt aksamda barbunya az bol salata bi dlm ek sonrasindada dqyanamdim bi kurabiye yarim poaca yedim
günaydın canım iyi etmişsin bence bu kahvaltıyı etmekle hem daha sağlıklı hem de tok tutar afiyet olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?