Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

tmm canım sütle inciri sabah aynı anda yemiyim demi
akşamda yemekten sonra süt yok önce içtiğim için
yemekten önce ya hurma yada süt demi
:44:

Canım sabah ya sut ya meyve
Birinden biri
Akşam yemekten sonra bişi yok, gec yiceksin
Yemekten 2 saat önce ya süt ya meyve
Yemeklerde yoğurt ya da ayran
Soda da iç gün içinde

Beeen beeen ama ben 10 vercem 1 temmuza kadar. 4 ayda 15 kilo verebilir miyim ki

:/ çikolata yedim, dayanamadım :/ 40 grlık bitteri eşimle paylaştık. 75 kalori aldım akşam akşam :/

Ne kadar üzücü. Yeni biri geldiği zaman, hiç oralı olunmuyor diyet topiklerinde.
Yanlış mı düşünüyorum ?
Nereye yazdıysam biri konuşmaya girmedi.

Son düzenleme:
Kızlar bende akşam yemeği olarak
Fırında kabak yaptım, kabağı doğrayıp üstüne az yağ ve yumurta, kıyma kavurdum soğanlınsalçalı
Bi de sarımsaklı yoğurt, bunları üst üste koyup servis ettim. Valla bildiğiniz yoğurtlu kıymalı makarna gibiydi tadı, mutlaka deneyin. Salata yedim bi de. Dayanamayıp 6-7 kornişon turşu yedim, şişicem yine yarın :))))

Beeen beeen ama ben 10 vercem 1 temmuza kadar. 4 ayda 15 kilo verebilir miyim ki

Ne kadar üzücü. Yeni biri geldiği zaman, hiç oralı olunmuyor diyet topiklerinde.
Yanlış mı düşünüyorum ?
Nereye yazdıysam biri konuşmaya girmedi.

Canım hoşgeldin,
Bizim topic de akşamları ve haftasonları pek kimse olmaz. Üzerine alınma.
5 ayda 15 kilo kendini sıkı tutarsan verirsin tabii

Canım hoşgeldin,
Bizim topic de akşamları ve haftasonları pek kimse olmaz. Üzerine alınma.
5 ayda 15 kilo kendini sıkı tutarsan verirsin tabii

Hoşbulduukkk... Ay ne bileyim ya ben hani yıllardır üyeyim buraya. Diet topiklerinde ve sağlık topiklerinde geç iletişim var ondan şaşırıyoruuum Bdv'ci olduğum için sürekli aktife alışmışım. Alındım üzerimeee .
Yok 4 ayda verilmez mi sence ? Sıkınca. 78 kiloyum da

10 kg 2 ayda yine verirsin ama spor ve beslenmeye çok dikkat etmek lazım. diyet topiklerine gelenler slm verip birkaç gün aktif olup sonra uğramıyorlar. ne yediklerini içtiklerini yazıyorlar ne kilo bildirimi yapıyorlar. o yüzden geç kaynaşma normaldir

Son düzenleme:

Ahaha diyet yapmayı bırakıyorlardır bence
Evet siz de haklısınız bu bakımdan bence

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…