bizde de durum aynı canım, eşim kola bile almaz eve. şimdi dikkat ediyoruz birlikte, eşim benden daha fazla kilo veriyor :) bir de kilo bildirimine beni de yaz, sadece kendini yazıyorsun diyor :)
canım ben de eşimi bir derdim var bölümün okurken görmüştüm hayırdır dedim kadınları anlamaya çalışıyorum demişti çok güldüm hala arada bakaralemsiniz valla
benim de eşimin arkadaşı benden duydu acaba bende kız nicki bulup girsemmi falan diyodu yok dedim orası sana göre değil sen kendi kendine zayıfla
canım ben de eşimi bir derdim var bölümün okurken görmüştüm hayırdır dedim kadınları anlamaya çalışıyorum demişti çok güldüm hala arada bakar
alemsiniz valla
benim de eşimin arkadaşı benden duydu acaba bende kız nicki bulup girsemmi falan diyodu yok dedim orası sana göre değil sen kendi kendine zayıfla
kadınlar kulübü burası ne işin var diyorum, o da yazacaksın tabi, tek başına mı veriyorsun kiloları diye savunuyor kendini. hiç bu kadar istikrarlı olmamıştın, iyi geldi sana kalabalık diyet, sorumlu hissediyorsun diyor.
alemsiniz valla
canım ben de eşimi bir derdim var bölümün okurken görmüştüm hayırdır dedim kadınları anlamaya çalışıyorum demişti çok güldüm hala arada bakar
ayyyy aramızda öle kız rolü yapan erkek var mı acaba, bak merak ettim şimdiii:44:
oh oh aman baksınlar benimki de bazen arada kaçamak yapınca hemen soruyo kızlar ne dedi,bence şu yediğini yazma miktar belirtme falan diyo sanki kimi kandırıyosam
ay çok komikler ya, demekk ki hepsi aynı.
sanmam, belki okuyup çıkan vardır da uzun süre kız muhabbeti sarmaz onları :)
ayyyy aramızda öle kız rolü yapan erkek var mı acaba, bak merak ettim şimdiii:44:
varsa da çok dayanamaz rukiyenin dediği gibi sarmaz onları,bi de herşeyimizi konuşuyoruz ayy özelimiz mözelimiz kalmaz valla
yarım saat önce 3 tane hurma yedim, karnım agrıyo şimdi yaaa
hahahahahhahaha evet ya, kocaları kaynanaları atıyoruz, çekiştiriyoruz, ayyy rezil olduk vallaaa
selam kızlar öğlen yemeğim salata ve çorba oldu
az önce bir nescafe bir incir ve biraz badem yedim
muhabbetlerinize bayıldım benim kociş de baya biliyor kk yı sayemde
canım hurmadan karnın niye ağrısın ki üşütmüş falan olmayasın sıcak bişeyler iç bi bakalım geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?