Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

öğle yemeğimi henüz yemedim ama acıkmadımda :) allaaaaamm artık miidem de minnoş oldu sanırım sonunda neyse ben yinede bişeyler yiyim ki akşama saldırmiiim :)

hee tamm bebeği sütüm yoğurdum bitmiyo benim biliyorsun
akşam yemek yerine 1 koca kase yoğurt yiyorum zaten

protein değeri en yüksek olanlar tavuk/et , sonra peynir, sonra yogurt, sonra süt
büyükten küçüğe sırala yanii
o yuzden akşam tavuk/et yemediğin zamanlar peynir ye
ben bazen fırına mantar atıyorum içinde kaşar peynirli, harika bir akşam yemeğiymiş, diyetisyenim demişti

canım çok geçmiş olsun sen de iyiki varsın kıı biz de seni seviyoruz:)
o helvalı ekmeği yemekle çok iyi etmişsin çok az yiyosun zaten o yaptığın servis eritmedik bişey koymamıştır merak etme
şu ev işleri değme sporlara taş çıkartır valla,canım bide şu karbonatlı suya ara versen diyorum sonuçta ömür boyu öyle içemiyceksin diyetisyenler ne kadar zararsız dese de doğala aykırı sonuçta

sağol cnm

karbonatlı suyu azaltıcam canım, tüm sularımı öle içmicem artık
haklısın bu konuda,
haftada 2 gün de ara vericem artık

canım ben de pikniklerde mangala atıyodum mantarı o şekilde çok güzel oluyo gerçekten,kaç tane yeme sınırımız var bir akşam yemeği için

tmm bebeğim yapacam söz

canım ben de pikniklerde mangala atıyodum mantarı o şekilde çok güzel oluyo gerçekten,kaç tane yeme sınırımız var bir akşam yemeği için

canım bi sınır yok aslında, çünkü mantar sebze kategorisinde, içine peynir de girince proteinli sebze oluo. sadece gut hastalarında et kategorisindeymiş, o yüzden yemeleri kısıtlanıomuş.
bence 1 porsiyon sebze olarak öğünü düşünürsek 4 büyük-8 küçük mantar uygundur.

sağol canım aklımda bulunsun bazen eşime nohut fasulye türü bişeyler yapıyorum onlar da iki üç gün bitmiyo ben de ne yesem diye düşünüyodum artık böyle de yaparım

sağol canım aklımda bulunsun bazen eşime nohut fasulye türü bişeyler yapıyorum onlar da iki üç gün bitmiyo ben de ne yesem diye düşünüyodum artık böyle de yaparım

aynen bende de öyle sıkıntı oluyor, bende öyle durumlarda mantar atıyorum hemen fırına, ya da brokoli haşlıyorum, sarımsaklı yogurtla yiorum valla harika oluo, bak bi de hellim peynir de olabilir, at ızgaraya ya da tavaya, sıcak sıcak çok güzel oluyo,salatayla

bizde de durum aynı canım, eşim kola bile almaz eve. şimdi dikkat ediyoruz birlikte, eşim benden daha fazla kilo veriyor :) bir de kilo bildirimine beni de yaz, sadece kendini yazıyorsun diyor :)

bizde de durum aynı canım, eşim kola bile almaz eve. şimdi dikkat ediyoruz birlikte, eşim benden daha fazla kilo veriyor :) bir de kilo bildirimine beni de yaz, sadece kendini yazıyorsun diyor :)

hahahahhahahahaha hiç güleceğim yoktu
senin kadınlar kulubünde ne işin var de

bunu öğrendiğim iyi oldu brokoliyi de severim arada da öyle yapıyım bari

hahahahhahahahaha hiç güleceğim yoktu
senin kadınlar kulubünde ne işin var de

kadınlar kulübü burası ne işin var diyorum, o da yazacaksın tabi, tek başına mı veriyorsun kiloları diye savunuyor kendini. hiç bu kadar istikrarlı olmamıştın, iyi geldi sana kalabalık diyet, sorumlu hissediyorsun diyor.

canım dün sadece misafirim olduğu için öyle oldu güçsüz hissetmiyim diye bulgur yedim zaten hızlıca atıştırp geçiştirmek zorunda kaldım. bugün alış veriş yapıcaz balık salata falan yemeyi düşünüyorum akşama. protein yemeye dikkat ediyorum normalde. salı günleri sabah yürüyüşümü yapıcam ama akşam ikram olursa onu3 veya 5 km. yürüyerek tolere edebilirim diye düşünüyorum. dünkü durum istisnaydı zaten çorbada köfteliydi az da olsa. yavaş yavaş vermeye başladım belki biraz vermemi etkileyebilir ama yapabileciğim birşey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…