senin ölçülerin ansıl bebeğim ben anlamadım son yazdığını
Berbat göğüs göbek basen aynı bek ince az biraz😜 rakam vermeyim düşüp bayılırsın 😂😂😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin ölçülerin ansıl bebeğim ben anlamadım son yazdığını
Gece kendime yenik düştüm bi cikolata yedin pismanda dilim arkasindan hemnbtuvalete ciktim incirli sut de icmistim:))bugun tam gaz devam firsat bulamadim girmeye kahvaltimi menemen ek zeytn peynr olarak yaptim henuz baska hicbisi yemedim gec yaptim kahvaltıyi vercemmm bu kilolarii cok sıkıldım artik pesetmk yok
Ben de ikinci günümdeyim. İnşallah bundan sonrası da ilk iki gün kadar güzel geçer :) cumaya kadar tartılmıcam ve cuma hepimize sürpriz olucak :) herkese kolay gelsin, iyi ki varsınız!Yeni gelen arkadaslar Hepiniz hosgeldiniz. Burayi takip ederseniz inanin kilo vermeniz kolaylasir. Tabi sadece takip yetmez. Biz hergun yediklerimizi yaziyoruz birbirimize oneriler veriyoruz. Her cuma da kilo bildirimi yapiyoruz. Ben bu aksam corba ve salatayla gecistirdim. Ara öğünler falan yalan oldu bugun. Insallah yarinda kacamak yapmazsam ilk defa bu hafta kacamaksiz gecircem ve tarihe yazilacak adim. :))))
Slm cnlar Güzel pazarlar. Kahvaltim herzamnki klasik yumurta domates peynir pekmez maydanoz iki ek çay
canım ben senin bu iki ek yazıyorsun ya onu ekler zannediyordum . daha yeni çaktım.
Slmmm akşam yemeğim boll salata yoğurt kendime bide izin verdim tatlı yicem
Aminnn cnm bugünlerde biraz azalma sütümdeyarasın bol bol süt olsun bebişe