• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Gece kendime yenik düştüm bi cikolata yedin pismanda dilim arkasindan hemnbtuvalete ciktim incirli sut de icmistim:))bugun tam gaz devam firsat bulamadim girmeye kahvaltimi menemen ek zeytn peynr olarak yaptim henuz baska hicbisi yemedim gec yaptim kahvaltıyi vercemmm bu kilolarii cok sıkıldım artik pesetmk yok

👏👏👏👏ya olacak kaçamak insanız sonuçta nefsimiz çekiyor ama dur demeyi bilecez işte . Ne de olsa yedim die bırakma 😉

iyi geceler kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişşş
bu sabah erken kalktı kızım dolayısıyla bende erkenden uyandım kahvaltıyı erken yaptık akşam misafirlerim vardı evi temizledim baya bir spor yapmış oldum :)
kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği bir yumurta zeytin domates peynir ve bir bardak portakal suyu
arada meyve yedim
öğle yemeği yiyemedim 2 tane incir atıştırdım
akşamda çorba mantarlı tavuk sote ve salata yedim
arkadaşlar yaş pasta getirmişler normalde de pek sevmem o yüzden hiç yemedim canım da çekmedi türk kahvesi içtim sadece
yarın nasıl olacak bakalım bugünü atlattım :)

iyi geceler arkadaşlar, kahvaltım : 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, maydanoz, domates,salatalık, 1,5 dilim ekmek. dışarıdaydık ara öğün falan yalan oldu. akşam yemeği geç kaldı ve biraz fazla kaçtı. iki dilim ekmek ve karışık ızgara yedim.
arkadaşlarım görür görmez '' ne güzel zayıflamışsın dediler'' çok mutlu oldum :)

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaslar Hepiniz hosgeldiniz. Burayi takip ederseniz inanin kilo vermeniz kolaylasir. Tabi sadece takip yetmez. Biz hergun yediklerimizi yaziyoruz birbirimize oneriler veriyoruz. Her cuma da kilo bildirimi yapiyoruz. Ben bu aksam corba ve salatayla gecistirdim. Ara öğünler falan yalan oldu bugun. Insallah yarinda kacamak yapmazsam ilk defa bu hafta kacamaksiz gecircem ve tarihe yazilacak adim. :))))
Ben de ikinci günümdeyim. İnşallah bundan sonrası da ilk iki gün kadar güzel geçer :) cumaya kadar tartılmıcam ve cuma hepimize sürpriz olucak :) herkese kolay gelsin, iyi ki varsınız!

Iyi pazarlar canlar. Ilk defa bu pazar kacamaksiz bir kahvalti yaptim :))) annenin yanina gelince kacamaksiz olmuyo tabi (ayda bir gorunce ailemi ) ara ogunler yalan oluyo bakaom ogle yemegimi anneciimin elnden guzelce yiyip yola cikicam. Yarindan itibarrn kaldigim yerden devam ederim diyetime.

merabalarr :)

sabah 1 muz ondan önce iki bardak su (teyzemin diyetisyeni sabah uyanınca önce normal bir bardak su dahah sonra sıcak su - yemeklerden önce 2 bardak su- günde 12 bardak su içilecek yazmış)
öğlen :S 1 dilim ıslak kek malesef :(
şimdi salata - 3 kaşık yoğurt ve - 3 4 kaşık yeşil fasulye yedim

şuana kadar 1 lt su içtim , birazda yürüyüş yaptımm :49::49:

herkese iyi günlerr :)

slm arkadaşlar, kahvaltım: peynirli omlet ve 1 dilim ekmek. ara öğün 1 greyfurt. akşam, sebze yemeği ve yoğurt.

kizlar ip atlayarak zayiflayan varmi ? eger sizde bana katilmak isterseniz IP ATLAYANLAR BURAYA konusuna buyurun, beraber kilolarimizi verelim

Canlaarrt kacamakli gecmis bir pazar daha :((( anneciiim cok guzrl bulgur pilavi yapmis sadece onu yedim ama sanirim azicik olcuyu kacirdim.yanina bol bol yogurt yedim yarin cezaliyim :(

kızlar 1 ayda 20 kilo vermek sağlıklı değil bence ama zaten 20 verileceğinide zannetmiyorum ama sizce uygulamalı mıyım? İnternetten buldum benim mayısa kadar 15-20 vermem gerekiyo :(

1 Ayda 20 Kilo Zayıflama Diyeti nasıl uygulanır bir inceleyelim.

1.60 boyundaki 25 yaşındaki ve 76 kilo bir bayanın uygulaması gereken diyet örneği (İdeal ağırlığı 56 kilo / Verilmesi gereken kilo 20 )

Sabah saat 09.00

• 1 Tatlı kaşığı bal, reçel
• 1 porsiyon peynir
• 2 ince dilim ekmek
• Domates, salatalık

Saat 11.00

• 1 porsiyon meyve

Öğle saat: 13.00

• 3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 – 150 gr.)
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• Salata (istenildiği kadar)

Saat 16.00

• 2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Akşam saat 19.00

• 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
• Yarım su bardağı yoğurt
• 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
• 2 ince dilim ekmek
• İstenildiği kadar salata

Saat 21.00