• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar 1 ayda 20 kilo vermek sağlıklı değil bence ama zaten 20 verileceğinide zannetmiyorum ama sizce uygulamalı mıyım? İnternetten buldum benim mayısa kadar 15-20 vermem gerekiyo :(

1 Ayda 20 Kilo Zayıflama Diyeti nasıl uygulanır bir inceleyelim.

1.60 boyundaki 25 yaşındaki ve 76 kilo bir bayanın uygulaması gereken diyet örneği (İdeal ağırlığı 56 kilo / Verilmesi gereken kilo 20 )

Sabah saat 09.00

• 1 Tatlı kaşığı bal, reçel
• 1 porsiyon peynir
• 2 ince dilim ekmek
• Domates, salatalık

Saat 11.00

• 1 porsiyon meyve

Öğle saat: 13.00

• 3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 – 150 gr.)
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• Salata (istenildiği kadar)

Saat 16.00

• 2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Akşam saat 19.00

• 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
• Yarım su bardağı yoğurt
• 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
• 2 ince dilim ekmek
• İstenildiği kadar salata

Saat 21.00

• 2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt

2 yıl önce gittiğim diyetisyen aynı listeyi vermişti. 2 hafta devam etmiş ve 2,5 kg vermiştim. bu liste ile 1 ayda 20kg imkansız gibi geldi.

kızlar 1 ayda 20 kilo vermek sağlıklı değil bence ama zaten 20 verileceğinide zannetmiyorum ama sizce uygulamalı mıyım? İnternetten buldum benim mayısa kadar 15-20 vermem gerekiyo :(

1 Ayda 20 Kilo Zayıflama Diyeti nasıl uygulanır bir inceleyelim.

1.60 boyundaki 25 yaşındaki ve 76 kilo bir bayanın uygulaması gereken diyet örneği (İdeal ağırlığı 56 kilo / Verilmesi gereken kilo 20 )

Sabah saat 09.00

• 1 Tatlı kaşığı bal, reçel
• 1 porsiyon peynir
• 2 ince dilim ekmek
• Domates, salatalık

Saat 11.00

• 1 porsiyon meyve

Öğle saat: 13.00

• 3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 – 150 gr.)
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• Salata (istenildiği kadar)

Saat 16.00

• 2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Akşam saat 19.00

• 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
• Yarım su bardağı yoğurt
• 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
• 2 ince dilim ekmek
• İstenildiği kadar salata

Saat 21.00

• 2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt

Canim tam olarak bi listeye bağlı kalma listeyle yapcam diyosan diyetisyene git yada bizim yaptimiz gibi yap en önemliside akşam yemekleri listeye bağlı yapmak zor olur bence o listeye göre kendine düzen koyarsin burayida takip edersen herkes yardimci olur

Canim tam olarak bi listeye bağlı kalma listeyle yapcam diyosan diyetisyene git yada bizim yaptimiz gibi yap en önemliside akşam yemekleri listeye bağlı yapmak zor olur bence o listeye göre kendine düzen koyarsin burayida takip edersen herkes yardimci olur

çok sağolun canım sıkı takipteyim çok teşekkürler

Aminnn cnm bugünlerde biraz azalma sütümde:(

çok geç oldu diye okuyup gidicektim ama mesajını görünce dayanamadım. canım biliyorsun bende emziriyorum ama benim kızım 15.5 aylık herşeyi yiyor . sen sadece anne sütü veriyorsan lütfen diyet yapma bebeğinin beslenmesi şu an herşeyden önemli kaldıki kilonda fazla değil. ben 84 kiloydum aman sütüm azalmasın emsin diye bekledim. bak şimdi veriyorum. en azından ek gıdalara geçene kadar ara ver yine hamur işini tatlıları abartmadan ye ama yemeklerinden kısma . yine buraya takıl kilonu koru zaten emzirdiğin için ister istemez kilo vermen devam edicek . geçen canan karataya bi kadın sordu emziriyorum bebeğim 3 aylık diyet yapabilirmiyim dedi karatay asla yapma bebeğini emzir dedi. iyice düşün derim en azından 6 aylık olana kadar bekle naçizane fikrim yinede senin kararın sen bilirsin. :16:

çok sağolun canım sıkı takipteyim çok teşekkürler

bu yazdığın liste bir çoğumuzun günlük yedikleriyle aynı ama ortalama 4 kilo filan verilir çok sıkı bi liste değil bence zaten amacımız hızlı değil sağlıklı kilo vermek. daha hızlı kilo vermek stiyorsan mutlaka spor yap derim.

herkese günaydın iyi haftalar
hafta sonu tek kaçamağım çiğ köfte oldu dayanamıyorum ona :(
sabah br bardak süt içip çıktım ofiste 2 incir yeşil çay ve biraz badem yedim
yine yoğun iş temposu beni bekler

günaydın canlar. iyi haftalar. sabah sirkeli suyumu içtim. ve ardından müslimi yedim. birazdanda bol limonlu yeşil çayımı içerim. ohhh bu hafta sonu az kaçamaklı geçti :)

günaydın kızlar, kahvaltılık gevrek yiyorum şimdilik, iki saat sonra normal kahvaltımı yaparım. hafta sonu kaçamağım yok denebilir. sadece cumartesi akşamı yediğimin miktarı biraz fazla oldu o kadar.

herkese günaydın iyi haftalar
hafta sonu tek kaçamağım çiğ köfte oldu dayanamıyorum ona :(
sabah br bardak süt içip çıktım ofiste 2 incir yeşil çay ve biraz badem yedim
yine yoğun iş temposu beni bekler

günaydın fazi, o kaçamak değil ödül olsun.

Back