• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

akşam bir bardak içtim canım
gene tık yok
63.20 çıktım bu sabah
karnımın içinde kaya var resmen deli olcam
mutlaka 2 haftada böyle oluyor:5:

canım ben 1,5 lt lik bir şişeye yapıyorum evde sürekli onu içiyorum. iş yerinde normal su tüketiyorum. bardakla uğraşmak zor.

çok geç oldu diye okuyup gidicektim ama mesajını görünce dayanamadım. canım biliyorsun bende emziriyorum ama benim kızım 15.5 aylık herşeyi yiyor . sen sadece anne sütü veriyorsan lütfen diyet yapma bebeğinin beslenmesi şu an herşeyden önemli kaldıki kilonda fazla değil. ben 84 kiloydum aman sütüm azalmasın emsin diye bekledim. bak şimdi veriyorum. en azından ek gıdalara geçene kadar ara ver yine hamur işini tatlıları abartmadan ye ama yemeklerinden kısma . yine buraya takıl kilonu koru zaten emzirdiğin için ister istemez kilo vermen devam edicek . geçen canan karataya bi kadın sordu emziriyorum bebeğim 3 aylık diyet yapabilirmiyim dedi karatay asla yapma bebeğini emzir dedi. iyice düşün derim en azından 6 aylık olana kadar bekle naçizane fikrim yinede senin kararın sen bilirsin. :16:

:(( tam olarak bi diet uygulamoyorum aslinda ama tabi yememde cok büyük azalma var herkesde sütün yemeyle alakasi yok suyla oluyo diyolar hayatım da hic icmedim kadar su iciyorum bi haftadir günden güne azaldi bu gece nerdeyse hiç olmadı normalde catlardim cok Sütüm vardi ondan sebepte biraz rahat oldum bukadar süte bişey olmazdiye bu sabah açlıktan agladi bebegim yemeyle alakasi varmi eminde olamadim bugun biraz arastircam

Nasılsınız kızlar :)

hilalcim gaz sorununu yürüyüşle veya bacaklarını karna çekme hareketleriyle çözebilirsin.
haftasonu 61 i görmende Oooooo dedirtti :)
istikrarına hayranım :34:

temmuztemmuz emziriyorsun, bu nedenle lütfen bizim yediklerimize aldanıp az yeme.
kıyamam bebişine :43:

biriniz çiğ köfte yemişti, hiç sorun değil :34:

benim yine bozuk bir haftasonu oldu maalesef.
öyle bozuk yiyince tuvalet sorunu da ortaya çıkıyor.
bu hafta içi çabuk toparlanmam lazım.

akşam yatmadan incirli süt içtim,
sabah kivi yedim.
şimdi de peynir domates, salatalık, yumurta yiorum. yeşil çay içiyorum.

herkese güzel bir hafta diliyorum :54::54:

ben geldim kızlaar merhabalar:)
sabahtan beri burdayım ama yazdıklarınızı oku oku bitiremedim maşallah ne güzel laflamışsınız,herkes yine kilolar vermiş az verenler üzülmesinler sonuçta almamışsınız öyle değil mi hem daha beraberiz burda:)
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoş gelmişsiniz hep beraber başarıcaz inşallah
hafta sonu kaçamaklarıma gelince kızlar inanırmısınız nasıl bir psikolojiyse daha giderken arabada başladım kaçamaklara,hafta sonu da yaptım tabi ama yine de dikkat etmeye çalıştım,eski yediklerime göre azdı yine yediklerim ama saatleri şaştı ve su içemedim fazla sonuçta 200 gr almışım ama pişman değilim ekimden beri gitmemiştim memlekete anca bu da napim bugünden yine devam arkadaşlar
özledim sizleriiii:34:

Nasılsınız kızlar :)

hilalcim gaz sorununu yürüyüşle veya bacaklarını karna çekme hareketleriyle çözebilirsin.
haftasonu 61 i görmende Oooooo dedirtti :)
istikrarına hayranım :34:

temmuztemmuz emziriyorsun, bu nedenle lütfen bizim yediklerimize aldanıp az yeme.
kıyamam bebişine :43:

biriniz çiğ köfte yemişti, hiç sorun değil :34:

benim yine bozuk bir haftasonu oldu maalesef.
öyle bozuk yiyince tuvalet sorunu da ortaya çıkıyor.
bu hafta içi çabuk toparlanmam lazım.

akşam yatmadan incirli süt içtim,
sabah kivi yedim.
şimdi de peynir domates, salatalık, yumurta yiorum. yeşil çay içiyorum.

herkese güzel bir hafta diliyorum :54::54:

bende çok sevindim ama 2 kg gaz var gene
karnıma dokununca resmen acıyo
deli olcam yarın belli olcak:50:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ... ben de bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başladım.. dün annemlerde ailecek kahvaltı yaptık fazla abartmamaya çalıştım. bugün temizlik günü akşama doğru bir saat yürüyüşe çıkıcam birde karbonatlı su ve sirkeli su ne işe yarıyor açıklayabilir misiniz??
bugün ki kahvaltım domates 1 yumurta 1.5 kk peynir 4 5 zeytin ekersiz çay 1.5 dilim kadar tam buğday ekmeği.. öğünlerimi kendim dengelemeye çalışıcam özellikle akşam yemeğinden sonra bişey yemiycem bi tanıdığım buna dikkat ederek 8 kilo verdi:46:.. bu arada hafta da 2 gün perşembe pazar plates yapımayı düşünüyorum.. hadi bakalım.. bu topik çok hoşuma gitti bu arada.. :34::34:

bende çok sevindim ama 2 kg gaz var gene
karnıma dokununca resmen acıyo
deli olcam yarın belli olcak:50:

canım gaz yapan yiyecekler tüketme o zaman bi süre
brokoli, turşu, yumurta, kayısı vb
bu sırada süt ü de laksozsuz iç mutlaka.
süt ürünlerinde de var, zaten seni geçen gün ayran çok şişirmişti.
bol su iç bari :34:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ... ben de bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başladım.. dün annemlerde ailecek kahvaltı yaptık fazla abartmamaya çalıştım. bugün temizlik günü akşama doğru bir saat yürüyüşe çıkıcam birde karbonatlı su ve sirkeli su ne işe yarıyor açıklayabilir misiniz??
bugün ki kahvaltım domates 1 yumurta 1.5 kk peynir 4 5 zeytin ekersiz çay 1.5 dilim kadar tam buğday ekmeği.. öğünlerimi kendim dengelemeye çalışıcam özellikle akşam yemeğinden sonra bişey yemiycem bi tanıdığım buna dikkat ederek 8 kilo verdi:46:.. bu arada hafta da 2 gün perşembe pazar plates yapımayı düşünüyorum.. hadi bakalım.. bu topik çok hoşuma gitti bu arada.. :34::34:

Hoşgeldin cnm,
boy, kilo, yaş kaç?

karbonatlı/sirkeli/limonlu su : sindirim sisteminin çalışmasını hızlandırıyor, miğde asidini azaltıyor.

canım gaz yapan yiyecekler tüketme o zaman bi süre
brokoli, turşu, yumurta, kayısı vb
bu sırada süt ü de laksozsuz iç mutlaka.
süt ürünlerinde de var, zaten seni geçen gün ayran çok şişirmişti.
bol su iç bari :34:

yaa ben ne zaman şişsem siz
yediklerimi doğru tahmin ediyosunuz nasıl oluyor bu
pazar yumurta yesim akşam pialvın yanında turşuda yedim:27:

o zaman canım söyle bi kaçgün sürcek bu valla doktorum oldunuz benim:52::52::52:

bu yazdığın liste bir çoğumuzun günlük yedikleriyle aynı ama ortalama 4 kilo filan verilir çok sıkı bi liste değil bence zaten amacımız hızlı değil sağlıklı kilo vermek. daha hızlı kilo vermek stiyorsan mutlaka spor yap derim.

2 buçuk ayda 15 versem bana yeter zaten. diyetisyenimin verdiği liste daha mantıklı geldi. tabi sağlıklı vermek daha önemli. yarım saat yürüyüş yapıp evde mekikle sporu tamamlıycam.

slm kızlar, sabah 4 kaşık kahvaltılık gevrek yemiştim, şimdi de kahvaltımı yaptım: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 yumurta, domates. leslie 5 mile yürüdüm.

Hoşgeldin cnm,
boy, kilo, yaş kaç?

karbonatlı/sirkeli/limonlu su : sindirim sisteminin çalışmasını hızlandırıyor, miğde asidini azaltıyor.
hoşbuldum canım..
21 yaşındayım boyum 1.70 68 kiloyum. 58 e düşmek istiyorum.. sirkeli suyu sabah aç karnına mı içiyoruz nasıl oluyor tam olarak?

yaa ben ne zaman şişsem siz
yediklerimi doğru tahmin ediyosunuz nasıl oluyor bu
pazar yumurta yesim akşam pialvın yanında turşuda yedim:27:

o zaman canım söyle bi kaçgün sürcek bu valla doktorum oldunuz benim:52::52::52:

:1::1::1:
doktora gitmeye gerek kalmıo işte ne güzel
uzman doktor olduk valla zayıflıcaz diye :1::1:
bol su iç cnm sen, yarın sabaha geçer

slm kızlar, sabah 4 kaşık kahvaltılık gevrek yemiştim, şimdi de kahvaltımı yaptım: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 yumurta, domates. leslie 5 mile yürüdüm.

oh oh afiyet olsun canım,
leslie ile ne güzel yürüosun yaaa, 5 mil bi de...
kıskanıyorum seni vallahi :52::52:

Back