• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım sen bir hafta aldığın her lokmayı 25 30 kez çiğne
dediğim gibi hurmanı ye baktın olmuyor
o zamn senin bi rahatsızlığın var diyetisyene gitmen lazım
bizi takip et cuma bildirimde yazarsın eğer vermeye başladıysan bi anormallik yok demektir
1. çok çiğne
2. akşam bişey yeme
3. 3 litre su iç fazlasıı su toplar vüudunda bilgin olsun

tamam canım dediklerini yapıcam çok sağolllll görüşmek üzere boll bolll kilolar verme hepinize inşallh....

birde bişey sorcam yaa bu beylikdüzünde indirim çatırı varmış 1000.00 tl olan markalı kıyafetleri 100 tlye satıyormuşlar habertürkte çıktıda 6 nisana kadar bilginiz varmııı

Kızlarrrrr bana noluyo delirmis gibiyim diyeti bozdum bozcam cok fena iştahım var surekli biseyler yemk istiyorumm niye böyle olduyaa

Sakın haa bende de oldu o bak vermişken bırakma bi iki kaçamak yap ama hemen fazlasıyla telafi et zorlu bir süreç beyinle savaşıyoruz mideyle diil.

yok bebeğiöm kiloma bağlı olarak oda gitsin inş..
doğru diyon ama bunun bikinisi var tatili var:D
tatilde foto çekimi var :27:

İnş cnm gidecek moralini bozma die söylemiştim😜bu arada ölçülerini yazınca heveslendim bende ölçeyim dedim aman allahım dümdüz bir vücut olmuş😫yaw bu herkesin iyi görünüyorsun kilolu görünmüyorsun lsözlerinden nasıl salmışım kendimi:(

Kızlar merhaba kaç gündür sizi takip ediyorum. Gerçekten kurduğunuz arkadaşlık ve birbirinize verdiğiniz destek çok güzel. 1 sene önce toplam 23 kilo verdim ,son 1 senedir aynı kilodayım ve vermem gereken 6 kilo daha var ama bir türlü olmuyor psikolojik mi bilmiyorum. Şimdi hipoksiye başladım sıkılaşmak için bence faydalı olacak çünkü 3 seansta vücudumun toparlandığını hissedebiliyorum ( kıyafetlerimden ). Bu 1 aylık bir program zaten bu süreçte diyet yapmak istiyorum. Ama o kadar gına gelmiş ki diyetten bir türlü adapte olamıyorum. Belki size katılırsam bir nebzede olsa tekrar başaracak gücü kendimde bulabilirim.

Cnm benim hoşgeldin aramıza öncelikle 23 kilo vermiş ve bunu başarmış biri olarak senin tecrübelerinden biz yararlanalım kilonu korumanda güzel 6 kilo devede kulak 1 ay azimle burayı takip et gider bak. Hikayeni merak ediyorum ne yaptın zayıflamak için kaç kiloydun????

tamam canım dediklerini yapıcam çok sağolllll görüşmek üzere boll bolll kilolar verme hepinize inşallh....

birde bişey sorcam yaa bu beylikdüzünde indirim çatırı varmış 1000.00 tl olan markalı kıyafetleri 100 tlye satıyormuşlar habertürkte çıktıda 6 nisana kadar bilginiz varmııı

valla ben eskişehiriyim canım :26:

İnş cnm gidecek moralini bozma die söylemiştim😜bu arada ölçülerini yazınca heveslendim bende ölçeyim dedim aman allahım dümdüz bir vücut olmuş😫yaw bu herkesin iyi görünüyorsun kilolu görünmüyorsun lsözlerinden nasıl salmışım kendimi:(

senin ölçülerin ansıl bebeğim ben anlamadım son yazdığını

Sakın haa bende de oldu o bak vermişken bırakma bi iki kaçamak yap ama hemen fazlasıyla telafi et zorlu bir süreç beyinle savaşıyoruz mideyle diil.

Gece kendime yenik düştüm bi cikolata yedin pismanda dilim arkasindan hemnbtuvalete ciktim incirli sut de icmistim:))bugun tam gaz devam firsat bulamadim girmeye kahvaltimi menemen ek zeytn peynr olarak yaptim henuz baska hicbisi yemedim gec yaptim kahvaltıyi vercemmm bu kilolarii cok sıkıldım artik pesetmk yok

ara öğünümü bi tane aktivya ile yaptım :) öğle yemeğimde tavuklu salata. bu haftasonu diyetimi bozmucam sanırım :D ama akşama bende anneme gidicem yarın bi kaçamak yapabilirim. ama direnicem :D

Aman nazar degmesin süper sn cnm sakin kacamk yapma bende yapmıyorum hakkımı gece kullandim sende yarin kahvaltini güzel yaparsin

Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz sizde diyerleri gibi bi urayip gitmeyin bize katilinn yolunuza hirsla devsm edin secim propagandası gibi oldu:)))emzirenlerede tavsiye emzirme coook büyük bir şans degerlendirinn

Cnm benim hoşgeldin aramıza öncelikle 23 kilo vermiş ve bunu başarmış biri olarak senin tecrübelerinden biz yararlanalım kilonu korumanda güzel 6 kilo devede kulak 1 ay azimle burayı takip et gider bak. Hikayeni merak ediyorum ne yaptın zayıflamak için kaç kiloydun????

Boyum 166 kilo vermeden önce 86 kiloydum. Spor ve diyet yaptım. Diyetim; sabahları aç karnına greyfurt suyu kahvaltı klasik bir dilim ekmek beyaz peynir zeytin şekersiz çay öğlenleri normal yemek yiyordum en son akşam yemeğimi 5te yiyordum çünkü her akşam spora gidiyordum saat 7de. Spordan sonrada tıkanıyordum zaten yemek canım istemiyordu. Ve bence diyette en önemli şey aç yatmak gerçekten uyku saatinden 4 saat önce yemeği bırakmalısın ara öğünde dahil.

Tatlıyı ,şekeri ve ekstra tuzu bıraktım o dönemimde ki ben yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardandım:)

Ve tabi ki bol su :)

merhaba kızlar.. bende grubunuza katılmak istiyorum yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum beni de kabul eder misiniz??
21 yaşındayım boyum 1.70 kilom en son tatıldığımda 67.5tu 68 de olabilirim 58 kilo olmak istiyorum. 1 senelik evliyim evlendiğimde 64 kiloydum. bir ara 62 küsürlere düştüm. ama hedefim her daim 58 oldu. artık bu hedefime ulaşıp sürekli kilo vermem lazım, fazla kilom var düşüncelerinden özellikle son zamanlarda yaşadığım kıyafet sıkıntısından kurtulmak istiyorum.. benim bol bol spor yapmam lazım 4 kilo aldım ve olduğu gibi karın bölgem çıktı. mide ve göbekden şikayetçiyim. bu akşam düğüne gidicez düğün için diktiğim elbiseyi giymekden vaz geçtim sırf midem göbeğim çıkıyor diye. inşallah başarırım bu sefer lütfen bana destek olun. bir kaç sene önce çok kilo almıştım o zaman 17 kilo falan verdim şimdi 4 5kilosunu almış bulunuyorum ve artık dur demek istiyorum bu gidişata. yaza kadar özellikle bol bol sporla vermek istiyorum çünki vücudum çok salmış durumda. benim tek sorunum misafirliklerde ısrar. en çok da o yüzden düzenim bozuluyor. arada sekdeye uğrasa bile bu sefer çok gayretliyim.

Yeni gelen arkadaslar Hepiniz hosgeldiniz. Burayi takip ederseniz inanin kilo vermeniz kolaylasir. Tabi sadece takip yetmez. Biz hergun yediklerimizi yaziyoruz birbirimize oneriler veriyoruz. Her cuma da kilo bildirimi yapiyoruz. Ben bu aksam corba ve salatayla gecistirdim. Ara öğünler falan yalan oldu bugun. Insallah yarinda kacamak yapmazsam ilk defa bu hafta kacamaksiz gecircem ve tarihe yazilacak adim. :))))

Yeni gelen arkadaslar Hepiniz hosgeldiniz. Burayi takip ederseniz inanin kilo vermeniz kolaylasir. Tabi sadece takip yetmez. Biz hergun yediklerimizi yaziyoruz birbirimize oneriler veriyoruz. Her cuma da kilo bildirimi yapiyoruz. Ben bu aksam corba ve salatayla gecistirdim. Ara öğünler falan yalan oldu bugun. Insallah yarinda kacamak yapmazsam ilk defa bu hafta kacamaksiz gecircem ve tarihe yazilacak adim. :))))

Gecir cnm cok iyi kilo kaybin olcakk cumaya rekor kircan hadibaklm

merhaba kızlar.. bende grubunuza katılmak istiyorum yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum beni de kabul eder misiniz??
21 yaşındayım boyum 1.70 kilom en son tatıldığımda 67.5tu 68 de olabilirim 58 kilo olmak istiyorum. 1 senelik evliyim evlendiğimde 64 kiloydum. bir ara 62 küsürlere düştüm. ama hedefim her daim 58 oldu. artık bu hedefime ulaşıp sürekli kilo vermem lazım, fazla kilom var düşüncelerinden özellikle son zamanlarda yaşadığım kıyafet sıkıntısından kurtulmak istiyorum.. benim bol bol spor yapmam lazım 4 kilo aldım ve olduğu gibi karın bölgem çıktı. mide ve göbekden şikayetçiyim. bu akşam düğüne gidicez düğün için diktiğim elbiseyi giymekden vaz geçtim sırf midem göbeğim çıkıyor diye. inşallah başarırım bu sefer lütfen bana destek olun. bir kaç sene önce çok kilo almıştım o zaman 17 kilo falan verdim şimdi 4 5kilosunu almış bulunuyorum ve artık dur demek istiyorum bu gidişata. yaza kadar özellikle bol bol sporla vermek istiyorum çünki vücudum çok salmış durumda. benim tek sorunum misafirliklerde ısrar. en çok da o yüzden düzenim bozuluyor. arada sekdeye uğrasa bile bu sefer çok gayretliyim.

Az bi kilon kalmış hic sitres yapma benim diyete baslamam 23gun fln oldu 7kilo gitti bile

Back