• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Aaaah bacım napcm ben bilmiyorum çok düzensiz saçma sapan besleniyorum :( annemin evindeyken ne güzel hiç ogün atlamazdim ne güzel diyet yapardım şimdi çok karışık :( ha bu arada bugün akşama kadar oturmadan sürekli yürüdüm neyse ki o spor oldu akşamda kendime ceza verdim bitek meyve yedim :)

Bende düzensiz besleniyorum takma onlara yedin ictine dikkatetde

Kızlar iki saat ayrıldım ne kaynatmışsınız öyle yav😃tl giriom alıntı yapması zor oluyo laplap elime geçmiyor kızım ve kocamdan😞azimli olalım bırakmayalım biz de topiği açan zor değil yok ortada sonumuz ona benzemesin bikini giyelim yaaaa

Gelinlik giyecekleri de unutmamak lazım deep ve hilal çok güzel gelin olursunuz inş hilal bu arada göbeğin incelememiş die korkma zaten gelinlikler korseli bel ve kol ince olsun barbie gibi olursun

Yaa cok moralim bozuldu sacma sapan düşünceler sardı gitmez bu kilolar kac ay nasil urascam demeye başladım gayt iyidim noluyo yaa off hep eşimin yüzünden almis gebe aburcuburlari pastaları:(

Canimm yaaa kiyamamm. Ama hayallerimizi dusun kusum. Bikiniler giycez eski cicilerimizin icine rahatlikla girebilcez.

Şimdi elime aldim esimle ilk tanıştım kiyafetimi bana destek olsun diye meyveli çay yaptim yaninada gevrek alcam bi avuc cips gibi yicem bakalim

Bebeimm biz guclu kadinlariz onlar pasta yesinler dursunlar biz amacimiza ulasmak icin beraberiz. Ve inaniyorumki sendd bizde hepimiz bunu basaricaz. Evet haklisin uzun bi zaman ki zaten biz bukilolari yillarla beraber almadikmi? Simdide geri veriyoruz ve hepsinide iade edicez :)

iyi geceler:21: kızlar bu saatlerde sıcaksu acayip tokluk hissi veriyo tavsi ederim vee en önemlisi kabızlıgı gideriyo sabah ac karnına ve gün içerisinde içilirse şittedle tavsiye ediyorumm :52:

Günaydın canlaarrrrr.... sabah kahvaltım bir kase müsli. birazdan da yeşil çayımı içerim. Haftasonu kimseler yoktor burda ama ben yinede yaziiim dedimmm. napalım biz ctesi de çalışıyoruz :(((((((

Back