• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Buarada kızlar bu topigin en basina döndüm :))baslardaki kimse devam etmemiş bende 115inci sayfalarda baslamisim bakin biz gedefimize ulasmadan bırakmayalim pesetnek yooook

Bu aksam ofiste saat 7 gibiydi oglenden kalma 4 5 catal ton balıklı salatamdan kalmisti onu yedim sadece. Az oncede bir tane activya yedim. Bakalim bu aksami boyle gecirmek istiyorum.simdide bi yesil cay yapiyorun kendime bol limonlu :)

Sağlıklı beslencem derken sağlığın dan oluyon sen

bende kızın karnını doyurdum kendim yemedim eşimi bekliyorum geç oldu maalesef ama işten gelir gelmez muz ve badem yedim

Cnm olmuyor ama topiğimizin idolu seni seçiyorum diyetisyene gidip bizi bilgilendiriyorsun yaptığın oldu mu şimdi😠😂

Ahhhhh pinarcim ayni dert bendede var.daha simdi geldim isten.bu saatten sonra ne yenir ne içilir:(

Ah kizlar haklisiniz vallahi. Isim yogun oluyo bazen, yemeye vaktim olmuo :(( o yuzden geciktim.
3 tane kucuk kofte (firinda yaptim yagsiz) salata, yogurt ve kozlenmis patlican yedim.
Ben de merak ettim hangi sayfada baslamisim size katilmaya bi bakiim :))

25 ocak da katilmisim araniza, 35. Sayfada varim :)))) 70.9 kiloymusum o zaman.
8 ocakta diyete basladim 73 kiloyla
Simdi 67,5 kiloyum ;))

Back